mrb Founda, evet ikisi de ND. Sen nereye gidiyorsun? Medislim mi? oraya da sormustum tüm vucut için kampanya var mı diye, gelin görüşelim dediler sadece.
Sen memnun musun?
Merhaba,
Likyayı hiçbir konuda tavsiye etmem.Gidip boşuna para kaptırmayın.Yer merkezi, ortam sözde sosyetik ama hizmet kalitesi ve alınan sonuç sıfır.Zarar da görebilirsiniz.
Epilasyonda Janine'ni deneyen varsa bu konuda yorumlarını aktarabilir mi bize?
karşıyaka da novara yı duyan bilen var mı?????
canım ben şifa hastanesine gitmiştim yüzüm için memnun kaldım ama benim tüy ve cilt problemim vardı ama gerçekten memnunum hatta tavsiye edip yönlerdiğim bir çok insan oldu hatta onlar tam anlamıyla memnun kaldı kesinlikle iğneli epilasyon yaptırma çünki iğne her kıl için batılıyo (onuda denemiş biri olarak söylüyorum) ve şayet iyi bir yere denk gelmezsen seans uzusın diye kıl kölünden hariç yüzüne atış yapıyolar ve cildin mahvaluyo istersen telefon nosunu vere bilirim şifa hastanesinin bir görüş çünki epilasyonu dermolog yapıyor inşllh yardımcı olmuşumdur opuyorumnanaktan
izmirde sibella diye bi yer varmış giden memnun kalan kalmayan ya da kötü bişey duyan var mı acaba bu yer hakkında :s
Merhaba ben Sibella'ya gidiyorum. Alexandrite lazer yapıyorlar. Tüm bacak, koltuk altı ve özel bölge için gidiyorum. Anlaşmamız bitene kadar diye. 1 aydan biraz daha fazla zaman önce 4. seansıma gittim. 4ten sonra ciddi bir azalma gördüm. Seyrek seyrek ve bazı bölgelerde olmak üzere tüylerim tekrar çıkmaya başladı. Geçen hafta jilet yaptım (yaz olduğu için dayanamıyorum) ve hala çıkan tek tüy yok. Çok memnunum :) Ayrıca işlemleri Doktor Sibel Hanım yapıyor. Bu tarz yerlerde genelde işlemler doktor tarafından yapılmıyor yapan kişinin dermatolog olması ve gerekli eğitimleri almış olmasına dikkat etmek gerekiyor.
nerede bu sibella? ilk defa duydum.. bitme garantili paket mi anlaştın. bir de ne kadara anlaştın? bir de en önemlisi paketse eğer ödemeyi nasıl alıyorlar ve sözleşme gibi bir şey yapıyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?