Canim genelde her yer hemen hemen oyle oluyor ben diyelimki 5-6 seans yaptirdiniz aradan 5-6 ay geçti hic yaptirmadiginiz andaki durumu öğrenmek isterim şahsen çünkü önemli olan biraktiktan sonra cikmamasi.bnde hata yapip IPL yaptirmistm onda bile yaptirirken gayet iyiydi ama 2 ay ara verince cikmaya başladılar ve şuan sanki hiic yaptirmamis gibi eski hali aynen.evet ilk seanstı benm şifa hastane olduğu için ben tercih ettm bide bana yakın olduğu için çok memnunum şimdilik valla 3 buçuk hafta falan oldu bnm yaptıralı 2 3 gün sonra kontrol seansı var çok ince kıllar tek tük kaldı geriye şifayla görüşeceksenz 1 hafta önceden randevu alın çünkü çok yoğunlar
İgneli kesin cozumde iyi yer bulmak lazim iz kalmamali.ben hatayda bir merkezle görüştüm dksj 2 tldi 5-6 kilda denettim bacakta iz kaldi .başka bir merkezle görüştüm yine İzmir hatayda dksj 2.5 tldi kadin kesinn iz kalmaz kac yildir isin içindeym dedi koltuk altim az olmasina ragmen 1.5 saat surer tek seans 250 dedi.ve genitale yapmiyorm sinirler yogun dedi.felc olunabilir yaptirma iğneli oraya dedi[/QUOTE]İğneli ="cocoost: 38899783, member: 652972"]Keske kesin sonc alan birileri yardimci olsaacaba bu asamadan sonra igneli fayda eder mi
Candela
Alma lasere soprano
Lumenis
Cynosure
Palomar
Cutera
Solta medical
Sciton
Deca
Lasercope
Asclepian
Kizlar uzun arastirmalarim sonucu orijinal makinelerde yazan markalarin bu cihaz marlalari olduğunu öğrendim. Nette sitede buldum çoğu ABD İsrail menseili Almanya İngiltere italyadanda var bunlar dişinda olan piyasada bulunan cihazlar uzakdoğu cin mali olduğundan bahsetmiş yanabilirsinz yanmasanjz bile dökülse bile tekrar cikacaktir gibi bilgilendirme yapmis.ben her görüşme yaptigim yerde makineyi gorebilirmiyim diyip listemi cikartip makine inceliyorm neten resimleride var cep telimde .diğer markalari kötülemek istemiyorum belki bilmeden kötü makine almislardir ucuz diye bilemem ama nette bulduğum kendiminde yaptirmayi düşün düğüm cihazları sizle belki bir faydam olur amacıyla paylaşmak istedim.sunuda soylim.bu bilgiye baktigim site guvendigim bir siteydi .artik ne kadar doğru bilemiyorum yinede insan kandiriyosa gunahi kendine olsun ben sadece arastirmalarim sonucu doğru olduğunu düşündüm.hatta bir merkezle görüştüğüm de soprano cihazi vardi inceledim.tipik sorunlu müşteri modunda :) doktor bana dediki basliklardan anliyormsun hayir nette bulduğum bilgilerle orjinal olmayan cihaz olmasın diye kontrol sadece dedim.gerçek lazer basliginin cami kristal değil safir camdir dedi.orijinal cihaz alip baslik değişimine gelindiğinde ucuz diye kristal alıyorlar işletmeler ve sonra safir gibi etkisi olmuyor dedi.yapan kişi önemli evet ama cihazda önemli cilt sonuçta buda en önemli şey.
Cabim bende dusunuyorum ya lazeri genital ve koltuk alti genital 140 koltukalti 50 dediler hastene de yaptirmayi dusunuyorum makinelri cynosure bilemedim yani gitsem mi gitmsemmiCandela
Alma lasere soprano
Lumenis
Cynosure
Palomar
Cutera
Solta medical
Sciton
Deca
Lasercope
Asclepian
Kizlar uzun arastirmalarim sonucu orijinal makinelerde yazan markalarin bu cihaz marlalari olduğunu öğrendim. Nette sitede buldum çoğu ABD İsrail menseili Almanya İngiltere italyadanda var bunlar dişinda olan piyasada bulunan cihazlar uzakdoğu cin mali olduğundan bahsetmiş yanabilirsinz yanmasanjz bile dökülse bile tekrar cikacaktir gibi bilgilendirme yapmis.ben her görüşme yaptigim yerde makineyi gorebilirmiyim diyip listemi cikartip makine inceliyorm neten resimleride var cep telimde .diğer markalari kötülemek istemiyorum belki bilmeden kötü makine almislardir ucuz diye bilemem ama nette bulduğum kendiminde yaptirmayi düşün düğüm cihazları sizle belki bir faydam olur amacıyla paylaşmak istedim.sunuda soylim.bu bilgiye baktigim site guvendigim bir siteydi .artik ne kadar doğru bilemiyorum yinede insan kandiriyosa gunahi kendine olsun ben sadece arastirmalarim sonucu doğru olduğunu düşündüm.hatta bir merkezle görüştüğüm de soprano cihazi vardi inceledim.tipik sorunlu müşteri modunda :) doktor bana dediki basliklardan anliyormsun hayir nette bulduğum bilgilerle orjinal olmayan cihaz olmasın diye kontrol sadece dedim.gerçek lazer basliginin cami kristal değil safir camdir dedi.orijinal cihaz alip baslik değişimine gelindiğinde ucuz diye kristal alıyorlar işletmeler ve sonra safir gibi etkisi olmuyor dedi.yapan kişi önemli evet ama cihazda önemli cilt sonuçta buda en önemli şey.
Ben bir poliklinikler görüştüm hera dermayla bana sadece genital 120 dedi.pahali geldi acikcasi başka yer bakicam önyüzden .senin dediğin makine Alex diye biliyorum nette bulduğum kadarıyla bu makinelerin FDA onayi var yani gerçek lazer dokuldumu cikmaz yanma olayi olmaz yapan kisiyede bagli tabi uzman doktor olmadan yapilamaz bu makinelerle .ama diğer makinelerin onay belgesi olmadigi için yanma riski olabilir etkileri geçicidir tekrar edebilir diye nette yaziyor ve görüştügum yerlerde söyledi.bence git makine FDA onayli ama dikkat et önce makineye bak sonra netten resmine bakarak makineyiiincele.öyle başla derim ben öyle yapiyorm.hatta 2 merkez sen makineden anliyosun galiba deyip kayit yapmadigimiz kişilere gostermiyoruz dediler bende görmeden yaptiramam diyip cikmistim.ben 1.5 sene boşa IPL te gittiğimi anlayınca paranoyak derecede arastirmaya başladı.artik çok tedbirli davraniyorm .kimsede madur olmasin inşallah.bu isi yapan yerlerde dürüst olsun kisa zamanda cok para kazanmak için insanların ciltlerini riske atmasinlar.bubyuzden iyice arastirmak lazim.bide su var birkaç yerle görüş o makine için Alex beni gorurmu diye sor tek bir yere bagli kalma.görmezse boşa paran gider.ben mesela belki bu günekadar 15 bbelki de daha fazla yerle gorusmusumdur.3 tanesi bana senin üst bacagi diot gormucek dokulmucek su kisimlar diye gösterdiler.benim ince diye hep diot önerdiler uzmanlar bna.[/QUOTE][QUObir"delimavi 35, post: 38942545, member: 524595"]Cabim bende dusunuyorum ya lazeri genital ve koltuk alti genital 140 koltukalti 50 dediler hastene de yaptirmayi dusunuyorum makinelri cynosure bilemedim yani gitsem mi gitmsemmi
Canim ben hastenede yaptiracam medifema hastanesinde gecen gittim gorustum makineleri alex uzman estetisyen yapacak ayrica killarima bakti cabuk sonuz alirsin dedi hem koklu hemde tenim beyaz biraz az benim kadin grnital 6 seans surer ama srnin ki 5 seans da cik rahat biter dedi bi hafta oncr jiletle dedi bakalim bikac gun icinde baslamayi dusunuyom insallah sonuc alirim eger baslarsam sonucu yazacam seans seans[/QUOTE]Ben bir poliklinikler görüştüm hera dermayla bana sadece genital 120 dedi.pahali geldi acikcasi başka yer bakicam önyüzden .senin dediğin makine Alex diye biliyorum nette bulduğum kadarıyla bu makinelerin FDA onayi var yani gerçek lazer dokuldumu cikmaz yanma olayi olmaz yapan kisiyede bagli tabi uzman doktor olmadan yapilamaz bu makinelerle .ama diğer makinelerin onay belgesi olmadigi için yanma riski olabilir etkileri geçicidir tekrar edebilir diye nette yaziyor ve görüştügum yerlerde söyledi.bence git makine FDA onayli ama dikkat et önce makineye bak sonra netten resmine bakarak makineyiiincele.öyle başla derim ben öyle yapiyorm.hatta 2 merkez sen makineden anliyosun galiba deyip kayit yapmadigimiz kişilere gostermiyoruz dediler bende görmeden yaptiramam diyip cikmistim.ben 1.5 sene boşa IPL te gittiğimi anlayınca paranoyak derecede arastirmaya başladı.artik çok tedbirli davraniyorm .kimsede madur olmasin inşallah.bu isi yapan yerlerde dürüst olsun kisa zamanda cok para kazanmak için insanların ciltlerini riske atmasinlar.bubyuzden iyice arastirmak lazim.bide su var birkaç yerle görüş o makine için Alex beni gorurmu diye sor tek bir yere bagli kalma.görmezse boşa paran gider.ben mesela belki bu günekadar 15 bbelki de daha fazla yerle gorusmusumdur.3 tanesi bana senin üst bacagi diot gormucek dokulmucek su kisimlar diye gösterdiler.benim ince diye hep diot önerdiler uzmanlar bna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?