Merhaba, cihaz alex. mi ve ne kadar ödüyorsunuz acaba?ben bostanlıda oturuyorum ancak balçova heraderma polikliniğine gidiyorum. çünkü burası için iyi şeyler duydum. ful bacak , genital bölge ve koltuk altı yaptırıyorum. 15 gün önce ilk seansım yapıldı, bugun ise kontrol seansına girdim. şimdilik diyebileceğim şey çok detaylı çalışıyorlar. hani yüzeysel, sadece iş bitsin dye şalap şulup geçiştirmiyor seansları...şu an için memnunum...umarım ben de tüyleri en azından %80 bitenlerden olurum... zaman içinde bilgilendireceğim sizi... heradermaya başka giden varsa mesaj atsın?
canım merhaba. ellerinde birden fazla cihaz var. ben yazın çok yandım .vücudum hala esmer. ilk seansımda nd-yag kullanıldı. genital koltuk altı tamammen döküldü ama bacaklarda bölge bölge dökülmeler oldu ancak bazı yerler inatla dökülmedi. bugün kontrol seansına gittim ve inanır mısın ful vücudumu bu sefer tekrar alex ile taradı. işlerini çok detaylı yapıyorlar. bu açıdan çok memnun kaldım. çünkü çoğu kontrol seansı çok baştan savma yapılıyor bunu biliyorum. paket program almadım. ben seans başına ödüyorum. sana tavsiyem git konuş. çünkü fiyatlar kıl yoğunluğuna göre,kişiye göre değişir. örneğin ben uzun boyluyum bacaklarımdaki tuyler de mınyon bayana göre daha fazla mantık olarak. şimdi bana verilen fiyat sana yanlış referans olabilir. o sebeple bence bizzat fiyat bilgisini kendilerinden al...bnm arkadaşım gitmişti heradermaya çok memnun kaldı. ısrarla tavsiye ettiği için bostanlıdan kalkıp balçovaya geliyorum...umarım memnun kalırım arkadaşım gibi. her seansımı yazacağım...umarım yardımcı olabilmişimdir...Merhaba, cihaz alex. mi ve ne kadar ödüyorsunuz acaba?
Hadi bakalım,İNŞALLAH istediğin sonuca ulaşırsın canım, gelişmeleri bekliyoruz.canım merhaba. ellerinde birden fazla cihaz var. ben yazın çok yandım .vücudum hala esmer. ilk seansımda nd-yag kullanıldı. genital koltuk altı tamammen döküldü ama bacaklarda bölge bölge dökülmeler oldu ancak bazı yerler inatla dökülmedi. bugün kontrol seansına gittim ve inanır mısın ful vücudumu bu sefer tekrar alex ile taradı. işlerini çok detaylı yapıyorlar. bu açıdan çok memnun kaldım. çünkü çoğu kontrol seansı çok baştan savma yapılıyor bunu biliyorum. paket program almadım. ben seans başına ödüyorum. sana tavsiyem git konuş. çünkü fiyatlar kıl yoğunluğuna göre,kişiye göre değişir. örneğin ben uzun boyluyum bacaklarımdaki tuyler de mınyon bayana göre daha fazla mantık olarak. şimdi bana verilen fiyat sana yanlış referans olabilir. o sebeple bence bizzat fiyat bilgisini kendilerinden al...bnm arkadaşım gitmişti heradermaya çok memnun kaldı. ısrarla tavsiye ettiği için bostanlıdan kalkıp balçovaya geliyorum...umarım memnun kalırım arkadaşım gibi. her seansımı yazacağım...umarım yardımcı olabilmişimdir...
Bende heradermayi arastirdim lumenis ligtli bi cihaz var diotta onu arastirdim nette soprano ice ve o cihazin arasında kalmistim lumenis olan daha eski ve %91 sonuç vermiş soprano ise 85 ikisinde hasta üzerinde denenmiş ancak lumenis olan çok acili ve pahaliymis bu yüzden tercih edilmiyomus.aglicagimjda bilsen kurtulucaksam yüzde 91 yaptiririm.arastirdim hemen İzmirde sadece heraderma da bulunuyormuş aradim fiyat istedim.bir hafta filan oluyor tüm vücut 400 TL dedi ortalama fiyat ama kişiden kisiyede değişiyor denildi ben evim uzak fiyata gore gelicem deyince fiyati söyledi bayan paket istedim paket yapmiyoruz seans şeklinde yapiyoruz dedi.gidip gorusucem bende ama deneyen memnun kalan ksiinin tavsiyesiyle başlamak isterim zaten ocak sonu gibi baslayabilirim ve şuan çok kararsizim sadece genitalmi yaptirsam diye çünkü bacaklarim kumral cikiyo lazer beni gormuyo .ve orasinin kontrol seans olduğunu bilmiyodum kaçggün sonra kontrol seansi yapiliyo acaba evimede asiri uzak 2.5 saat gidiş diyebilirim.ama bitcekse giderim .ortalama kaç dkka sürüyor senin bilgi verebilirmisincanım merhaba. ellerinde birden fazla cihaz var. ben yazın çok yandım .vücudum hala esmer. ilk seansımda nd-yag kullanıldı. genital koltuk altı tamammen döküldü ama bacaklarda bölge bölge dökülmeler oldu ancak bazı yerler inatla dökülmedi. bugün kontrol seansına gittim ve inanır mısın ful vücudumu bu sefer tekrar alex ile taradı. işlerini çok detaylı yapıyorlar. bu açıdan çok memnun kaldım. çünkü çoğu kontrol seansı çok baştan savma yapılıyor bunu biliyorum. paket program almadım. ben seans başına ödüyorum. sana tavsiyem git konuş. çünkü fiyatlar kıl yoğunluğuna göre,kişiye göre değişir. örneğin ben uzun boyluyum bacaklarımdaki tuyler de mınyon bayana göre daha fazla mantık olarak. şimdi bana verilen fiyat sana yanlış referans olabilir. o sebeple bence bizzat fiyat bilgisini kendilerinden al...bnm arkadaşım gitmişti heradermaya çok memnun kaldı. ısrarla tavsiye ettiği için bostanlıdan kalkıp balçovaya geliyorum...umarım memnun kalırım arkadaşım gibi. her seansımı yazacağım...umarım yardımcı olabilmişimdir...
Tekrar Merhaba arkadaşlar..ben de Alsancak Klineste ilk seansıma gittim geçtiğimiz cuma günü..ortalama 40 dk. sürdü..koltukaltı, yarım bacak (diz üstü dahil) ve genital için anlaştım..alexandirite ile başladık, bakalım kontrol seansından sonra ndyag ile devam edebiliriz dediler..Cihazın soğutma sistemi sayesinde zorlanmadım işlem sırasında..Tüyler dökülecek mi şimdilik bilmiyorum, yani netice hakkında konuşmak için çok erken ama gayet nezih ve temiz bir klinik..seanslar için iki bayan var, kiminle başlarsanız onunla devam ediyorsunuz..Seans sırasında hiç gerilmiyorsunuz, ben biraz çekinerek gittim açıkçası ama gerçekten çok rahat geçti seans..bir de acı eşiği düşük bir insan olarak söyleyebilirim ki öyle aman aman bir acısı da yok..koltukaltının başlayıp bittiğini anlamadım bile öyle söyliyeyim, bacakta da sıkıntı olmadı..sadece genitalde ara ara lastik çarpması gibi bi his oluyor, refleks verince lazeri kesip, soğutma işlemine devam ediyor..birkaç saniyede acı kalmıyor zaten..neyse işte böyle..bir buçuk aydır okumadığım forum, girmediğim site kalmadı bu iş için..sadece benim gibi kararsız arkadaşlara bilgi vermek istedim..ben 4 seans anlaştım..yılbaşına kadar 3 seans fiyatına 4 seans kampanyaları varmış (kontrol seansları ücretsiz tabi) bakalım umarım memnun kalırım, gelişmeleri yine buradan yazıcam..buarada ekim- kasım-aralık gibi başlanırsa yaza anca kurtulunuyormuş tüylerden, başlayacaksanız acele edin derim..yaza kalınca güneş ışığı filan sıkıntı oluyormuş bilginiz olsun..
İlk seansinmiydi yuzde 30 kaldi bende soprano ice cihaziyla yaptirdim benmde yari yariya azaldi cikanlarda cok ince ama sadece koltukalti deneme amacli 70 tl verdim tek seans tum vucut 600 dediler seans basi sonra telefonla bir sonraki seansa cagirdilar bende gelemeyecegimi seanslarin cok pahali oldugunu soyledm 400 tl dediler yapariz icime sinmedi acikcasi gittigim yer .sifayi bilmiyorm haftaya heradermaya gidip gorusucem icime sinerse orda baslamayi dusunuyorm.sifa iyiyse sifaylada gorusebilirm yer arastiriyorm.ygritte .!.:meraba kizlar ben sifaya 2 hafta once koltu altmi yaptrmstm 8 9 gunde fln dokulmye basladi su anda yuzde 30 kadari duruyor dokulme yavasladi biraz ama tek tuk yine dokuluyor birde sanrm biraz kese yapmak gerekyor bende biraz karama da vardi onceden ondan haftya bir seans verdiler bakalim o zamana kadar nasi olcak
evet ilk seanstı benm şifa hastane olduğu için ben tercih ettm bide bana yakın olduğu için çok memnunum şimdilik valla 3 buçuk hafta falan oldu bnm yaptıralı 2 3 gün sonra kontrol seansı var çok ince kıllar tek tük kaldı geriye şifayla görüşeceksenz 1 hafta önceden randevu alın çünkü çok yoğunlarİlk seansinmiydi yuzde 30 kaldi bende soprano ice cihaziyla yaptirdim benmde yari yariya azaldi cikanlarda cok ince ama sadece koltukalti deneme amacli 70 tl verdim tek seans tum vucut 600 dediler seans basi sonra telefonla bir sonraki seansa cagirdilar bende gelemeyecegimi seanslarin cok pahali oldugunu soyledm 400 tl dediler yapariz icime sinmedi acikcasi gittigim yer .sifayi bilmiyorm haftaya heradermaya gidip gorusucem icime sinerse orda baslamayi dusunuyorm.sifa iyiyse sifaylada gorusebilirm yer arastiriyorm.
Bende heradermayi arastirdim lumenis ligtli bi cihaz var diotta onu arastirdim nette soprano ice ve o cihazin arasında kalmistim lumenis olan daha eski ve %91 sonuç vermiş soprano ise 85 ikisinde hasta üzerinde denenmiş ancak lumenis olan çok acili ve pahaliymis bu yüzden tercih edilmiyomus.aglicagimjda bilsen kurtulucaksam yüzde 91 yaptiririm.arastirdim hemen İzmirde sadece heraderma da bulunuyormuş aradim fiyat istedim.bir hafta filan oluyor tüm vücut 400 TL dedi ortalama fiyat ama kişiden kisiyede değişiyor denildi ben evim uzak fiyata gore gelicem deyince fiyati söyledi bayan paket istedim paket yapmiyoruz seans şeklinde yapiyoruz dedi.gidip gorusucem bende ama deneyen memnun kalan ksiinin tavsiyesiyle başlamak isterim zaten ocak sonu gibi baslayabilirim ve şuan çok kararsizim sadece genitalmi yaptirsam diye çünkü bacaklarim kumral cikiyo lazer beni gormuyo .ve orasinin kontrol seans olduğunu bilmiyodum kaçggün sonra kontrol seansi yapiliyo acaba evimede asiri uzak 2.5 saat gidiş diyebilirim.ama bitcekse giderim .ortalama kaç dkka sürüyor senin bilgi verebilirmisin
tamamdır canım aynen seans be senas bir bir yazıcaam buradan... lazer eleştirmeni olduk artık zaten... kıla tüye resmen savaş açtım bundan böyle...Hadi bakalım,İNŞALLAH istediğin sonuca ulaşırsın canım, gelişmeleri bekliyoruz.
Vayyy, kıl tüy Amazonuuu, takipteyiz...tamamdır canım aynen seans be senas bir bir yazıcaam buradan... lazer eleştirmeni olduk artık zaten... kıla tüye resmen savaş açtım bundan böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?