• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

Malesef özel mesaj atamıyorum. Bildiğim kadarıyla direk link ya da adres de forum kuralları gereği veremiyoruz ama google'a "medislim izmir" yazınca direk sitesi çıkıyor ve adres, telefon gibi tüm bilgileri de detaylı olarak yazmışlar.

Medislim, mediderm oldu artık.
Ben de oraya gidiyorum. Üst bacak + genital +koltuk altı +göbek.
Genital de daha birinci seansımı yaptırdım geçen hafta ama diğerleri ikinci seans.
İki ayda bir gidilmesi lazımmış ama ben 2,5 ay sonra gittim ikinci seansıma.
Koltuk altımdaki tüyler normal hallerinin yarısından bile az çıktı ikinci seansımda :32: :32:
Üst bacağımda tüy çıkmadı bile doğru düzgünnnn.... :53:
Göbeğim bir tek pek fark etmedim açıkçası :26:
Genital nasıl olucak bakalım :23:

Bu arada, bu toplu bitirme kampanyalarına inanmayın arkadaşlar.
Toplu parayı alıyorlar sonra safsaklıyorlar.
Öyle şey mi olur yahu ?:53:

arkadaslar ben sahane bir yer buldum..Alsancak'ta Clinic A plus.Giden varmı bilmiyorum ama sideetle tavsiye ederim..Epilasyon sonrası cok memnun kalacagımdan da simdiden eminim!!Bende cok iyi bir intiba bıraktı..Dun ongorusme icin gittim dudak ustu dusunuyordum cok arastırdım ve burası inanılmaz icime sindi cok temiz bir guzellik merkezi.Ayrıca uzmanlar da harikaydı fiyatlar deseniz inanılmaz uygun hemen atladım bayramdan once baslıyorum elveda bıyıklar :)))

merhaba nazlı35 tam adres ve fiyat verebilir misin ben henüz araştırmaya başladım maddi yönden pek iyi olmadığım için iyi biyer olsun ve uygun olsun istiyorum sadece genital bölge fiyatı nedir acaba yada iletişim nosu var mı sende acil lazım

Bu arada, bu toplu bitirme kampanyalarına inanmayın arkadaşlar.
Toplu parayı alıyorlar sonra safsaklıyorlar.
Öyle şey mi olur yahu ?:53:

Kesinlikle katılıyorum. Üstelik önce bitene kadar kaç seans olursa diyip parayı alıyorlar ama sonradan yeterince iyi mi yapmıyorlar nedir bellirli bir sayıda mesela 10-12 seans olunca "artık çok seans oldu ek para vermen lazım" diyorlar.

Genital de daha birinci seansımı yaptırdım geçen hafta ama diğerleri ikinci seans.
Koltuk altımdaki tüyler normal hallerinin yarısından bile az çıktı ikinci seansımda :32: :32:

Bu arada evet adı mediderm olmuş. Normal seanslardan 2-3 hafta sonra kontrol seansı yapıyorlar. Ona gitmenin de yararı olacaktır hem de ek bir ücret alınmıyor.

İzmir balçova'da oturuyorum...
hasta anneme baktığım için evden çok uzaklaşamıyorumdum.
balçova ata cad. girişimde yeni yapılan binanın 4. katı (no:10)
dr feza vardar hanım muayene açmış...
yerde ararken gökte buldum:))
feza hanım daha önce alsancak'ta mavi kliniğin sahibiydi
öyle sevindim ki anlatamam ve sizinle paylaşmak istedim.
bilgisi derya deniz..
üstelik kampanya yapmış...
fiyatları burda söylelm etik olmaz reklama girer:))
alex alex alex diyorum acısız net sonuç...

Özelden bana yazabilir misiniz?

merhaba kızlar,fazla zamanın yok o yüzden sayfaları pek okuyamadım kusura bakmayın, bikaç şey sorup hemen çıkmam lazım cevaplarsanız çok sevinirim....

1. sorum :36: lazerle epilasyon aşağı yukarı kaç seansta bitiyor? benim tüylerim orta halli yani ne çok ne de az. o yüzden ben vücut bitene kadarlık olan pakete o kadar para vermektense, 6 seanslık paket seçip geri kalanını da 100% çözüm denilen iğneli epilasyonla bitirmek istiyorum, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

2. normalde lazer seansına gitmeden bikaç gün önceden, epilasyonu yapan kişiler jiletle alınmasını söylüyorlar diye biliyorum... bir arkadaşım gittiği yerde eskiden jiletle almalarını söylüyorlardı fakat son bikaç seansdır sir ağdayla alınıp gelinmesinin daha etkili olduğunu söylemiş.... lazerde amaçlanan şey zaten lazerin görebilmesi için tüyleri daha da siyahlaştırıp kalınlaştırmak değil mi? aklıma takıldı burası :)

3. ben yakın zamanda lazer epilasyona başlayacağım ama şöyle bir durum var... yani jiletle almamı isterlerse tüylerimi... benim üst bacağımdaki tüyler çok ince ve sarımsı.. şimdi jiletle alırsam, ya lazer de fayda etmezse? bazı okuduğum yerlerde görmüştüm, lazer bazen daha da kötü yapabiliyormuş.. o yüzden sizce ne yapmalıyım? iğneliye gitsem sanırım uzun sürer ve acısı offf :D sirle de alamam bende alerji ve batık yapıyor...

4. sorum tabiiki de İzmir Bornova civarında çok pahalı olmayan, taksit yapan bir epilasyoncu, şimdiden çok teşekkür ederim :16:

merhaba kızlar,fazla zamanın yok o yüzden sayfaları pek okuyamadım kusura bakmayın, bikaç şey sorup hemen çıkmam lazım cevaplarsanız çok sevinirim....

1. sorum :36: lazerle epilasyon aşağı yukarı kaç seansta bitiyor? benim tüylerim orta halli yani ne çok ne de az. o yüzden ben vücut bitene kadarlık olan pakete o kadar para vermektense, 6 seanslık paket seçip geri kalanını da 100% çözüm denilen iğneli epilasyonla bitirmek istiyorum, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

2. normalde lazer seansına gitmeden bikaç gün önceden, epilasyonu yapan kişiler jiletle alınmasını söylüyorlar diye biliyorum... bir arkadaşım gittiği yerde eskiden jiletle almalarını söylüyorlardı fakat son bikaç seansdır sir ağdayla alınıp gelinmesinin daha etkili olduğunu söylemiş.... lazerde amaçlanan şey zaten lazerin görebilmesi için tüyleri daha da siyahlaştırıp kalınlaştırmak değil mi? aklıma takıldı burası :)

3. ben yakın zamanda lazer epilasyona başlayacağım ama şöyle bir durum var... yani jiletle almamı isterlerse tüylerimi... benim üst bacağımdaki tüyler çok ince ve sarımsı.. şimdi jiletle alırsam, ya lazer de fayda etmezse? bazı okuduğum yerlerde görmüştüm, lazer bazen daha da kötü yapabiliyormuş.. o yüzden sizce ne yapmalıyım? iğneliye gitsem sanırım uzun sürer ve acısı offf :D sirle de alamam bende alerji ve batık yapıyor...

4. sorum tabiiki de İzmir Bornova civarında çok pahalı olmayan, taksit yapan bir epilasyoncu, şimdiden çok teşekkür ederim :16:

ortalama 8 seans diyorlar ama bölgeye göre değişir bitiş sayısı. mesela koltukaltı 4 seansta biten var. bölgede dermalin var oraya gidiyorum. şimdilik bir sorun yok. 2. seansıma 2 hafta kaldı. gelişmeleri aktarırım.

kızlar merhaba
izmir bostanlıda epidermis poliklinik var. sahibi şafak hanım. epidermiste vucuduna lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan var mı? ya da epidermis ile ilgili fikri olan??? özelden ya da direk burdan yazıp cevaplarsanız sevinirim...

mediderm'den memnun musun canım? ben sitesine baktım diot lazer de var tavsiye ediyorsan bi gitmek istiyorum ben de :52: bu arada daha önce hiç lazer epilasyon yaptırmadım kızlar ya genital bölge çok acıyo mu ayyyy bacakları kolları yananları okudum gördm korkuyorum çok hassas bnm cildim:52: bazen acaba hastanelerinkine mi gitsem diyorm medicale falan..

mediderm'den memnun musun canım? ben sitesine baktım diot lazer de var tavsiye ediyorsan bi gitmek istiyorum ben de :52: bu arada daha önce hiç lazer epilasyon yaptırmadım kızlar ya genital bölge çok acıyo mu ayyyy bacakları kolları yananları okudum gördm korkuyorum çok hassas bnm cildim:52: bazen acaba hastanelerinkine mi gitsem diyorm medicale falan..

en çok genital ve ayak parmakları acıyor ama ayak parmağı zaten 1 2 sn sürüyor, anlamıyorsun. genital ilk seans baya acıdı benim çok kalın tüylerim olduğu için ve hep jilet yaptığım için. ama sonucunu da gördüm. 1. seansın üstünden 1,5 ay geçti çok çok az tüy çıktı, jilet yapıyorum çıkmıyo. 2. seans daha az acır diye düşünüyorum, çıkanlar da ince çünkü. 1. seansa katlancaz artık cnm :) bu arada bacak hiiiiiç ama hiç acımadı benim. çok rahattım. koltukaltı eh işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Narlıdere,Balçova tarafında oturanlara Heraderma polikliniğini tavsiye ederim.
Bugün 3 . seansıma gittim.1 kere daha gidersem bitecek gibi.Boşuna yıllarca
bir sürü yöntemle uğraşmışım herkese tavsiye ederim.İyi bir yer bulun kıldan tüyden
kurtulun.:17:

ortalama 8 seans diyorlar ama bölgeye göre değişir bitiş sayısı. mesela koltukaltı 4 seansta biten var. bölgede dermalin var oraya gidiyorum. şimdilik bir sorun yok. 2. seansıma 2 hafta kaldı. gelişmeleri aktarırım.

Bilgi için teşekkürler cnm peki tüm vücut fiyatı nedir acaba? Bir arkadaşım Bornova'da Gözde epilasyon diye bir yere yaptırıyor, memnun fakat fiyatı bana baya bi tuzlu geldi (3bin tl). şu an bi gelişme var mı acaba??

Memnunum canım . Benim makinam alex. Beyaz tenli ve tüylerim koyu olduğu için .
Genitalim , üst bacaklarımdan daha az acıdı benim şahsen ya . Çok acıyo diyemem. Ama ilk üst bacak seansımda felaket acımıştı. Sonraki seanslarımda öyle acıma olmadı.

Bilgi için teşekkürler cnm peki tüm vücut fiyatı nedir acaba? Bir arkadaşım Bornova'da Gözde epilasyon diye bir yere yaptırıyor, memnun fakat fiyatı bana baya bi tuzlu geldi (3bin tl). şu an bi gelişme var mı acaba??

rica ederim cnm :) benimkinin paket fiyatı 1500 dü ama ben paket almadım seans başı 300 tl ödüyorum koltukaltı genital yarım bacak(düz üstüne kadar).

Back