Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

Bu iğneli ve lazer arasın daki fark nedir fiyat ve kıl olarak ? Bir de genital bacak koltuk altı yaptırdık bitti mesela tamamen çıkmamazlık olmuyormuş . her ay çıkıyormuş gene .. Doğrumu birde genitali doğum yapmadan önermiyorlar neden acaba :26:

dermalin cnm :) önümüzdeki cumartesi 2. seansıma gidicem heyecanlıyım :)

Duymadım dermalin 'i .Memnunsan sorun yok tabi. Ben dediğin bölgelere 240 a gidiyorum da. Bir de göbek bölgesi hediye. Ondan merak ettim canım .

Öyle birşey yok cnm. Tamamen bitti mi çıkmaz bi daha. Belki bikaç yıl sonra bir iki tane çıkar. Ama her ay asla.

Ya bana kuafordeki eski estetikçi şey dedi 2 ayda bir ağdaya gelirsin tek tük çıkarlar alırız dedi ...:26:

Kalitesiz makinelerde öyledir belki. Bnm teyzem yaptırdı hiç çıkmıyor iki yıldır. Diod ile yaptırmıştı. Kuaför acaba lazere gitme diyemi dedi:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalitesiz makinelerde öyledir belki. Bnm teyzem yaptırdı hiç çıkmıyor iki yıldır. Diod ile yaptırmıştı. Kuaför acaba lazere gitme diyemi dedi:)))
Vallaha bilemedim ki alex çok yaygın zaten marka olarak araştıracağım bakalım hangisi daha iyi ise onun la yaptıracağım yetti bu ağda konusu

Balçova girişi yapikredi bankasinin hemen üstünde Dr. Feza Vardar muayenesi mutlaka gidip görülmeli bir yer. Diğer yerler gibi kimseyi kandırmıyorlar Uzman Estetisyen Elif hanim mükemmel bir şekilde ilgileniyor ve istediğiniz her konuda sizi bilgilendiriyor. Şuan cok güzel bir kampanya yapmışlar kaçırmayın derim :)

Ben 15 aydır gidiyorum İzmir Çankaya'daki tıp merkezine ve daha bi 15 ay daha giderim.. fazla da birşey yazmama gerek yok sanırım anladınız

merhaba kızlar
siteye yeni üye oldum ancak uzun süredir sitede açılan başlıkları okuyorum kısmet bugüneymiş :)
bende iyi bir lazer epilasyon merkezi arıyorum,izmirde yaşıyorum.
ben sadece nets clubla görüşmeye gittim ancak pek kimse gitmiyor sanırım en azından okuduğum yorumlarda pek rastlamadım. nasıl olduğu hakkında tam bilgi edinemiyorum o yüzden
ancak mediderm ve klinestle görüşmeye gideceğim en yakın zamanda.
tam bacak yaptırmayı düşünüyorum mediderm ve klinest de fiyatlar nasıl? :44:

Ben dr feza vardar'a gidiyorum hemen balcova girişinde guzel bir kampanya yapmislar bende ondan yararlaniyorum suan 3.seansim yeni oldu ve ne batık kaldı nede leke şuan muhteşem pürüzsüz bacaklara sahibim diyebilirim. Şiddetle tavsiye ederim kampanyayı kaçırmayın bence :)

dermalin cnm :) önümüzdeki cumartesi 2. seansıma gidicem heyecanlıyım :)

Dermalinle ilgili detaylı bilgi verirmisin canım bende oraya gitmeyi düşünüyorum ama nasıl soprano diod kullanıyorlarmış ince tüyleride döküyormu

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar alsancakta çağdaş modern epilasyona giden varmı? şuan tüm vücut kampanyalı 1250 lira lütfen giden varsa yazsın...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uzun araştırmalar sonucu izmirdeki en iyi alex cihaz kullanan poliklinigi buldum ve çok da memnunum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…