Ben Nets clubla yarım bacak 5 seans için anlaşmıştım, 5 seansı da haziran ayında bitirdim. Tüylerim azalıyor diye çok sevinmiştim seanslara devam ederken ancak yaz nedeniyle ara verince ve jilete başlayınca durumun o kadar da parlak olmadığını anladım. Tamamen bitmesini beklemiyordum ama en azından %70 civarında bir başarı bekliyordum ancak şu an baktığımda %30-40 civarında azalma var. Hergün jilet yapmak zorunda kalıyorum 1 gün geçirsem diken diken elime geliyorlar ve çok üzülüyorum koskoca kış git gel para dök sonuç bu mu olmalıydı. hormonlarımda bir problem yok, şimdi ekim gibi aynı merkez yerine başka yerlerle mi görüşsem diye düşünüyorum. ne dersiniz? ne yapmalıyım?bilmiyorumkismile
tüm mesajları okudum... hiç kimse serena estetiğe gitmemiş sanırım... çok ilginç geldi :)
ben yarım bacak ve koltukaltı için gitmiştim... 7 ya da 8 seans gittim şu an tam hatırlayamıyorum; son seansımın üzerinden 1,5 yıl geçti... tam bitmemişti ama maddi nedenlerden birkaç seans daha gitmedim gitsem çok iyi olurdu ama yine de sonuçtam çok memnunum... bacakta sadece diz bölgemde kaldı ama ince tüyler ; birkaç tane de belli belirsiz bacakta kaldı tüy... koltukaltımda da pek kalmadı... kalanlar da belli belirsiz ama tabii yaz döneminde almam gerekiyor... 1,5 yıldır giden tüylerden gelen olmadı... şimdi genital ve üst bacak için araştırma yapıyorum...
serenadan memnundum ama bana son seansımda sorduğumda üst bacağa verdikleri fiyatı ; yarım bacak+koltukaltına verdiğim ücretten daha pahalı söyledikleri için onu elemiştim... benim cildim hassastır ve hiç problem yaşamadım... kontrol seansları; ilgileri ve temizliğinden de memnundum...
şu an en çok memnun kalınan yer medslim gibi ama sanırım serenaya gidip tekrar görüşeceğim... en azından genital ya da üst bacaktan biri ile başlarım... hiç değilse bir yerden başlamış olurum... ama uçuk bir fiyat söylerse o zaman medslimle görüşeceğim sanırım...
yine de çok tuhaf geldi ; araştıran arkadaşlar da serena ile ilgili hiç birşey yazmamışlar ... :)
bugün novaraya görüşmeye gittim
tüm bacak, kaltukaltı ve genitaliçin seansına 600 tlistediler
bana çok geldi
medislim e gidip onlardan fiyat alıcam
kızlar bu ay sonu başlamak için hazırlık yaptım ama araştırmaya devam ediyorum. derim dermatlojiye gittim fotona nd yag var orda ve çok etkili olduğunu ikna edici bişekilde anlattılar ve 400 tl bir yıl için dediler..
neyse sonra ecazcı arkadşım kendisine yaptıyor. 2-3 seans alexden sonra azalma yavaşladığı için nd yag cihazında uygulamaya geçilmesi gerektiğini farketmiş ve başka bir yere başlamış nd yag için ve gittiği bu yerde alex de var quanta marka nd yag da. esmira estetik.. bende dün orayla görüştüm telefonla ve tüm vücut bitene kadar 2500 tl dediler.. kafam karıştı iyice...
birde şimdi internet araştıyorum da nd yag ve alex çoktan tarih olmuş avrupada. 10 yıl önce uygulanan teknolojilermiş.. ve en uygun soprano xl ve spa accord lazerler olarak yattı kafama. spa accord ile ütüleme teknolojisiyle yapılıyormuş hemn daha az seans hem de acısız yapılıyormuş..estetisyenlik ayapan bi arkadaşım var muğlada bunların üzerine onu aradım fikir almak için.evet o teknolojiler eskidi bile bu kadar gelişmişlik varken lazerin hala acılı olabileceğini düşünüyomusun, çoktan acısızı çıktı dedi.
tüm bunların doğrultusunda yine kararsiz kaldım :))))
yani izmirde soprano xl yada spa accord yaptırabileceğim yer olsa hemen yaptırcam ama benim artık başlamam lazım... bu cihazların kullanıldığı bi merkez bilen varsa ve paylaşırsa çok memnun olucam....
canım ben 4 yıl önce gittim ıraya favori bölgem için fakat 2 seans gittim ve o zamanlar çok farkında değildim bu kadar bilgim yoktu ve lazer çok yaygın değildi.2 seansın bana hiç bir değişikliği olmadı ve birde uyuyan kıl köklerim uyandı çene altım falan acaip arttı yani dağıldı resmen.. sonra zaten yaz girdi diye bıraktım sonra da iğneli epilasyon ile kesin çözüme ulaştım..biraz acılı ama iğneli kesin çözüm bence.şimdi tüm vücut için araştırma yapıyorum derim dermatlojide nd yag var biraz ona takıldım ama henüz karar veremedim...ama şunu da öğrendimki nd yag daha verimli...neyse hepimize tüysüz günler...
izmir'de onları bulursan bana da haber ver... açıkçası ilk defa duydum ama şaşırmadım bu teknolojilerin eskide kaldığına. ben geçen sene alex'i bile bulmak için baya uğraşmıtım. mediden başka yoktu.. şimdi arkadaşlar başka yerler söylüyorlar ona bile şaşırdım.. sadece izmire değil istanbula falan bile bu aletlerin geldiğini sanmıyorum.. varsa da çok fahiş fiyat olduğuna eminim. şu anda da bize zaten eski teknolojiyi pahalı pahalı kakalıyorlar... şu dertten bu kadar para dökme mevzusu çok canımı sıkıyor doğrusu.. üstüne çektiğimiz acılar da cabası
ben de tekrar devam edeceğim lazere ama şu hafifi bronzluk açılsın diye bekliyorum biraz... daha düşük seviyede ışın verecekler ve daha az etkili olacak diye düşündüğümden ten rengim biraz açılınca gideceğim bu aralar araştırıyorum.. daha önce mediye gitmiştim.. açıkçası araştırırken sağlık ve hijyen olayını da gözönünde bulundurun. öyle süslü püslü görünen yerlere de aldanmamak lazım. ben bi yerle görüşmüştüm. bana yanlışlıkla az fiyat vermişler baya ucuza kapatacaktım ama beni ayda 3 kere arayıp hadi gelin artık da bi epilasyon yapalım diye o kadar çok üstelediler ki(hem de idda ettiklerine göre normalde uyguladıkları fiyatın yarısını verecekken ben) oraya olan güvenim tamamen gitti.. zaten burada pek adı geçmiyor çok tercih edilen bir yer değil gibi.. ama acayip sısyetik havalı bir yerde gidip görseniz.. güven önemli sonuç olarak. gidenlerden referans almak lazım. birçok kez çıktı haberler yakıyorlar milleti cayır cayır. üstüne para verip bir de yanmak istemem doğrusuucuz diye atlamamak lazım......
ben de dudak üstü 6 seans yaptırmıştım canım serenada... kenarlarda cımbızla aldığım için kalınlaşanlar hemen gitti ama diğer cansızlar daha belirgin hale geldiler... sonra yaz nedeni ile ben de ara verdim ve sonra da hiç gitmedim ; bir de cildim hassas olduğu için çok kabarıp şişiyor diye tekrar istemedim... ama yanık filan olmadı hiç ki en büyük korkumdur... şimdi ip ve tüy azaltıcı losyon kullanıyorum dudak üstüm için... yüz bölgesi genelde böyle tepki veriyor sanırım... ince tüyler kalınlaşır ve belirgin hale gelir diye çok ince tüylere yapmak istemiyorlar aslında... ama senin 2 seans çok az olmuş.. neyse ki kurtulmuşsun yine de :)
fiyat aynıdır sana tavsiyem rahat bi 8 seans anlaş ve indirim yaptır 100 lira yani..bu bölgelere 500 versen yeter eğer toplu anlaşırsan..yoksa medide tahmini seansı 550ye fln gelir.[/QUOTE
öyle bir anlaşma yapmıyorlar malesef
ama 500 bile olsa tek seans için çok değilmi
ben 300-350 arası bir fiyat bekliyordum açıkçası
bir de lazere başlamadan 20 gün önce ağda cımbız vs ile tüyleri almayı bırakmak gerekiyor diye biliyordum ordaki kadın bunun çok saçmaolduğunu ağdadan hemen sonra bile lazer yapılabileceğini söyledi
kesinlikle lazerde yanık olmaz dedi
seans aralarında kontrol seansları da yokmuş
ayda bir seans uygulanıyormuş
bana pek mantıklı gelmedi
bu söyledikleri güven vermedi bana açıkçası
gumuşhum
araştırmalarının sonucunu söylersen sevinirim
1 ay içinde ben de başlamak istiyorum
önümüzdeki yaza tüysüz girmek istiyorum
hala araştıryorum :))))
bu yeni teknoloji olan soprana xl ve spa accord u araştıyorum.
şimdi bu soprano xl ve spa accord diot lazer tekonolojisi ve diot lazerde en derine inen lazer etkisi ile tercih ediliyo ama klasik bir diot lazer acılı fakat bu soprana ve spa accord ütüleme teknolojisi ile yapıldığı için hem acısız hemde kısa sürede seansların bitmesini sağlıyomuş yani tarayarak falan değil ütü yapar gibi cihazı gezdiriyolar...
bu cihazları kullanan izmirde bir yer aradım inertnette fakat bulamadım.sadece bu cihazların türkiye distürbitörünü buldum ve hiç çekinmeden onları aradım.. sonuçta güzellik salonu değillerki illa şu makina iyi desinler.. ordaki çok nazik bi bayan bana baya bi açıklama yaptı.açıkcası ben soprano xl yada spa accord olan bi yer olsun isterdim izmirde ama sadece yine onların lazer cihazı sattığı bir yer olduğunu öğrenebildim.soprano xl ve spa accord diot lazer fakat bu izmirde bulunan cihaz spa shr cihazı. ama onun foto epilasyon olduğunu öğrendim.dakat bayan öyle bi rahatlıkla söylediki spa shr daha sonra çıkan bi teknoloji spa shr ile de aynı sonuçları alabilrisiniz dedi.
neyse o güzellik merkezinin numarasını aldım aradım daha önce duyduğum 4000 tl 2500 tl gibi fiyatlardan sonra 1750 tl fiyatı korkuttu beni acab gerçekten işe yaramayacak bişey mi diye?bir de bu merkezin adını ilk kez duydum
sonra bu distrübütör firmayı yine aradım çok ucuz bi fiyat işe yaramıyor mu yoksa dedim.ve bana internette araştırın lazer cihazlarının fiyatlarını dedi bi alex bi nd yag falan bu cihazlarla hemen hemen aynı. fiyatları her yer kendi belirler fiyatla işin garantisini kıyaslamayın dedi.
bu cihazları uygulayan yerlerin çok para almasının garantili sonuç vereceği için değil ad yaptıkları için o kadar pahalıya yaptıklarını düşünüyorum şahsen ben..çünkü nd yag yapan bi yer 4000 demişken diğeri 2500 diyo. tamamen kendi insiyatiflerinde bu fiyatlandırma..
neyse sonuç olarak o bayanın söyledikleri beni çok tatmn etti soprana xl ile enfazla 4-5 seansta bitenler oluyor dedi.ama spa shr foto epilasyon olduğu için kafam biraz karıştı.gerçi daha önce de iğneli epilasyon yaptırdığım merkeze anthelia ıpl gelmişti fakat ben ikna olmadım seansı 600 tl idi nakitte 500 tl. gerçi kadın çok tarafısızdı ben alex ve nd yag teknolojisi eskimiş falan dedim onlarla da sonuç alırsınız ama alex ile ince tüyleri göremediğinizde daha derini gören nd yag ile devam edersiniz hatta daha da kalan olursa diot lazer ile bitirisiniz dedi. yani sadece bizim cihazlar iyi falan demedi.bu yeni cihazlrın acı ve zaman konusunda avantajlı olduğunun altını çizdi
ama ben hala kararsısızım.. sopranao xl yada spa accord bulsaydım hiç düşünmiycektim ama spa shr foto epilasyon offfffff akıl verin bana...
peki aradığın bu merkez bitme garantisi veriyor mu? yaklaşık kaçseans sürüyormuş? bir de seans aralıkları ne kadarmış? son bi soru bu merkezin adı nedir?
Araştırma sonuçlarını bizede yaz lütfen..fiyatlarla..Bende medi'deyim ama hem pahalı hem titiz çalışmıyolar. Artık gerçekten kızıyorum. O yüzden değiştirmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?