• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

slm arkadaşım bornova özkanlarda bir güzellik merkezinde tüm tüyler bitene kadar bikini bölgesini 350 tl yaptıyor kol altı 150 tl . 2 seans gitti ve baya azalma olmuş 1 en fazla 2 seans sonra bitecek sanırım. hangi yöntem kullanılıyor tam olarak bilmiyorum ama ıpl kullanılıyor olabilceğini söyledi pek araştırmadan gitmiş.ben başka bi yerde sordum ıpl sadece bikini bölgesi 750 kol altı 600 tl. alex le farkını sordum alex sanırım derinin 7 kat altına kadar uşabiliyormuş. Açıkcası kafam çok karıştı fiyatlarda çok büyük fark var acaba kullanılan yöntemler farklımı? Kol altı içi düşünüyorum problemli kıl dönmesi oluyor çok fazla tüy yok ama temizlik sonrası ciddi bir sorun . lütfen bana yardım edin bu konuda hangi yöntemi tercih etmeliyim ve bu ıpl kullanıldığı takdirde tekrar tüyler çıkarmı?

canım forumun bu başlıklarını biraz okursan ipl'in kandırmaca bi iş olduğunu anlarsın die düşünüyorum. ipl lazer değil zaten verdiği ışık lazer değil yani. bitiyor ama bi süre sonra tekrar çıkıyormuş. alexandreit dediğimiz ya da nd yag dediklerimiz gerçek lazerler. ben de bunları araştırmalarım sonucu öğrendim çok bildiğimden değil de...
ipl için 750 lira falan çok fazla bu arada, 750ye tüm vücut bitiririz dior ipl'ciler. ama bence ipl yaptırma..
kıllar siyah sert ve ten rengin koyu deilse git rahat rahat alex yaptır.
sadece k.altı yaptıracaksan daha kesin bir yöntm olduğu için iyi bir yer bulup iğnelide yaptırabilirsin. arkadaşım k.altına iğneliye gitti memenun kaldı. ama yazın onla uğraşmak zor kışın yaptırırdım ben olsam iğneliyi..
umarım biraz yardımcı olabilmişimdir;)

canım korkunun ecele faydası yok git kurtul haha:dance: ben de kıllarıyla başı dertte olan insanlardan olduğum için gözümü kararttım sonunda ve bakalım görcez değer inşallah.. kıskanıyorum ya kıl tüy problemi olmayan arkadaşlarımı. sir yaptım bitti artık benim çıkmıyor falan diyolar :( genetiğime tüküreyim yani bitmiyor benim kıllar =))))))

aynen valla korkunun ecele faydası yok ya bu kıllarla her hafta başa çıkmayı öğrenicem yada gidip kurtulucam:)))benimde tüy sorunum var yaa;( beyaz tenliyim ama tüylerim siyah çıkıyor gıcık bir durum bu hele yazın ne yapıcam bilemiyorum makine ile aldığımda haftada bir alıyorum ağda ile 1,5 haftada değişen bişey olmuyor bıktım tükendim;((((

Kol,dudak üstü,diz ve genitalin bazı bölgeleri daha zor bitiyormuş diye banada söylenmişti..
Gerçektende ben en son seansıma giderken kolun ön kısımlarında nerdeyse hiç bir sey yoktu ama iç kısımda dirsek tarafında ince ama öbek öbek baya tüy vardı..
Dudak üstüde asla 3 4 ay beklemiyor ben gidene kadar bir kaç kez sirle aldırıyorum mesela..
Zaten rahatsız edici boyutta değil benim asıl amacım bacaklarım ve bikini bölgesi..Onların bittiği günü göreyim yeter bana:)

sir yaptırdığında kökleri tekrardan canlandırmış oluyorsun ama,bence kesinlikle kökten alma yapılmamalı.evet lazer pek görmüyor yüzdekileri,ama sir yaptırdınmı lazeri boşa yaptırmış oluyorsun,sanırım sen yüzüne önceden nd yag yaptırmıştın.tamamen bitmiyor ama sir yapma bence,başa dönersin... iğneliye gitmelisin kalanlar için...

bir de birşey sormak istiyorum,ng yag sonrası nekadarda dökülme oluyor???

sir yaptırdığında kökleri tekrardan canlandırmış oluyorsun ama,bence kesinlikle kökten alma yapılmamalı.evet lazer pek görmüyor yüzdekileri,ama sir yaptırdınmı lazeri boşa yaptırmış oluyorsun,sanırım sen yüzüne önceden nd yag yaptırmıştın.tamamen bitmiyor ama sir yapma bence,başa dönersin... iğneliye gitmelisin kalanlar için...

bir de birşey sormak istiyorum,ng yag sonrası nekadarda dökülme oluyor???

Başa dönseydim 4 yıldır dönerdim 1 tane fazladan çıkan olmadı bende ...Benim yüz bölgem biteli 4yıl oldu..Sadece bıyık bölgesi için sir yaptırıyorum bir sıkıntıda olmadı...Başa dönme gibi bir durum sözkonusu değil...
Ben yüzümü alexte nd yag ta yaptırdım her ikisindede 15 20 gün içinde dökülme olmuştu..Şimdi vucut için alex gitmiken yüzümdeki ufak tefeklere yine atılıyor ama artık faydası olmuyor..

Son düzenleme:
Yani demek istediğim dudak üstüne özel gitmiyorum ben vücut için gitmişken onada atılıyor...Bıyık bitsn diye bir çabam yok umarım anlatabilmişimdir..

ok. artmaması iyi,güzel sonuç almışsın.darısı başımıza... ama ben yüzüme lazer güvenemiyorum,sarışınım da... oyüzden iğneliye başladım... vücuttada nd yaga başladım daha ilk seans.off çabucak geçse keşke.sonuç alanları da okuyunca hoşnut oluyor insan:)

Benimkiler resmen kıldı rahatsız ediciydi yani sarıysa tüylerin hiç bulaşma bence çirkin görüntü yoksa..

Bende vücuttan umarım güzel sonuç alırım çok çektim ben şu kıl olayından ya valla hamileyken hele burnumdan geldi yani keşke daha önce bu rahatlığım olsaydı diyorum aylarca bakıpta temiz görmek acayip mutluluk verici:)
Sonuda hepimiz için güzel olur insallah..

arkadaşlar dökülmeler ne zaman başlıyor? benim 1 hafta oldu, sadece genitaldekileri elimle çekince geliyor ama dökülmüyorlar hala.. bacaktakiler çekince bile gelmiyor. dökülsün artık :((((

kızlar bu arada bugün lazer sonrası 10. günüm. koltuk altımda kıl kalmadı nerdeyse hemen hemen hepsi döküldü..genital bölgemin %60 ı döküldü ve hala yoğun bi şekilde dökülüyor..bacaklarımda % 50 si gibi döküldü fakat kıl köklerim pütür pütür ve benek benek bi görüntü söz konusu.. umarım gittikçe düzelir..bide merak ettiğim bu dökülen tüğler bi daha çıkmıcak demi ?

son durumun nedir acaba? bilmiyorumkismile

Bi daha çıkmıcak mı? Çıkmaz olur mu?Keşke bir seferde kurtulunabilse.... ilk seansı bu kadar önemsemeyin derim:) bacaklar ve özel bölge sizi 6 seans oyalar.belki daha fazla ama daha az sanmıyorum,kolduk altıda en çabuk biten bölgelerden.Orası diğerlerine göre daha önce bitebilir.Gittiğiniz yere bağlı.

merhaba başlık açılalı baya bir olmuş ama umarım yardımcı olabilirim.ben izmirde Medislim'e gidiyorum ve çok memnunum koltukaltımın ilk seansını yaptıralı 2buçuk ay oluyor ve nerdeyse bitti tek seansla.ikinci seansta tamamen biticek muhtemelen kalan 3-4 ince tel.genital içinse 2hafta önce gittim,şimdi bir de kontrol atışına gidicem bu hafta.yine oldukça güzel sonuç aldım.ikisinde de 2 seansta biticek gibi duruyor :) ama şunu söylemeliyim ben iyi sonuç olmak için oldukça beklemiştim tüylerin çıkmasını,o nedenle daha da çabuk sonuç alıyorum sanırım.temiz ve rahat edilicek biyer medislim tavsiye ediyorumm

merhaba başlık açılalı baya bir olmuş ama umarım yardımcı olabilirim.ben izmirde Medislim'e gidiyorum ve çok memnunum koltukaltımın ilk seansını yaptıralı 2buçuk ay oluyor ve nerdeyse bitti tek seansla.ikinci seansta tamamen biticek muhtemelen kalan 3-4 ince tel.genital içinse 2hafta önce gittim,şimdi bir de kontrol atışına gidicem bu hafta.yine oldukça güzel sonuç aldım.ikisinde de 2 seansta biticek gibi duruyor :) ama şunu söylemeliyim ben iyi sonuç olmak için oldukça beklemiştim tüylerin çıkmasını,o nedenle daha da çabuk sonuç alıyorum sanırım.temiz ve rahat edilicek biyer medislim tavsiye ediyorumm

Çok şanslısın ne diyim..böyle ızlı sonuç alabilmek herkese nasip olmaz:))
benim 5 oldu koltukaltı. ama bu sefer bticek inş. umutluyum. Ama şöyle söliyim ilk seansta tüyler bi şaşalıyolar. Yani 2 2.5 ay çıkmaması çok normal.Bende de öle olmuştu.
Umarım umduğun gibi olur.
Ama yinede pek emin olma.

Yalnızca iki seans gidip te insanlara tavsiye edebilmeniz çok tuhaf.Biraz bekleyin bakalım.tek seansta biteceğini ben hiç sanmıyorum=) biraz daha bekleyin ve görün.Genitale gelince , o da bitmez.

valla benim tüyler de bıraksalar biticek ama bitirmemek için aslında biraz ellerinden geleni yapıyorlar :S ben de heyecanlanıyordum herhalde 3 seansta biter diye ama şuan aklımdan onu çıkarttım. çünkü gerçekten tüyler varla yok arası ama herhalde biraz daha para kazanmak istiyorlar ki uzatıyorlar .

canım sen o dökülenlerin bir daha çıkmaycağını sanıyorsun sanırım ama bence lazer epilasyonu iyi araştırmamışsın. çünkü lazerde kıl kökleri zayıflatılarak bir süre sonra kılların çıkmaması sağlanıyor, yani her seferin en fazla yüzde30luk bir azalma diğerlerinde de incelme oluyor. en az 4 seansta sonuç alınabiliyor. hadi senin her şeyin mükemmel uyumlu olsun 3e düşsün seans diyelim ama lazer epilasyonda tek seans diye bir şey yok malesef. keşke olsa. sen kontrol seansına gittiğinde doktorlara bir sor bence bu durumu.
ben de mediye gidiyorum hatta yarın kotnrol senasıma gidicem. keşke o dökülenler bir daha gelmese ama 1-2 ay sonra geri gelecekler malesef. sen sadece biraz şanslısın yeniden çıkmaları uzun sürmüş ;) (aslında o da normal bazılarının 2-3 ayı buluyormuş bir sonraki seansa gitmeleri, umarım benim de öyle olur. çok para bayıldım biraz arası uzun sürsün bari =)

=)ben fazla heyecan yapmışım sanırım geri geliceklerini bilmediğim için=))şimdi tüm sayfaları okuyunca daha fazla fikir sahibi oldum.

benim aldığım bilgi,lazer uygulanan bölgedeki mevcut tüylerin bir daha çıkmadığı;4-5 seansın da o anda büyüme aşamasında olmayan tüyler için gerekli olduğuydu.tüy döngüsü nedeniyle seansların uzadığını öğrenmiştim.bu kadar kolay olsaymış iyiymiş.ben de bekleyip görücem bakalım nasıl gidicek ama şimdilik rahatım en azından=)

teşekkürler bilgiler için

=)ben fazla heyecan yapmışım sanırım geri geliceklerini bilmediğim için=))şimdi tüm sayfaları okuyunca daha fazla fikir sahibi oldum.

benim aldığım bilgi,lazer uygulanan bölgedeki mevcut tüylerin bir daha çıkmadığı;4-5 seansın da o anda büyüme aşamasında olmayan tüyler için gerekli olduğuydu.tüy döngüsü nedeniyle seansların uzadığını öğrenmiştim.bu kadar kolay olsaymış iyiymiş.ben de bekleyip görücem bakalım nasıl gidicek ama şimdilik rahatım en azından=)

teşekkürler bilgiler için

tüy döngüsü konusu da doğru canım;) ama o şu an yokolan kılların bi kısmı geri gelmeyecek bi kısmı da zayıflamış olarak geri gelecek. bazı kıl ve cilt tipleri daha şanslı oluyor seans sayısı azalıyor benim de bunlardan biri olduğumu söylediler bakalım görücez. umuyorum 4 seansta tatmin edici sonuç alacagım. ama gittiğin yere güvenmek önemli sanırım.

açıkçası şu an ben gittiğim yerle ilgili şüphe içerisindeyim. dün kontrol seansına gittim. çok da özenli çalışmadıklarını düşünüyorum hala atladığı yerler var. ince tüylere çok da dikkat etmedim bacağımdaki bazı bölgeler hiç lazer görmedi bence. bir de her seansta lazerin derecesini arttıracaklarını söyledi oysa bu forumda yazan bir doktor her seansta eşit derecede vermeleri gerekir bu sonuçta ten rengine göre ayarlanır demişti. medide kıl zayıfladıkça şiddeti arttıracağız dedi. kafam karıştı. dediğim gibi bir de çok kalabalık bir yer olduğu için çok özenli değiller gibi geldi. bir dahaki seans için alex olan yer arıyorum izmirde bulursam değiştirebilirim ben de.

bilen varsa yer söylesin arkadaşlar. 2 ay sonra gidicem dier seansa araları biraz uzatıcam malum maddi sebepler;)

bir deee bişi sorcam. bende hala kökler çıkıp da dökülmedi. 2 hafta geçti. bir de onlar dökülecek (bacaktan bahsediorm, k.altı çok başarılı genital de eh işte). nerden baksan 1 ay gönül rahatlığıyla şort, bikini, giyip de gezemem gibi geldi bana. yazın yaptırılmaz o zaman lazer ya.. sizin deneyimleriniz nasıl? ona göre bir sonraki seansımı eylüle falan atabilirim...

çok uzun oldu teşekkürler şimdiden :dance:

benim okuduğuma göre tüyler 2-3 hafta içinde tamamen dökülmüş olur diyordu, ama benim bacaklarımda nerdeyse 1 ay dökülme olmadı. Başta üzüldüm acaba etkilemedi mi lazer diye ama, öyle olmadı. Sık sık kese yapın ve cildinizi tüyleri beslemeyen bir nemlendiriciyle nemledirin, dökülme hızlanıyor, tüyler inceldikçe de (ilerleyen seanslarda) dökülme hızlanıyor.

benim okuduğuma göre tüyler 2-3 hafta içinde tamamen dökülmüş olur diyordu, ama benim bacaklarımda nerdeyse 1 ay dökülme olmadı. Başta üzüldüm acaba etkilemedi mi lazer diye ama, öyle olmadı. Sık sık kese yapın ve cildinizi tüyleri beslemeyen bir nemlendiriciyle nemledirin, dökülme hızlanıyor, tüyler inceldikçe de (ilerleyen seanslarda) dökülme hızlanıyor.

teşekkür ederim cevap için. dah asert bir kese alayım bari ben. tüyleri beslemeyen nemlendirici nasıl ola ki?? siz ne kullanıyorsunuz? yazabiliyorsanız özelden yazabilirsiniz;)

Back