• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

ıçinde a ve e vitamini içeren ürünler tüyleri besliyormuş cnm.. bana la roche nemlendirici önermişti doktor, onu kullanıyorum, memnunum da.. :)

İçinde a ve e vitamini içeren ürünler tüyleri besliyormuş cnm.. bana la roche nemlendirici önermişti doktor, onu kullanıyorum, memnunum da.. :)

canım teşekkür ederim cevap verdiğini görmemiştim, yeni görüyorum. önerini değerlendiricem çünkü kökler tam olarak temizlenmedi hala siyah siyah noktalar var bölge bölge. yazın lazer yaptırma konusunda baya şüphedeyim bu nedenle. 1 ayda hala tam temiz bir görünüme ulaşamadım yani, yazın nasıl denize gircem böyle:( neyse bakalım artık.... k.altı güzel temizlendi yazın oraya devam ederim olmazsa kalanına eylülde devam ederim gibi...

bu arada izmirde alsancakta este clinic diye bir yer açılmış sanırım ve de alex var galiba ama internette hakkında bilgi bulamadım, duyan bilen giden varsa yazsın merak ettim.

SELAM BÜTÜN YORUMLARI OKUDUM. BıLMEDıKLERıMı ÖĞRENDıM. TEŞEKKÜRLER. BENDE MEDıSLıME GıDıYORUM.KOLTUK ALTI ıÇıN.NAKıT HER SEANS 50 TL. ŞıMDıLıK 3 SEANS GıTTıM. ıLK SEANS HEPSı DÖKÜLDÜ.2 AY SONRA ıKıNCı SEANSA GıTTıM.SEYREK SEYREK ÇIKTI .. AMA 2. SEANSTAN 3. SEANSA KADAR 2 AY GEÇTı AMA BU SEFER BAYA Bı YOĞUN ÇIKTILAR. HATTA DEDıM GEÇEN SEFER NE KADAR AZDI BU SEFER NEDEN BÖYLE OLDU? NORMAL FALAN DEDıLER.AMA HERHALDE BU DALGA BOYUNU ALÇAK TUTTULAR SANIRIM.3. SEANSTA YÜKSEK TUTMUŞ OLACAKLARKı 2,5 AY GEÇMESıNE RAĞMEN DAHA ÇIKAN BıŞEY YOK.5-6 TANE FALAN. YANLIZ BAZI KILLAR BEMBEYAZ OLDU.LAZER ONLARI GÖRMÜYOR TABı ARTIK.DURUM BU.
KALABALIK OLMASI KONUSUNDA KATILIYORUM. AMA BEN HEP ŞANSLI ıMıŞıM DEMEKKKı BU KONUDA ÇÜNKÜ HıÇ BEKLEMEDıM. ıLK DOKTOR GÖRÜŞMESıNDE FORMU DOLDURDUM 5 DAKıKA SONRA ıÇERı GıRDıM. ıLK SEANSIMI GÖRÜŞMEDEN HEMEN SONRA YAPTIRDIM. 2.VE 3. SEANSLARIDA RANDEVU BıLE ALMADAN GıTTıM.SANIRIM ŞANS OLSA GEREK ESRA HANIM MÜSAıTTı HER GıTTıĞıMDE. ŞıMDıLıK MEMNUNUM. GENıTAL ıÇıNDE GıTMEK ıSTıYORUM AMA ÇEKıNıYORUM. :kedi:

SELAM BÜTÜN YORUMLARI OKUDUM. BİLMEDİKLERİMİ ÖĞRENDİM. TEŞEKKÜRLER. BENDE MEDİSLİME GİDİYORUM.KOLTUK ALTI İÇİN.NAKİT HER SEANS 50 TL. ŞİMDİLİK 3 SEANS GİTTİM. İLK SEANS HEPSİ DÖKÜLDÜ.2 AY SONRA İKİNCİ SEANSA GİTTİM.SEYREK SEYREK ÇIKTI .. AMA 2. SEANSTAN 3. SEANSA KADAR 2 AY GEÇTİ AMA BU SEFER BAYA Bİ YOĞUN ÇIKTILAR. HATTA DEDİM GEÇEN SEFER NE KADAR AZDI BU SEFER NEDEN BÖYLE OLDU? NORMAL FALAN DEDİLER.AMA HERHALDE BU DALGA BOYUNU ALÇAK TUTTULAR SANIRIM.3. SEANSTA YÜKSEK TUTMUŞ OLACAKLARKİ 2,5 AY GEÇMESİNE RAĞMEN DAHA ÇIKAN BİŞEY YOK.5-6 TANE FALAN. YANLIZ BAZI KILLAR BEMBEYAZ OLDU.LAZER ONLARI GÖRMÜYOR TABİ ARTIK.DURUM BU.
KALABALIK OLMASI KONUSUNDA KATILIYORUM. AMA BEN HEP ŞANSLI İMİŞİM DEMEKKKİ BU KONUDA ÇÜNKÜ HİÇ BEKLEMEDİM. İLK DOKTOR GÖRÜŞMESİNDE FORMU DOLDURDUM 5 DAKİKA SONRA İÇERİ GİRDİM. İLK SEANSIMI GÖRÜŞMEDEN HEMEN SONRA YAPTIRDIM. 2.VE 3. SEANSLARIDA RANDEVU BİLE ALMADAN GİTTİM.SANIRIM ŞANS OLSA GEREK ESRA HANIM MÜSAİTTİ HER GİTTİĞİMDE. ŞİMDİLİK MEMNUNUM. GENİTAL İÇİNDE GİTMEK İSTİYORUM AMA ÇEKİNİYORUM. :kedi:

Merhaba;
Koltukaltında evet öyle oluyor. Kıllar ilk 1 2 seansta bi şoka giriyolar sanırım ve sonra birden çok çıkıyor. Benimde öle olmuştu. Bilmiyorum dereceyimi az tutuyolar nedendir??
Genitale çekincek bişey yok. Zaten o anki acından utanmak falan aklına gelmiyor. Aslında çok acımıyor sogutucu tuttukları için.
5-6 gibi bitiyor. Ben lazeri tavsiye ediyorum herkese, özellikle batıklar için. Ama ince tüyler yinede çıkıyo yaa delikafaduldendelikafadulden

ya arkadaşlar yaz geldi diye galiba burayla kimse ilgilenmiyor, herkes kurtuldu kıldan tüyden bakıyorum da =) benim lazer seansı zamanım geldi ama yaptırmak konusunda kararsızım... çünkü üstünden 1.5 aydan fazla geçmesine rağmen benim bacağımda hala siyah siyah kökler var... şimdi azaldılar ama 1-2 hafta öncesine kadar çok fenaydı kökler hiç dökülmemişti sanki.. yazın 1 ay böyle gezemem ki.. nasıl etek giycem nasıl denize gircem :( böyle sıkıntı yaşayan oldu mu yaw? çok kararsızım bi akıl verin :(((

İDA ya giden oldu mu bu arada orayı önermiştim ama..?Hem orası da paket halinde yapıyor yani bitene kadar. Karşıyaka girne caddesinde PTT nin yanı..ben oraya gidiyorum çokta memnunum (:

canım bitene kadar paket demişsin, ipl olmasın yaptırdığın şey?? hangi çeşit lazer yaptırdığını yazarsan daha aydınlatıcı olur.. ipl lazer değil diye baya konuşuldu burada.. eğer ipl yaptırıyorsan çok güvenme derim.. birkaç sene sonra tekrar çıkıyormuş tüyler sanırım...

bu arada hakkatten kimse lazer yaptırmıyor mu yazın ya? yaptıranlar fikir versin lütfen:( ona göre gidicem lazere... bu kökler dökülmüyor bende niyeee:(((

Selamlar arkadaslar;lazer yaptırıpta denize giden varmı acaba?simdi ben en son 17 martta gıtmıstım bacaklarım cıktı dıger bolgeler temız sımdı bacaklarıma gıtmeden once jılet yaptıgımda denıze gıdeyım akabınde 2 3 gun sonra lazere gıdeyım dıyorum dogru olurmu acaba?

ben lazer seansımdan bikaç gün sonra denize girdim ,bikaç gün yani özellikle ilk 2 gün girmesek daha iyi,ama öncesinde hiç sorun olmaz bence.özgürlüğümü de kısıtlamasın yani:) zaten ilk seanslarda dökülme pek olmadığı için,kendimiz sık sık kısaltarak baya bi memnuniyetsizlik yaşıyoruz bence...
havuz olsa daha kötü klordan ama deniz tuzlu mineralli,mikropları da öldürüyor. doğru saatlerde koruyucu krem ile güneşlenmek bile sorun olmaz.

yaptırabilirsiniz benim bildiğim ben de 20 gün sonra gitçem.önemli olan güneşten korunmak. ben çok beyaz olduğum için mutlaka koruyucu sür filan dediler. çünkü bronzlaşınca leke kalıyor..

ben desabellada ilk seansımı yaptırdım paket tüm vücut+ yarım kol (tam bacak,genital,k.altı) 1.700,nakit indirimi yapıldı, 10 seans ve 2 kontrol var oda ücretsiz.

emotionleon, Desabella'dan memnun musun? galiba henuz ilk seasın bitti gerçi ama, baska arkadas varmi oraya giden bilmiyorum.
Forumda Myra tecrübesi olan arkadas da yok sanırım (bana bir arkadas tavsiye etmişti orayı).
Şuanda Myra ve Desabella arasında kararsızım. Her ikisi de kampanya yapıyor:
Myra nakit 1200 dedi ama 4 seans, uzarsa uzayan seanslarda %70 indirim.
Desabella ise 1.890 dedi 10 taksit (nakit 1.700), ama 6+2 seans yani toplam 8 seans.
Bu fiyatlar tum vucut (bacaklar,koltukaltı,genital için), ve Nd Yaq lazer.

Kac seans sürecegini bilebilsem kararımı daha rahat verebilecegim ama....

Falevocum;
Kişiden kişiye değişir, ama koyu kılların ve tenin beyazsa kendimden söliyim koltukaltı alt abacak 5te baya azalıyo ama benim 8i bulucak diye korkuyorum tam kökten kurutması için. Kol mesela 4te ama hala rahatsız edici boyutta. o rahat 8 olur
Diğer yerlerden bi fikrim yok. Eğer açıksa tüyler dahada uzar..
Bu yerler ikisidemi ND?

benim bu ayın 17.sinde 3 ay olucak lazere gideli koltukaltımda ve bikini bölgesinde birşey yok ama bacak ve kollar baya uzadı..Yani rahatsız edici boyuta geldi..Gitmem lazım ama sadece bacak ve kola gidicem diğer bölgeler için 1 ay daha beklemem lazım sanırım..

Falevocum;
Kişiden kişiye değişir, ama koyu kılların ve tenin beyazsa kendimden söliyim koltukaltı alt abacak 5te baya azalıyo ama benim 8i bulucak diye korkuyorum tam kökten kurutması için. Kol mesela 4te ama hala rahatsız edici boyutta. o rahat 8 olur
Diğer yerlerden bi fikrim yok. Eğer açıksa tüyler dahada uzar..
Bu yerler ikisidemi ND?

mrb Founda, evet ikisi de ND. Sen nereye gidiyorsun? Medislim mi? oraya da sormustum tüm vucut için kampanya var mı diye, gelin görüşelim dediler sadece.
Sen memnun musun?

ben desabellada ilk seansımı yaptırdım paket tüm vücut+ yarım kol (tam bacak,genital,k.altı) 1.700,nakit indirimi yapıldı, 10 seans ve 2 kontrol var oda ücretsiz.

emotionleon, Desabella'dan memnun musun? galiba henuz ilk seasın bitti gerçi ama, baska arkadas varmi oraya giden bilmiyorum.
Forumda Myra tecrübesi olan arkadas da yok sanırım (bana bir arkadas tavsiye etmişti orayı).
Şuanda Myra ve Desabella arasında kararsızım. Her ikisi de kampanya yapıyor:
Myra nakit 1200 dedi ama 4 seans, uzarsa uzayan seanslarda %70 indirim.
Desabella ise 1.890 dedi 10 taksit (nakit 1.700), ama 6+2 seans yani toplam 8 seans.
Bu fiyatlar tum vucut (bacaklar,koltukaltı,genital için), ve Nd Yaq lazer.

Kac seans sürecegini bilebilsem kararımı daha rahat verebilecegim ama....

nd yag lazerden bahsediyorsak eğer ki ben onu yaptırıyorum,desabelladan memnunum, pişman değilim ayrıca 10 seans anlaşmam rahatlatıyor beni,amaaaaa myra 4 seasn iyi değil bence,aynı cihaz ziyaret etmiştim bende,sonraki indirimlerle aynı parayamı gelir bilemem,

çünkü arkadaşım 4 seans yetersiz sonra extra devam etmeyi maddi manevi göze almalısın;

benim 3.seansım yeni oldu pek sonuç alamamıştım çok yoğun tüylerim olmamasına rağmen, bu aydan sonra fark anlaşılır diyorlar... 3. seasıma kadar %20-25 dökülme olmuştur bu durumdan memnun değilim açıkçası...

ndyag geç döküyor ama kalıcı çözümmüş, alexde ilk seanslarda dökülme olsada yine yoğun tekrar çıkıyor ilk seanslarda.ben daha bişey anlamış değilim bahsettiğim gibi,alt bacaklarımda en aşağılarda dökülme var hiç çıkmıyor hatta, ama az. üstlerde dökülme hiç yok,ara ara var ama temiz olmuyor işte.seasnların başında olmam idare eder dedirtiyor,çünkü daha 7 seansım var.ama dökülme çok olmadığı için çok soru işaretim var ve tam da yaz olduğu için kısaltmaktan hemen minikde olsa gözükmesinden memnun değilim hiç!

bence başlayacak olanlar yaz sonu başlasın baharda,fiyatlarda indirim şimdiki kadar olmaz belki ama daha rahat ederler bence şimdi başlamak hata...çünkü ilk seanslarda 'yazın ortasında' sonucun 4/4 lük olmayacağı kesin.

yazın epilasyon aletiyle alırsın günlerce temiz gezersin,dökülme olmayan yerleri sürekli kısaltmaktan ve hemen çıkmasından bıkmadınız mı?????

valla artık epilasyon aleti kullanmaya niyetim yok, jilet işi görür lazere başlayana kadar.. biraz daha bekliycem zaten henüz karar vermedim nerde yaptıracagıma. sizler tecrübelerinizi paylaşmaya devam edin lütfen arkadaslar..

ben medislme 1 senedir genital epilasyona gidiyorum 6 seans bitti. ama tüyler hala bitmedi biraz zayıfladı seyreldi o kdr.ama ağdayla alsaydımda eminim okdr azalırdı bence. hormon testlerim normal ama bilmiyorum bu neye bağlı.durum bu gidecek olan arkadaşlar bunu düşünsün.bnm gibi uzun süre giden arkadaşlardan kesin bitti diyen varmı?

Back