İçinde a ve e vitamini içeren ürünler tüyleri besliyormuş cnm.. bana la roche nemlendirici önermişti doktor, onu kullanıyorum, memnunum da.. :)
SELAM BÜTÜN YORUMLARI OKUDUM. BİLMEDİKLERİMİ ÖĞRENDİM. TEŞEKKÜRLER. BENDE MEDİSLİME GİDİYORUM.KOLTUK ALTI İÇİN.NAKİT HER SEANS 50 TL. ŞİMDİLİK 3 SEANS GİTTİM. İLK SEANS HEPSİ DÖKÜLDÜ.2 AY SONRA İKİNCİ SEANSA GİTTİM.SEYREK SEYREK ÇIKTI .. AMA 2. SEANSTAN 3. SEANSA KADAR 2 AY GEÇTİ AMA BU SEFER BAYA Bİ YOĞUN ÇIKTILAR. HATTA DEDİM GEÇEN SEFER NE KADAR AZDI BU SEFER NEDEN BÖYLE OLDU? NORMAL FALAN DEDİLER.AMA HERHALDE BU DALGA BOYUNU ALÇAK TUTTULAR SANIRIM.3. SEANSTA YÜKSEK TUTMUŞ OLACAKLARKİ 2,5 AY GEÇMESİNE RAĞMEN DAHA ÇIKAN BİŞEY YOK.5-6 TANE FALAN. YANLIZ BAZI KILLAR BEMBEYAZ OLDU.LAZER ONLARI GÖRMÜYOR TABİ ARTIK.DURUM BU.
KALABALIK OLMASI KONUSUNDA KATILIYORUM. AMA BEN HEP ŞANSLI İMİŞİM DEMEKKKİ BU KONUDA ÇÜNKÜ HİÇ BEKLEMEDİM. İLK DOKTOR GÖRÜŞMESİNDE FORMU DOLDURDUM 5 DAKİKA SONRA İÇERİ GİRDİM. İLK SEANSIMI GÖRÜŞMEDEN HEMEN SONRA YAPTIRDIM. 2.VE 3. SEANSLARIDA RANDEVU BİLE ALMADAN GİTTİM.SANIRIM ŞANS OLSA GEREK ESRA HANIM MÜSAİTTİ HER GİTTİĞİMDE. ŞİMDİLİK MEMNUNUM. GENİTAL İÇİNDE GİTMEK İSTİYORUM AMA ÇEKİNİYORUM. :kedi:
ben desabellada ilk seansımı yaptırdım paket tüm vücut+ yarım kol (tam bacak,genital,k.altı) 1.700,nakit indirimi yapıldı, 10 seans ve 2 kontrol var oda ücretsiz.
emotionleon, Desabella'dan memnun musun? galiba henuz ilk seasın bitti gerçi ama, baska arkadas varmi oraya giden bilmiyorum.
Forumda Myra tecrübesi olan arkadas da yok sanırım (bana bir arkadas tavsiye etmişti orayı).
Şuanda Myra ve Desabella arasında kararsızım. Her ikisi de kampanya yapıyor:
Myra nakit 1200 dedi ama 4 seans, uzarsa uzayan seanslarda %70 indirim.
Desabella ise 1.890 dedi 10 taksit (nakit 1.700), ama 6+2 seans yani toplam 8 seans.
Bu fiyatlar tum vucut (bacaklar,koltukaltı,genital için), ve Nd Yaq lazer.
Kac seans sürecegini bilebilsem kararımı daha rahat verebilecegim ama....
Falevocum;
Kişiden kişiye değişir, ama koyu kılların ve tenin beyazsa kendimden söliyim koltukaltı alt abacak 5te baya azalıyo ama benim 8i bulucak diye korkuyorum tam kökten kurutması için. Kol mesela 4te ama hala rahatsız edici boyutta. o rahat 8 olur
Diğer yerlerden bi fikrim yok. Eğer açıksa tüyler dahada uzar..
Bu yerler ikisidemi ND?
ben desabellada ilk seansımı yaptırdım paket tüm vücut+ yarım kol (tam bacak,genital,k.altı) 1.700,nakit indirimi yapıldı, 10 seans ve 2 kontrol var oda ücretsiz.
emotionleon, Desabella'dan memnun musun? galiba henuz ilk seasın bitti gerçi ama, baska arkadas varmi oraya giden bilmiyorum.
Forumda Myra tecrübesi olan arkadas da yok sanırım (bana bir arkadas tavsiye etmişti orayı).
Şuanda Myra ve Desabella arasında kararsızım. Her ikisi de kampanya yapıyor:
Myra nakit 1200 dedi ama 4 seans, uzarsa uzayan seanslarda %70 indirim.
Desabella ise 1.890 dedi 10 taksit (nakit 1.700), ama 6+2 seans yani toplam 8 seans.
Bu fiyatlar tum vucut (bacaklar,koltukaltı,genital için), ve Nd Yaq lazer.
Kac seans sürecegini bilebilsem kararımı daha rahat verebilecegim ama....
nd yag lazerden bahsediyorsak eğer ki ben onu yaptırıyorum,desabelladan memnunum, pişman değilim ayrıca 10 seans anlaşmam rahatlatıyor beni,amaaaaa myra 4 seasn iyi değil bence,aynı cihaz ziyaret etmiştim bende,sonraki indirimlerle aynı parayamı gelir bilemem,
çünkü arkadaşım 4 seans yetersiz sonra extra devam etmeyi maddi manevi göze almalısın;
benim 3.seansım yeni oldu pek sonuç alamamıştım çok yoğun tüylerim olmamasına rağmen, bu aydan sonra fark anlaşılır diyorlar... 3. seasıma kadar %20-25 dökülme olmuştur bu durumdan memnun değilim açıkçası...
ndyag geç döküyor ama kalıcı çözümmüş, alexde ilk seanslarda dökülme olsada yine yoğun tekrar çıkıyor ilk seanslarda.ben daha bişey anlamış değilim bahsettiğim gibi,alt bacaklarımda en aşağılarda dökülme var hiç çıkmıyor hatta, ama az. üstlerde dökülme hiç yok,ara ara var ama temiz olmuyor işte.seasnların başında olmam idare eder dedirtiyor,çünkü daha 7 seansım var.ama dökülme çok olmadığı için çok soru işaretim var ve tam da yaz olduğu için kısaltmaktan hemen minikde olsa gözükmesinden memnun değilim hiç!
bence başlayacak olanlar yaz sonu başlasın baharda,fiyatlarda indirim şimdiki kadar olmaz belki ama daha rahat ederler bence şimdi başlamak hata...çünkü ilk seanslarda 'yazın ortasında' sonucun 4/4 lük olmayacağı kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?