Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar buralara giden memnun kalan varmı aranızda
kızlar buralara giden memnun kalan varmı aranızda
ben nets club a gidiyorum çok da memnunum,hiç umudum yoktu ama ilk seansın kontrolünden sonra sonucu görüyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende nets club a gitmeye başladım ilk seansıma gittim temmuzda da kontrole gideceğim inşallah bende sizin gibi güzel sonuçlar alırım :109:
hiç şüpheniz olmasın,2.seanstan sonra sonuç alacaksınız zaten,yasemin hanımı tavsiye ederim çok detaylı ve iyi yapıyor
bende onu istemiştim ancak gittiğimde yokmuş kontrol seansında o yapar belki
siz kaçıncı seansınızdasınız?
evet bi hafta izinli maalesef,normalde hep o oluyo ve basını kasıyacak vakti yok cunku o cok iyi yapiyor,genitalde 2.seanstayim bitti diyebilirim,yuzde de sanirim 5 oldu yanaklardaki ince olanlar cok direncli oldugu icin tamamen bitmesi zaman aliyor
bundan sonra yasemin hanıma yaptırmaya calışıcam :)
2. seans ve neredeyse bitti diyorsunuz çok iyi, darısı benim başıma:106:
ben özel su hospital da yaptırıyorum. ve hiçte memnun değilim arkadaşlar..
Merhaba arkadaşlar, ben de bugün izmir su hospitala gittim görüşme için. soprano xl kullanıyorlar. eskiden özel izmir hastanesinde bulunan güzellik merkezi buraya taşınmış. bi deneme yaptık, acısından çok korkuyordum, korktuğum kadar acımadı. tüm vücut 8 seans 1800 dediler. ben güvendim buraya, çünkü kız kendine de yapmış, kendine yaptığına göre bir kandırmaca yok diye düşünüyorum. soprano xl ile tüylerden tamamen kurtulan var mı bana cevap verebilecek olan?
bu arada zeos, nasıl geçti ilk epilasyonun? genital bölge çok acıyor mu? hangi cihaz?
Özel su hospital
Kollarımda %5 bile azalma olmadı
Bi tek bacağın alt kısımlarından memnunum
Gerisi tırtt
Özel Su Hospital' da gidiyorum ben de, hiç memnun değilim. Paket almıştım ben de maalesef
bende aynı durumdayım. seanslara gitmeyi canım hiç istemiyo bile
başka yer araştırıyorum. yazık oldu parama da zamanıma da ya
Feza VARDAR ile Nets Club arasında kaldım
ya evet konuyu tekrar canlandıralım..ben de feza vardar, netsclub bir de clinest arasında kaldım..genel olarak memnun kalınan bir merkez yok mu yahu.. birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor..bir an önce başlamam gerek..özellikle bu üç merkeze gidenlerden acilen yorum bekliyorum..