- 8 Ocak 2009
- 100
- 0
- 96
- 39
slm arkadaşım bornova özkanlarda bir güzellik merkezinde tüm tüyler bitene kadar bikini bölgesini 350 tl yaptıyor kol altı 150 tl . 2 seans gitti ve baya azalma olmuş 1 en fazla 2 seans sonra bitecek sanırım. hangi yöntem kullanılıyor tam olarak bilmiyorum ama ıpl kullanılıyor olabilceğini söyledi pek araştırmadan gitmiş.ben başka bi yerde sordum ıpl sadece bikini bölgesi 750 kol altı 600 tl. alex le farkını sordum alex sanırım derinin 7 kat altına kadar uşabiliyormuş. Açıkcası kafam çok karıştı fiyatlarda çok büyük fark var acaba kullanılan yöntemler farklımı? Kol altı içi düşünüyorum problemli kıl dönmesi oluyor çok fazla tüy yok ama temizlik sonrası ciddi bir sorun . lütfen bana yardım edin bu konuda hangi yöntemi tercih etmeliyim ve bu ıpl kullanıldığı takdirde tekrar tüyler çıkarmı?
canım forumun bu başlıklarını biraz okursan ipl'in kandırmaca bi iş olduğunu anlarsın die düşünüyorum. ipl lazer değil zaten verdiği ışık lazer değil yani. bitiyor ama bi süre sonra tekrar çıkıyormuş. alexandreit dediğimiz ya da nd yag dediklerimiz gerçek lazerler. ben de bunları araştırmalarım sonucu öğrendim çok bildiğimden değil de...
ipl için 750 lira falan çok fazla bu arada, 750ye tüm vücut bitiririz dior ipl'ciler. ama bence ipl yaptırma..
kıllar siyah sert ve ten rengin koyu deilse git rahat rahat alex yaptır.
sadece k.altı yaptıracaksan daha kesin bir yöntm olduğu için iyi bir yer bulup iğnelide yaptırabilirsin. arkadaşım k.altına iğneliye gitti memenun kaldı. ama yazın onla uğraşmak zor kışın yaptırırdım ben olsam iğneliyi..
umarım biraz yardımcı olabilmişimdir