- 8 Ocak 2009
- 100
- 0
- 96
- 39
slm arkadaşım bornova özkanlarda bir güzellik merkezinde tüm tüyler bitene kadar bikini bölgesini 350 tl yaptıyor kol altı 150 tl . 2 seans gitti ve baya azalma olmuş 1 en fazla 2 seans sonra bitecek sanırım. hangi yöntem kullanılıyor tam olarak bilmiyorum ama ıpl kullanılıyor olabilceğini söyledi pek araştırmadan gitmiş.ben başka bi yerde sordum ıpl sadece bikini bölgesi 750 kol altı 600 tl. alex le farkını sordum alex sanırım derinin 7 kat altına kadar uşabiliyormuş. Açıkcası kafam çok karıştı fiyatlarda çok büyük fark var acaba kullanılan yöntemler farklımı? Kol altı içi düşünüyorum problemli kıl dönmesi oluyor çok fazla tüy yok ama temizlik sonrası ciddi bir sorun . lütfen bana yardım edin bu konuda hangi yöntemi tercih etmeliyim ve bu ıpl kullanıldığı takdirde tekrar tüyler çıkarmı?
canım korkunun ecele faydası yok git kurtul haha:dance: ben de kıllarıyla başı dertte olan insanlardan olduğum için gözümü kararttım sonunda ve bakalım görcez değer inşallah.. kıskanıyorum ya kıl tüy problemi olmayan arkadaşlarımı. sir yaptım bitti artık benim çıkmıyor falan diyolargenetiğime tüküreyim yani bitmiyor benim kıllar =))))))
Kol,dudak üstü,diz ve genitalin bazı bölgeleri daha zor bitiyormuş diye banada söylenmişti..
Gerçektende ben en son seansıma giderken kolun ön kısımlarında nerdeyse hiç bir sey yoktu ama iç kısımda dirsek tarafında ince ama öbek öbek baya tüy vardı..
Dudak üstüde asla 3 4 ay beklemiyor ben gidene kadar bir kaç kez sirle aldırıyorum mesela..
Zaten rahatsız edici boyutta değil benim asıl amacım bacaklarım ve bikini bölgesi..Onların bittiği günü göreyim yeter bana:)
sir yaptırdığında kökleri tekrardan canlandırmış oluyorsun ama,bence kesinlikle kökten alma yapılmamalı.evet lazer pek görmüyor yüzdekileri,ama sir yaptırdınmı lazeri boşa yaptırmış oluyorsun,sanırım sen yüzüne önceden nd yag yaptırmıştın.tamamen bitmiyor ama sir yapma bence,başa dönersin... iğneliye gitmelisin kalanlar için...
bir de birşey sormak istiyorum,ng yag sonrası nekadarda dökülme oluyor???
kızlar bu arada bugün lazer sonrası 10. günüm. koltuk altımda kıl kalmadı nerdeyse hemen hemen hepsi döküldü..genital bölgemin %60 ı döküldü ve hala yoğun bi şekilde dökülüyor..bacaklarımda % 50 si gibi döküldü fakat kıl köklerim pütür pütür ve benek benek bi görüntü söz konusu.. umarım gittikçe düzelir..bide merak ettiğim bu dökülen tüğler bi daha çıkmıcak demi ?
merhaba başlık açılalı baya bir olmuş ama umarım yardımcı olabilirim.ben izmirde Medislim'e gidiyorum ve çok memnunum koltukaltımın ilk seansını yaptıralı 2buçuk ay oluyor ve nerdeyse bitti tek seansla.ikinci seansta tamamen biticek muhtemelen kalan 3-4 ince tel.genital içinse 2hafta önce gittim,şimdi bir de kontrol atışına gidicem bu hafta.yine oldukça güzel sonuç aldım.ikisinde de 2 seansta biticek gibi duruyor :) ama şunu söylemeliyim ben iyi sonuç olmak için oldukça beklemiştim tüylerin çıkmasını,o nedenle daha da çabuk sonuç alıyorum sanırım.temiz ve rahat edilicek biyer medislim tavsiye ediyorumm
merhaba başlık açılalı baya bir olmuş ama umarım yardımcı olabilirim.ben izmirde Medislim'e gidiyorum ve çok memnunum koltukaltımın ilk seansını yaptıralı 2buçuk ay oluyor ve nerdeyse bitti tek seansla.ikinci seansta tamamen biticek muhtemelen kalan 3-4 ince tel.genital içinse 2hafta önce gittim,şimdi bir de kontrol atışına gidicem bu hafta.yine oldukça güzel sonuç aldım.ikisinde de 2 seansta biticek gibi duruyor :) ama şunu söylemeliyim ben iyi sonuç olmak için oldukça beklemiştim tüylerin çıkmasını,o nedenle daha da çabuk sonuç alıyorum sanırım.temiz ve rahat edilicek biyer medislim tavsiye ediyorumm
=)ben fazla heyecan yapmışım sanırım geri geliceklerini bilmediğim için=))şimdi tüm sayfaları okuyunca daha fazla fikir sahibi oldum.
benim aldığım bilgi,lazer uygulanan bölgedeki mevcut tüylerin bir daha çıkmadığı;4-5 seansın da o anda büyüme aşamasında olmayan tüyler için gerekli olduğuydu.tüy döngüsü nedeniyle seansların uzadığını öğrenmiştim.bu kadar kolay olsaymış iyiymiş.ben de bekleyip görücem bakalım nasıl gidicek ama şimdilik rahatım en azından=)
teşekkürler bilgiler için
benim okuduğuma göre tüyler 2-3 hafta içinde tamamen dökülmüş olur diyordu, ama benim bacaklarımda nerdeyse 1 ay dökülme olmadı. Başta üzüldüm acaba etkilemedi mi lazer diye ama, öyle olmadı. Sık sık kese yapın ve cildinizi tüyleri beslemeyen bir nemlendiriciyle nemledirin, dökülme hızlanıyor, tüyler inceldikçe de (ilerleyen seanslarda) dökülme hızlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?