• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

kızlar birazdan 6 tane yer ile görüşmeye gidicem.yarın fiyatları, cihazları ve izlenimlerimi yazıcam.deneyimli arkadaşlardan da tavsiyelerle artık bir yere karar vericem...görüşmek üzere...

kızlar tekrar meraba...dün o kadar yoruldumki anlatamam..herkes başka bişey söylüyo...

araştırmalarımı en baştan yazayım....tüm ücut fiyatları...

xxxxxxxx nd yag 4000tl
xxxxxxxx alex,nd yag ,diot seans 650tl
xxxxxxx nd yag, alex 2500tl
xxxxxxxxx alex 3250tl
xxxxxx alex.nd yag 2000tl
xxxxxxxxxxx nd yag seans 700tl

aslında nd yag'ın alexe göre daha etkili olduğu konusunda ikna oldum. ama beyaz tenli olduğum için nd yag yerine alex kullanmayı düşündüm.nd yag konusunda hala kararsızım o yüzden alexle başlayıp memnun olmazsam nd yaga geçebileceğim bi yere gitmek istedim.serena da yaptırmayı isterdim ama orda sadece alex var memnuniyetsizliğim yada yavaşlama olursa oraya para dökmüş olacaktım.

yukarıda bi mesaj gördüm klinesti tavsiye eden bi doktor yazmış.. gideceğim yerlere yakın diye ordan da randevu aldım ve onur hanımla görüştüm. açıkcası diğer yerler gibi süper vaatler vermedi yani gayet gerçekciydi ve tüm merkezi dolaştırdı bana. tertemiz ve kaliteli bi yer gibi geldi bi de tüm cihazları tek tek anlattı. alex daha mart ayında alınmış. iki adet. birini aktif kullanıyolar..nd yag fotona ve nd q switch de var. fiayatı da çok uygun geldi bana 2000 tl..Aralığa kadar böyle olduğunu söyledi. bence bu çok uygun bi fiyat çünkü cihazlrı gördüm yeri gördüm. alex için çok çok uygun bi fiyat.bi yerde daha görüşmem vardı ama ona bile gitmeden burayla anlaştım...inşallah herşey dilediğim gibi olur tek istediğim hevesimin kırılmaması.. serena daki sevil hanım çok şeker biri aslında orda daha rahat ederdim ama nd yag olan biyere gitmezsem de kafam rahat etmiyckti.ekim başında başlıycam bakalım burdan deneymlerimi yazarım size...

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşım merhabalar..

az önce vermiş olduğun bilgiler için çok sağol. ben de tüm haftamı bilgi almak ve aklıma yatan bir yer bulmak için geçirdim..

aşağı yukarı aynı fiyatları aldım..acaba senin cilt rengin nedir? yani bu kadar araştırdığına göre lazer için uygun olup olmadığını söyleyebilmişlerdir. ben buğday-esmer arasıyım. mediderm deki bayan biraz bronzluğun açılması gerektiğini söyledi. şu an için beklemedeyim. benim için sanırım en uygun cihaz nd yag. keşke hemen başlayabilsem..:kahve:

az önceki mesajımı "gumushumm" için yazmıştım .. belirtmeyi unutmuşummm..

ben beyaz tenliyim ama yine de nd yag'ın uzun vadede daha kalıcı olduğu bilgisi benim kafamı karıştırdı hep...ondan böyle bi seçim yaptım.yani en azndan kafam rahat olur dedim..nd yagla yapılacaksa her cilt rengine yapılıyo niye açılmasını bekliyelim dediler ki?

bi tavsiye daha bence mediderme gitme ben şahsen hem pahalı hemde kalitesiz hizmet veren bi yer gibi hissettim.. bu arad mediderm aynı zamanda medislim ;) sana ne kadar fiyat verdiler onu da merak ettim...

komple bacak + genital + yarım kol + göbek için nakitte 500 TL..fiyatı çok uygun geldi. daha önce dermamed e gitmiştim koltuk altı için..tekrar fiyat almaya gittim..orası da 650 sadece komple bacak dedi..onlar da 1 ay bekleyelim açılsın dedi tenin. açıkçası anlamadım tam olarak..madem esmer tene uygun cihazları var, niye bekliyorum ki ??

komple bacak + genital + yarım kol + göbek için nakitte 500 TL..fiyatı çok uygun geldi. daha önce dermamed e gitmiştim koltuk altı için..tekrar fiyat almaya gittim..orası da 650 sadece komple bacak dedi..onlar da 1 ay bekleyelim açılsın dedi tenin. açıkçası anlamadım tam olarak..madem esmer tene uygun cihazları var, niye bekliyorum ki ??

fiyat iyimiş ama bekle demeleri enteresan.. neyse bi bildikleri vardır herhalde.. ama nd yag zenciye bile yapılabiliyo yani tip 9 a kadar kullanılıyo şu anki ten rengine göre parametreleri ayarlayarak yapabilirler..

gumushumm verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
klinest fiyat olarak uygunmuş komple bitene kadar değil mi bu fiyat?
ben de beyaz tenliyim ve batık sorunum var o yüzden araştırıyorum sürekli
klinestte seanslardan sonra 20 gün içinde kontrol seansları yapıyorlar mı?

bir sorum daha olacak
ücreti nakit mi alıyorlar?

bende de batık sorunu var canım tüyler çıkamıyo hatta çıkanlarda kızartıyo önce deriyi sonra çıkıyo. sivilceli gibi duruyo bacaklarımın üst kısımları.en çok da onlardan kurtulacağım için heyecanlıyım..

klinestte fiyat bitene kadar değil.6 seans bitmezse 4 seans daha devam edebiliyosun.yani 10 seans..

ara atış yapılmıyo...zaten onun mantığının olmadığını da mantıklı bi şekilde onur hanım anlattı ve kafama da yattı.

fiyatda nakitte 2000 tl olarak anlaştım ben.kredi kartıyla nasıl olur sormadım.

bende de batık sorunu var canım tüyler çıkamıyo hatta çıkanlarda kızartıyo önce deriyi sonra çıkıyo. sivilceli gibi duruyo bacaklarımın üst kısımları.en çok da onlardan kurtulacağım için heyecanlıyım..

klinestte fiyat bitene kadar değil.6 seans bitmezse 4 seans daha devam edebiliyosun.yani 10 seans..

ara atış yapılmıyo...zaten onun mantığının olmadığını da mantıklı bi şekilde onur hanım anlattı ve kafama da yattı.

fiyatda nakitte 2000 tl olarak anlaştım ben.kredi kartıyla nasıl olur sormadım.

2000e hangi bölgeler oluyor canım?? Hangi alet ve merkez nerdeydi? Daha önce yazdısan kusura bakma tekrar soruyorum.
Bu arada bende de çoook batık vardı eğer bendekiler geçtise herkesin geçer..Kendin bile inanamıcaksın.:))

2000e hangi bölgeler oluyor canım?? Hangi alet ve merkez nerdeydi? Daha önce yazdısan kusura bakma tekrar soruyorum.
Bu arada bende de çoook batık vardı eğer bendekiler geçtise herkesin geçer..Kendin bile inanamıcaksın.:))

bak nası heyecanladırdın beni şimdi..inan dört gözle randevumun gelmesini bekliyorum..
merkez alsancak cami durağının karşısında şok marketin bulunduğu binada.. klinest adı...

makinaları domino marka alex ve mart ayında alınmış.merkezde fotona ve q switch nd yag da var..ama onur hanım alexin bu iş için yeterli olduğu kanısında ben sadece kafamı rahatlatmak için nd yag da olsun seçtiğim yerde diye düşündüm.

2000 tl nakit fiyat ve aralık ayına kadar fiyat böyleymiş..tam bacak+koltukaltı+genital bölge için bu fiyat.seans almak isteyince liste fiyatından almak gerekiyo normalde liste fiyatı bu gölgeler için seansı 750 tl...

ben daha denemedim yaptırdım evet iyi demiyorum kimse yanlış anlamsın.. ama ilk randevumu aldım bakalım iyimi kötümü görücez ama çok içime sindi şimdilik.. Allah içime sindirsin artık ne diim.... :sinifsinif::sinifsinif:

Heycanlanabilirsin canım cidden:)) Bana da geçer diyolardı ama inanmıyordum,fakat sonuç iyi.lazere tek batıklar için bile değer verilen paraya. O kadar çekmiş biriyim yani:)
EE yeride yakınmış.Bende mediden çok sıkıldım ve pahalı gelmeye başladı. Gerçi Liste fiyatına bakılınca burası pahalı gibi duruyor onu söliyim! Ama 6 seans toplam ücret iyimiş. Ben kolda istiyorum, hiçbişey farketmesede kolumda..Tam kol fiyatını biliyomusun peki?

Heycanlanabilirsin canım cidden:)) Bana da geçer diyolardı ama inanmıyordum,fakat sonuç iyi.lazere tek batıklar için bile değer verilen paraya. O kadar çekmiş biriyim yani:)
EE yeride yakınmış.Bende mediden çok sıkıldım ve pahalı gelmeye başladı. Gerçi Liste fiyatına bakılınca burası pahalı gibi duruyor onu söliyim! Ama 6 seans toplam ücret iyimiş. Ben kolda istiyorum, hiçbişey farketmesede kolumda..Tam kol fiyatını biliyomusun peki?

hayır canım sormadım sadece ilgilendiğim bölgeler üzerine fiyat konuştuk...valla istersen telefon et fiyat telde veriyolarmı onu da bilmiyorum ben direk randevu istemiştim çünkü zaten görüşmelerim vardı alsancakta.telde fiyat veremiyoruz diyo biçok yer bende hiç sormadım telde..ama bence bi dene belki telde söylerler ;)

Yaklaşık bir saattir lazer epilasyon ile ilgili araştırmalarınızı okuyorum, ben bodrumda yasıyorum ve acilen lazer epilasyon tedavisine ihtiyacım var buradaki bir güzellik merkeziyle görsütüm Soprano XL aleti var ve bu teknolojinin diğerlerine göre cok ii olduğu konusunda beni ikna etti fakat fiyat konusunda ikna edemedi... (Tüm vücut 5.000 TL istiyor) İzmirde Soprano XL olan bir güzellik merkezi var mı biliyormusunuz?

Yaklaşık bir saattir lazer epilasyon ile ilgili araştırmalarınızı okuyorum, ben bodrumda yasıyorum ve acilen lazer epilasyon tedavisine ihtiyacım var buradaki bir güzellik merkeziyle görsütüm Soprano XL aleti var ve bu teknolojinin diğerlerine göre cok ii olduğu konusunda beni ikna etti fakat fiyat konusunda ikna edemedi... (Tüm vücut 5.000 TL istiyor) İzmirde Soprano XL olan bir güzellik merkezi var mı biliyormusunuz?

çok istemişler çok büyük bi rakam bu!!!!! valla ben o kadar araştırdım en fazla 4000 ile karşılaştım.yani bu soprano xl sonuçta diot sanıyorum tek artısı daha acısızmış araştırma yaparken onu elemek zorunda kaldım çünkü izmirde soprano xl cihazı kullanan bi yer yok...

gerçi ben bi yerde bu cihazı söyledim o kadar da acısız değil her cihazda acı var ve çok da yeni bi teknoloji deil dediler..ama bilemem iyi yada kötü ama ben bi ara buna fazla yoğunluk vermiştim hatta bulsam deniycektim..allah yardımcın olsun çünkü karar verene dek insan sıyırıyo kafayı...

merhaba arkadaşlar bende aylarr önce yaptığım araştırmalarla medisilmde karar kılmıştım ve hala dewam ediyorum tüm genital koltuk altı için gidiyorum ancak ekonomik durumlardan şimdilik bu kadarını yaptırabiliyorum.dediğiniz yer klinest fiyat iyimiş medislimin dezavantajı kampanya yapmaması.mümkün olsa saçlarım kaçlarım hariç komple tüm bedenime yaptırıcam şu lazere baya bi sorunluyumda maleseff.bir sorum olacak dediğiniz klinikte kol bacak göbek için bi kampanya war mı bilğiniz warsa aydınlatırsanız sevinirim

merhaba arkadaşlar bende aylarr önce yaptığım araştırmalarla medisilmde karar kılmıştım ve hala dewam ediyorum tüm genital koltuk altı için gidiyorum ancak ekonomik durumlardan şimdilik bu kadarını yaptırabiliyorum.dediğiniz yer klinest fiyat iyimiş medislimin dezavantajı kampanya yapmaması.mümkün olsa saçlarım kaçlarım hariç komple tüm bedenime yaptırıcam şu lazere baya bi sorunluyumda maleseff.bir sorum olacak dediğiniz klinikte kol bacak göbek için bi kampanya war mı bilğiniz warsa aydınlatırsanız sevinirim

canım ben sadece tüm vücut için konuştum.istiyosan bi ara fıunda arkadaşımda tam kol fiyatı sormuştu.dediğim gibi sadece tam bacak,koltuk altı ve genital bölge için fiyat konuştum onur hanım çok nazik bi bayan çekinmeden sor, telefonda cevaplarmı bilmem ama yani en azından bilgi alırsınız..

bu arada sakın ha yanlış anlamayın ben daha ilk seansıma bile gitmedim. iyi yapıyolar falan deyip de kimsenin parasına günahına girmek istemem...kafama orası yattı,sadece araştırmalarımı paylaştım ben.deneyince de deneyimlerimi paylaşıcam...tüysüz günler hepimize hihoyyyt

öznur35 arkadaşım ben de medislim e gitmeyi düşünüyorum. memnun kaldın mı ? işe yaradı mı ?

Back