Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

mrb Founda, evet ikisi de ND. Sen nereye gidiyorsun? Medislim mi? oraya da sormustum tüm vucut için kampanya var mı diye, gelin görüşelim dediler sadece.
Sen memnun musun?

Benim alt bacak ve kolaltı. 6. seans oldu. Kol 5. ama ben genel olarak bu lazer işinden memnun muyum değilmiyim anlamadım. Çok para döktüm ve hala kendimi rahat hissetmiyorum.

Ben Bornovada netsclub diye bir yere gidiyorum. Oldukça memnunum. 4. seansım bitti. Doktor bir hanım yapıyor uygulamayı. Hatta 2. seansımda daha tüyler tam çıkmamış şimdi uygularsak seansın boşa gider yanmayan kıllar kalır sen bir iki hafta sonra gel diyerek beni göndermişti. O kadar iyi niyetli bir hanım. Çok da yararını gördüm. 3 -4 seansları arasında 4 aylık bir zaman lazere gidemedim ve o zaman gerçekten farkettim ki kıllarım başlangıçtakinin neredeyse % 30 u kadar çıkıyor. Ama tabi kişiden kişiye değişir, bölgeden bölgeye değişir onu bilemiyorum. Yani yine de emin konuşamıyorum. Sonuçta az bir para değil.
Bu arada ben genital, alt bacak, kol altı yaptırıyorum.

ben de yaptırmak istiyorum hatta birkaç ay içinde başlamak istiyorum , koltuk altını makineyle alıyorum çok azaldı ,kollarım da baya inceldi ,,lazer yaptırsaydım lazere yoracaktım bunları ,, çok kararsızım yazıların hepsini okuyamadım kusura bakmayın ,, benim normal tüy boyutuna gelmesi kafi ,,bacaklarım erkek gibi çünkü ,, normal kadın tüyü olsa makineyle alırım ama çok fenaaa ,, yazları da ağdayı hiç sevmiyorum ,, tüylerin %50-60 azalması ve incelmesi için kaç seans gidiyor arkadaşlar ,, bir de tüm vücut için indirimli paket fiyatlarında seans sınırlaması mı oluyor ,kişiden kişiye farkeder yani ,, hiç paket alıp da tüylerinden kurtulan var mı?? yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü bacak tüyleri durumum çok vahim ..
hatta abone oluyorum bu konuya şimdi aklinialirimsmile

Selam İzmirim'in güzel hatunları a.s.

Dün akşamdan beri tüm mesajları okudum. İyi ki de okumuşum dedim, çok şey öğrendim.
Önce bunun için herkese teşekkürler.

Hemşolarım ben kumralım beyaz tenliyim, kıllarım da çok siyah.
Çünkü ben koltuk altımı da, bacaklarımı da, genital bölgemi de uzun süredir jiletle alıyorum.
En son ne zaman ağda yaptım, epilasyon aleti kullandım hatırlamıyorum bile.
Acı eşiğim çok düşük olduğu için jileti kurtarıcı olarak gördüm.
Ama artık lazer epilasyona başlayıp en azından büyük bölümünden kurtulmak istiyorum.
Öncelikli olarak bikini bölgesi ve bacakları istiyorum. Belki paket programa katılıp işin içine koltuk altını da ekleyebilirim.

Okuduğum kadarıyla Medislim'e gidenler ve memnun kalanlar çoğunlukta.
Desabella'ya gidenler de memnun olduğunu söylüyordu.
Açıkçası ben bu işte hangi merkezin iyi olduğunu anlamanın tek yolunun uzun vadede sonuçları görmek olduğunu düşünüyorum.
Acı ve seans süresi elbette kişiye ve kıl durumuna göre değişir.
Uzun süredir kimse sonuçları paylaşmamış.
Son durumlar nedir acaba?
Ona göre ben de ekim gibi başlamayı düşünüyorum inşallah.

İyi tatiller a.s.

birileri önceki sayfalarda böyle bir yorum yapmış.. ama ben şimdi buraya (Likya -Alsancakta) başlamayı düşünüyordum. bu merkezle ilgili de başka hiçbir yorum yok

tüm vücut alex için uygun bir fiyata anlaştım. ama yorum bulamamak çok sinir bozucu.. fikri olan varsa acilen yazsın lüfen

ben daha önce mediye gittim 1 seans ama, fiyat olarak burası daha iyi gibi. bir de burada paket fiyat var, bitene kadar. bir de medi çok kalabalık olduğundan çok özenli gelmedi bana.. ama kafam karışık yine

izmirde sibella diye bi yer varmış giden memnun kalan kalmayan ya da kötü bişey duyan var mı acaba bu yer hakkında :s

ben alabilirim numarayı rica etsem =)

arkadaşlar bende arıyorum bitiş garantisi verecek bi lazer epilasyon merkezi ya yüzümden cok problemliyim lütfen sonuc alanlar yer ve fiyat olarak yazabilirlermi araştırmaktan kafayı yicem artık daha önce bi güzellik merkezine gittim yüzüm için 700 tl nakit yatırdım ama resmen çöpe gitti hiçbi işe yaramadı seanslar bitikten snra aynı şekilde sorunum devam etti yardım plsss:çok üzgünüm:

ben MediSlim'e gittim koltukaltı lazer için seansı 50 TL 5 seans yaptırdım ama tek tük tüylerim var hala. oradaki kızın söylediğine göre benim tüyler inatçıymış ama memnun kaldım.

Arkadaşlar ben izmirdeyim. Mavi ışık güzellik merkezine gidiyorum..özel ve koltuk altı bölgelerime.. toplam 8 seans aldım . 5. seansımdayım.. çook ama çook memnunum.. Hem temiz , hem güleryüzlüler.. İçiniizde korku kalmıor. Bu da çok önemli zaten.. Ayrıca her ay farklılıklar da belli oluyor..
Kesinlikle bir görüşün derim..

izmirde sibella diye bi yer varmış giden memnun kalan kalmayan ya da kötü bişey duyan var mı acaba bu yer hakkında :s

Merhaba ben Sibella'ya gidiyorum. Alexandrite lazer yapıyorlar. Tüm bacak, koltuk altı ve özel bölge için gidiyorum. Anlaşmamız bitene kadar diye. 1 aydan biraz daha fazla zaman önce 4. seansıma gittim. 4ten sonra ciddi bir azalma gördüm. Seyrek seyrek ve bazı bölgelerde olmak üzere tüylerim tekrar çıkmaya başladı. Geçen hafta jilet yaptım (yaz olduğu için dayanamıyorum) ve hala çıkan tek tüy yok. Çok memnunum :) Ayrıca işlemleri Doktor Sibel Hanım yapıyor. Bu tarz yerlerde genelde işlemler doktor tarafından yapılmıyor yapan kişinin dermatolog olması ve gerekli eğitimleri almış olmasına dikkat etmek gerekiyor.

Son düzenleme:

nerede bu sibella? ilk defa duydum.. bitme garantili paket mi anlaştın. bir de ne kadara anlaştın? bir de en önemlisi paketse eğer ödemeyi nasıl alıyorlar ve sözleşme gibi bir şey yapıyorlar mı?

şu likya'yı bilen yok mu arkadaşlar yaaaa

nerede bu sibella? ilk defa duydum.. bitme garantili paket mi anlaştın. bir de ne kadara anlaştın? bir de en önemlisi paketse eğer ödemeyi nasıl alıyorlar ve sözleşme gibi bir şey yapıyorlar mı?

Sibella Alsancakta. Tam adres vermem sanırım mümkün değil ama nette sibella güzellik salonu diye ararsan kendi siteleri çıkar. Ordan adres ve telefon gibi bilgileri alabilirsin. Ben ekim kasım gibi anlaşmıştım fiyatlarda ne gibi bi değişiklik oldu bilmediğim için yanıltmak istemiyorum. Çeşitli kampanyaları bildiğim kadarıyla oluyor. Kredi kartı yada nakit gibi seçenekleri var fiyatta yardımcı oluyorlar. Seans olarak anlaşma yapılmıyor diye biliyorum benimkisi bitene kadar :)

ben sibellaya gidicektim ama şifaya gitmeye karar verdim. ilk seans yaptırdım ama sanki para için yapmayacakları şey yokmuş gibi geldi oradakilerin. şifaya gidip memnun kalan var mı ben çok araştırdım şifayı tavsiye ediyorlar genelde. bide medislim i sibellaya da bir arkadaş gidiyordu memnun kaldığını söyledi ama sibel adındaki o doktor dermatolog diilmiş yani sertifikası falan varmış ama sanırım pratisyen doktor sadece ben de o yüzden hem hastane sonuçta diye şifaya gittim :umursamaz:

he bide şifa hastanesinde fiyatlar şöyle yüz için tüm yüz ki buna alın kaş vs de dahilmiş sanırım 200 tl seans başına
bide alın kaş hariç tüm yüz var 150 tl
ben dudak üstü hariç sadece çene kısmına yaptırıyorum 125 tl ye.indirim mindirim yapmıyorlar baya bildiğiniz soyguncular.içeri girince kendimi iş hanında gibi hissettim hastane gibi biyer de diil.labirent gibi zaten içi de.ama ben sadece lazer epilasyonda iyi olduğunu duydum bi çok yerden inşallah iyidir gerçekten :çok üzgünüm:

Ben Nets clubla yarım bacak 5 seans için anlaşmıştım, 5 seansı da haziran ayında bitirdim. Tüylerim azalıyor diye çok sevinmiştim seanslara devam ederken ancak yaz nedeniyle ara verince ve jilete başlayınca durumun o kadar da parlak olmadığını anladım. Tamamen bitmesini beklemiyordum ama en azından %70 civarında bir başarı bekliyordum ancak şu an baktığımda %30-40 civarında azalma var. Hergün jilet yapmak zorunda kalıyorum 1 gün geçirsem diken diken elime geliyorlar ve çok üzülüyorum koskoca kış git gel para dök sonuç bu mu olmalıydı. hormonlarımda bir problem yok, şimdi ekim gibi aynı merkez yerine başka yerlerle mi görüşsem diye düşünüyorum. ne dersiniz? ne yapmalıyım?bilmiyorumkismile

Neden iğneli epilasyonu denemiyorsunuz. Sadece biraz sabır ve tabii işinin eğli bir uzman bulduğunuz taktirde hep iddia ettiğim gibi en etkili yöntem iğneli epilasyondur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…