Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az önceki mesajımı "gumushumm" için yazmıştım .. belirtmeyi unutmuşummm..
komple bacak + genital + yarım kol + göbek için nakitte 500 TL..fiyatı çok uygun geldi. daha önce dermamed e gitmiştim koltuk altı için..tekrar fiyat almaya gittim..orası da 650 sadece komple bacak dedi..onlar da 1 ay bekleyelim açılsın dedi tenin. açıkçası anlamadım tam olarak..madem esmer tene uygun cihazları var, niye bekliyorum ki ??
bir sorum daha olacak
ücreti nakit mi alıyorlar?
bende de batık sorunu var canım tüyler çıkamıyo hatta çıkanlarda kızartıyo önce deriyi sonra çıkıyo. sivilceli gibi duruyo bacaklarımın üst kısımları.en çok da onlardan kurtulacağım için heyecanlıyım..
klinestte fiyat bitene kadar değil.6 seans bitmezse 4 seans daha devam edebiliyosun.yani 10 seans..
ara atış yapılmıyo...zaten onun mantığının olmadığını da mantıklı bi şekilde onur hanım anlattı ve kafama da yattı.
fiyatda nakitte 2000 tl olarak anlaştım ben.kredi kartıyla nasıl olur sormadım.
2000e hangi bölgeler oluyor canım?? Hangi alet ve merkez nerdeydi? Daha önce yazdısan kusura bakma tekrar soruyorum.
Bu arada bende de çoook batık vardı eğer bendekiler geçtise herkesin geçer..Kendin bile inanamıcaksın.:))
Heycanlanabilirsin canım cidden:)) Bana da geçer diyolardı ama inanmıyordum,fakat sonuç iyi.lazere tek batıklar için bile değer verilen paraya. O kadar çekmiş biriyim yani:)
EE yeride yakınmış.Bende mediden çok sıkıldım ve pahalı gelmeye başladı. Gerçi Liste fiyatına bakılınca burası pahalı gibi duruyor onu söliyim! Ama 6 seans toplam ücret iyimiş. Ben kolda istiyorum, hiçbişey farketmesede kolumda..Tam kol fiyatını biliyomusun peki?
Yaklaşık bir saattir lazer epilasyon ile ilgili araştırmalarınızı okuyorum, ben bodrumda yasıyorum ve acilen lazer epilasyon tedavisine ihtiyacım var buradaki bir güzellik merkeziyle görsütüm Soprano XL aleti var ve bu teknolojinin diğerlerine göre cok ii olduğu konusunda beni ikna etti fakat fiyat konusunda ikna edemedi... (Tüm vücut 5.000 TL istiyor) İzmirde Soprano XL olan bir güzellik merkezi var mı biliyormusunuz?
merhaba arkadaşlar bende aylarr önce yaptığım araştırmalarla medisilmde karar kılmıştım ve hala dewam ediyorum tüm genital koltuk altı için gidiyorum ancak ekonomik durumlardan şimdilik bu kadarını yaptırabiliyorum.dediğiniz yer klinest fiyat iyimiş medislimin dezavantajı kampanya yapmaması.mümkün olsa saçlarım kaçlarım hariç komple tüm bedenime yaptırıcam şu lazere baya bi sorunluyumda maleseff.bir sorum olacak dediğiniz klinikte kol bacak göbek için bi kampanya war mı bilğiniz warsa aydınlatırsanız sevinirim