Nereye gidiyorsun canım ?
dermalin cnm :) önümüzdeki cumartesi 2. seansıma gidicem heyecanlıyım :)
Duymadım dermalin 'i .Memnunsan sorun yok tabi. Ben dediğin bölgelere 240 a gidiyorum da. Bir de göbek bölgesi hediye. Ondan merak ettim canım .
çok iyimişş. :) diod mu? alexandrite mı?
Bu iğneli ve lazer arasın daki fark nedir fiyat ve kıl olarak ? Bir de genital bacak koltuk altı yaptırdık bitti mesela tamamen çıkmamazlık olmuyormuş . her ay çıkıyormuş gene .. Doğrumu birde genitali doğum yapmadan önermiyorlar neden acaba :26:
Ya bana kuafordeki eski estetikçi şey dedi 2 ayda bir ağdaya gelirsin tek tük çıkarlar alırız dedi ...:26:Öyle birşey yok cnm. Tamamen bitti mi çıkmaz bi daha. Belki bikaç yıl sonra bir iki tane çıkar. Ama her ay asla.
Ya bana kuafordeki eski estetikçi şey dedi 2 ayda bir ağdaya gelirsin tek tük çıkarlar alırız dedi ...:26:
Vallaha bilemedim ki alex çok yaygın zaten marka olarak araştıracağım bakalım hangisi daha iyi ise onun la yaptıracağım yetti bu ağda konusuKalitesiz makinelerde öyledir belki. Bnm teyzem yaptırdı hiç çıkmıyor iki yıldır. Diod ile yaptırmıştı. Kuaför acaba lazere gitme diyemi dedi:)))
merhaba kızlar
siteye yeni üye oldum ancak uzun süredir sitede açılan başlıkları okuyorum kısmet bugüneymiş :)
bende iyi bir lazer epilasyon merkezi arıyorum,izmirde yaşıyorum.
ben sadece nets clubla görüşmeye gittim ancak pek kimse gitmiyor sanırım en azından okuduğum yorumlarda pek rastlamadım. nasıl olduğu hakkında tam bilgi edinemiyorum o yüzden
ancak mediderm ve klinestle görüşmeye gideceğim en yakın zamanda.
tam bacak yaptırmayı düşünüyorum mediderm ve klinest de fiyatlar nasıl? :44:
Merhaba canım ben balcovada bir yere gidiyorum cokta memnunum tavsiye ederim bence görüşmekte fayda var :)Ben 15 aydır gidiyorum İzmir Çankaya'daki tıp merkezine ve daha bi 15 ay daha giderim..fazla da birşey yazmama gerek yok sanırım anladınız
dermalin cnm :) önümüzdeki cumartesi 2. seansıma gidicem heyecanlıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?