Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

kızlar buralara giden memnun kalan varmı aranızda

Canim duyduguma gore esda alsancak estetigi yeni devralmış. Ikiside güzellik salonu aslinda ve biliyosundur guzellik salonlarinin alex kullanması yasak. Cihaz olarak ne kullaniyorlar bilmiyorum ama bildgim şeyler bunlar

merhaba arkadaşlar izmirde en iyi lazer epilasyon nerde yaptırılır bilmiyorum ama ben karşıyaka bostanlıda dreams life güzellik salonuna gidiyorum size şöyle söyliyim verdiğim para boşuna gitti çektiğim acıyla kaldım hala çıkıyo tüyler bitmiyo jiletle aldığım için bacamlarım kesik iziyle ve lazer yanıklarıyla kaldı müşteri memnuniyeti 0 o kadar diyorum size yanılıpta gitmeyin kızlar hem size hem cebinize zarar

ben bostanlıda vanessaya gidiyorum daha 4 seans oldu ama açıkçası bana ilk başta güven vermiş gibi olsalar da şimdi çok bir şey bilmediklerini anlıyorum sanki yavaş yavaş.

ben nets club a gidiyorum çok da memnunum,hiç umudum yoktu ama ilk seansın kontrolünden sonra sonucu görüyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende nets club a gitmeye başladım ilk seansıma gittim temmuzda da kontrole gideceğim inşallah bende sizin gibi güzel sonuçlar alırım :109:

bende nets club a gitmeye başladım ilk seansıma gittim temmuzda da kontrole gideceğim inşallah bende sizin gibi güzel sonuçlar alırım :109:

hiç şüpheniz olmasın,2.seanstan sonra sonuç alacaksınız zaten,yasemin hanımı tavsiye ederim çok detaylı ve iyi yapıyor

hiç şüpheniz olmasın,2.seanstan sonra sonuç alacaksınız zaten,yasemin hanımı tavsiye ederim çok detaylı ve iyi yapıyor

bende onu istemiştim ancak gittiğimde yokmuş kontrol seansında o yapar belki
siz kaçıncı seansınızdasınız?

bende onu istemiştim ancak gittiğimde yokmuş kontrol seansında o yapar belki
siz kaçıncı seansınızdasınız?

evet bi hafta izinli maalesef,normalde hep o oluyo ve basını kasıyacak vakti yok cunku o cok iyi yapiyor,genitalde 2.seanstayim bitti diyebilirim,yuzde de sanirim 5 oldu yanaklardaki ince olanlar cok direncli oldugu icin tamamen bitmesi zaman aliyor

bundan sonra yasemin hanıma yaptırmaya calışıcam :)
2. seans ve neredeyse bitti diyorsunuz çok iyi, darısı benim başıma:106:

bundan sonra yasemin hanıma yaptırmaya calışıcam :)
2. seans ve neredeyse bitti diyorsunuz çok iyi, darısı benim başıma:106:

aynen öyle hiç umudum yoktu ama çok çabuk ve kesin sonuç aldım şubatta yaptırdım ilk seansı,ikinciyi de geçenlerde yaptırdım ve ilk yapılanlar hiç çıkmadı

ben özel su hospital da yaptırıyorum. ve hiçte memnun değilim arkadaşlar..

Özel su hospital
Kollarımda %5 bile azalma olmadı
Bi tek bacağın alt kısımlarından memnunum
Gerisi tırtt

Özel Su Hospital' da gidiyorum ben de, hiç memnun değilim. Paket almıştım ben de maalesef

bende aynı durumdayım. seanslara gitmeyi canım hiç istemiyo bile
başka yer araştırıyorum. yazık oldu parama da zamanıma da ya

Aynen, çok şükür ki tek seansım kaldı...Soprano xl (alma marka)' a daha önce işim dolayısıyla bulunduğum başka bir ilde başlamıştım. Orada 2 seans gitmiştim sadece. İzmire dönünce aynı cihaz bir tek burada var diye tercih ettim Su Hospital' ı.(özellikle kollarımdaki ince tüylerde daha etkili olur düşüncesiyle) Ama kıl köklerimde hiç azalma olmadı. Hatta geçen seansımda bana uygulama yapan hanım bile şaşırdı ya da şaşırmış gibi yaptı niye böyle diye. Ben alt bacaklarım için alex' e gittim. Şuan hemen hemen hiç çıkmıyor. Çıkan incecik tüylere de çıktıkça iğneli epilasyon yaptırdım. Sanırım bitti, dizimin birinde tek tük çıktı onları da iğneli yaptırcam eylülden sonra. Cihazdan mı uygulamadan mı bilmiyorum ama param çöpe gitti ayrıca boşa canım yandı. Son seansımı da bitirip bir daha kapısından bile geçmeyi düşünmüyorum. Özel bölge için alex le devam edeceğim açıkçası, en azından alt bacağımda kanıtlanmış sonuç var elimde....

Son düzenleme:
Ben daha önce de yazmıştım Çankaya Tıp Merkezi'ne gidiyorum. 14 seans gittim. Hiçbir faydasını göremediğim gibi bir de bacağımda ikinci derece yanık oluştu. Yanığa müdahale bile etmediler. Sağlık Bakanlığına şikayet ettim. Onların yönlendirmesiyle bir hastaneden yanık raporu aldım. İz kalacak dedi doktor. Kendi doktorları da iz kalacağını söyledi zaten. Tıp merkezi diye güvenmeyin. Çok amatörler, kaç kez kadro değiştirdiler yine olmadı. Çevremdeki hiçkimse memnun değil. Üstelik çok da çirkefler. Bitme garantiliydi, şimdi param da yandı. Çok üzgünüm

Feza VARDAR ile Nets Club arasında kaldım

ya evet konuyu tekrar canlandıralım..ben de feza vardar, netsclub bir de clinest arasında kaldım..genel olarak memnun kalınan bir merkez yok mu yahu.. birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor..bir an önce başlamam gerek..özellikle bu üç merkeze gidenlerden acilen yorum bekliyorum..

aynen ya yaz gelmeden kurtulmak lazım su tüylerden

Kaya izmir termal otel'in içindeki ESSİ'yi asla önermiyorum...cihazı yepyeni ancak bende işe yaramadı. ayrıca çok kazıklıyorlar herkesi...sakın diyorum..! diğer essi leri bilmem ama kaya izmirin içindeki asla..

Karşıyaka da ARYA nasıl acaba fırsat sitelerinde görüyorum hep? gitmiş, denemiş olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…