• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

Kızlar, ızmir Hatayda Nokta durağında Dermalife var, hem çok güzel hemde uygun fiyatlı. Bence deneyin

kızlar bu bahssettiğiniz yerlere gidip işlem yaptırdınızmı???yorumlarda ağırlıklı olarak medslim övülmüş izmirde olsam araştırırdım ama bilmiyorumki :S şansıma bi tane bulucam oraya gidicem birde yorumların bazılarıda lazerin kesin çözüm olmadığını kılların tamamen bitmediğini tam anlamıyla kılsız olunmadığını falan söylemiş.offfffffffffff yaa şöylee bi krem çıksada sürsek bir daha o yerde kıl çıkmasada bizlerde rahat etsek ne iyi olurdu dimi ama:teytey:

merhaba arkadaşlar.sırf lazer epilasyon konusu için siteye şuan itibariyle üye oldum:)duygu hanım siz baya bilgili ve deneyimlisiniz bu konuda belli ki. bende bugün medslimle görüştüm.fiyatlar konusunda hiç bi bilgim yoktu kendimde sağlıkçıyım we bu cihazın en iyisi olduğunu bildiğim için oryla görüştüm.faytlar bana uçuk geldi ama izmirde piyasa böle:(arkadaşım istanbulda aynı cihazla paket program k.altı tüm genital we üst bacağı 1100 e yaptrıdı hemde 10 a böldüler:(izmir nie böle kii hiç paket program kampanya falan yokk:(merak ettğim sizce ortalama ne kadar zamanda biter doktora sorudm kasım ayı gibi izmirden ayrılabilirm o zamana biter dedi ama ben emin değilim.birde 3 seanstan sonra fiyat değişiyor dediniz nasıl bir değişim oluo paylaşabilirmisiniz??

Canım bende medislime seans başına ödüyorum yani öyle bir paket ödeme sistemi yok ama ilerleyen seanslarda tüylerde azalma oranında fiyat düsüyor muhtemelen kisiden kisiye değisıyordur canım..
sen hangi bölgelerde kaçıncı seanstasın canım? benim daha ilk seans olduğu için meraktayım nasıl gidecek diye;)
bir de senin uygulamayı kim yapıyor. beni önce gamze die bir hemşireye yazmışlardı ben aradım uyuzlandım sonra sanırım denizdi adı doktor sarışın genç bi bayan, ona yaptırdılar. herkesten sena hanımı duyuyorum doktor mu o ? en iyisi hangisiyse ondan devam edeyim. dün yapan kadın iyiydi, beni rahatlatmak için sürekli muhabbet etti falan. bir de fiyat konusunda sana da standart mı çektiler?? yoksa bi kolaylık yaptılar mı;)

Ben tüm vücut gıdıyorum canım 4.seanstayım uygulamayı Sena Hanım yapıyor..Ben ilk 3 seansı pesın odedım canım ındırım yaptılar onun ıcın ama sımdı tek seans ucretı oduyorum...
bende arkadaş gibi sadece lazerli epilasyon için üye oldum.manisada oturuyorum fakat en yakın izmir olduğundan oraya gidicem 2 yer vardı kafamda novara ve medslim ama novarayı kesinlikle eledim malum yorumlar:) resmen parasıyla reizl olmuş gidenler;( medslim düşünüyorum duyguege hanım yorumlarınızı okudum siz gayet memnunsunuz bizlere bu konuda yardımcı olabilirmisiniz???birde arkadaş demişki medslime giden biri odada işlem olurken 2 -3 kişide izliyormuş bu beni geri adım atmaya itti;((( malum bizler bekarız ve bu durumdan baya utanıyoruz kaldıki ben o acı ve utanç içinde karşımdaki 2-3 kişinin beni izlemesine katlanamam;( cvplarınızı bekliyorum. Çok üzgünüm çoook

Canım kımse ızlemıyor olur mu oyle sey sonucta ben ozel bolge yaptırıyorum orda bır baskasının gırıp cıkmasına bıle tahammul edemem...Bekar ya da evlı olmakla alakalı bır durum degılkı kımse istemez orası burası gorunsun...
Ben boyle bır durumla karsılasmadım yani...

[Canım kımse ızlemıyor olur mu oyle sey sonucta ben ozel bolge yaptırıyorum orda bır baskasının gırıp cıkmasına bıle tahammul edemem...Bekar ya da evlı olmakla alakalı bır durum degılkı kımse istemez orası burası gorunsun...
Ben boyle bır durumla karsılasmadım yani...
[/QUOTE]

umarım bizdede aynısı olur yoksa çingar çıkartırım orda alsanaalsanasmile
ben fazla oldum ama bir soru daha sormak istiyorum genital bölgeye işlem yapılırken çok acı hissediliyoremu yoksa işlem bittikten sonra bi kaç saat acımı oluyor???çok önemli benim için cvplarmısınızopuyorumnanaktan

Herkesin acı eşiği farklı kimisi ağlıyarak çıkıyormuş kimisi masadan kaçıyormuş kimisi acımıyormuş...
Ben acıyıpta dayananlar grubundayım ağlıcak bir acı yok bence..Sir yaptırdığım dönemden fazlasını yaşamıyorum kendi adıma...Çıkıncada hiç bir şeyim kalmıyor...

Herkesin acı eşiği farklı kimisi ağlıyarak çıkıyormuş kimisi masadan kaçıyormuş kimisi acımıyormuş...
Ben acıyıpta dayananlar grubundayım ağlıcak bir acı yok bence..Sir yaptırdığım dönemden fazlasını yaşamıyorum kendi adıma...Çıkıncada hiç bir şeyim kalmıyor...

sağolsun buğün kuzen korkuttuda beni:S kendine yaptırdı nevşehirde resmen yanıyor falan filan dedi:SSS tırstım açıkcasıkaydirigubbakcemile3

sağolsun buğün kuzen korkuttuda beni:S kendine yaptırdı nevşehirde resmen yanıyor falan filan dedi:SSS tırstım açıkcasıkaydirigubbakcemile3

Olabilir canım dedğim gbi herkes farklı iste ben hıc oyle bir acı hissetmedim ama hiç acımıyor demekte doğru değil..Ne demişler beklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır:lepi:

canım ben de ilk seansımı geçen hafta yaptırdım, ben de acı çekenlerden oldum açıkçası :( ama şöyle söyleyeyim bacağımda bazı bölgeler genitalden çok daha fazla acıdı ve hatta k.altım en çok acıyanıydı. ama genel olarak acı o kadar anlık ki. bacak uzun sürdüğü için biraz zorlandım fakat genital toplamda 3 dakka falan sürüyor heralde sen acıcak mı ölcem mi acaba die düşünürken bitiyor =) ve sonrasında acı falan yok emin ol sadece ışını verirken bir yanma oluyor ve anlık bir acı hemen geçiyor.işlem bittiğinde odadan çıkarken acı macı gitmiş oluyor.
bir şey daha ekleyeyimi benim bacak çk acıyınca ben genitalden vazmı geçsem die yakınıyordum doktor hanım oraya farklı çalışçam dedi, soğucuyu lazer ucunda ayırıp bütün o bölgeye baya yoğun hava üfletti o bölgeyi soğuttu yani belki daha az acımasının nedeni budur. çok endişeliysen bu tarz bi uygulama yapmalarını söyleyebilirsin. bu arada ben de medicilerdenim;)
sonsuz saadet için anlık acıdan korkma canım hadi kolay gelsin:lepi:kaydirigubbakcemile2

selam arkadaşlar, demin tv'de bir doktor vardı lazerci. lazerde sonuç hiçbir zaman %100 olmaz dedi. en fazla %87 imiş. tabi benim gibilerin durumunda bu oran müthiş bir şey. ama birçok başlık altında tartışılıyor lazerin sonuçları, o nedenle yazmak istedim buraya da. kararsız olanlara fikir olsun diye. %100 sonuç isteniyorsa, acılara ve ayrılan zamana eyvallah deyip iğneli yaptırmak lazım;) ben de seanslarımı tamamlayınca kalanlara düşünüyorum. ama en baştan iğneli baya zahmetli bir durum...
herkese kılsız günlerr =)

desabella'da hangi cihazı kullanıyorlar? paket fiyat kaç ve neleri kapsıyor öğrenebilir miyim? bir de kontrol seansı uyguluyorlar mı? benim medide beğendim bir nkta da ücretsiz kontrol senası yapması olmuştu.

bu arada fiyatlarla ilgili sormuş birisi, diğer şehirleri bilmiyorum ama izmir'de o cihazı kullanan nerdeyse başka bi yer yok. nd-yag var çoğu yerde, hastaneler de dahil. hastanelerin fiyatları daha pahalı, özel yerlerin de fiyatı ucuz olanları aletleri farklı.. medinin bu fiyatı çekmesi biraz tekel olmasından kaynaklanıyor denebilir. alex cihazını kullanan daha fazla yer olsa rekabetten dolayı fiyat kırmalar olurdu, istanbulda ucuz olmasının nedeni de her tür cihazdan birçok yerde farklı fiyatlarda bulabilme olanağınız. (bir endüstri mühendisinin piyasa yorumları :P )

ben desabellada ilk seansımı yaptırdım paket tüm vücut+ yarım kol (tam bacak,genital,k.altı) 1.700,nakit indirimi yapıldı, 10 seans ve 2 kontrol var oda ücretsiz. alex.in heryerde olmadığını söylüyorsunuz ama,asıl tam tersi bence,ben aylardır nd yag arıyorum,heryer alex dolu ve alexin.fiyatları daha uygun açıkçası, nd yag tedavi amaçlı kullanıldığı için mi bilmiyorum ama o zor alınan birşeymiş ve izmirde birkaç yer dışında yok. nd yag daha sonra çıkan cihaz vekarşılaştırılırsa daha derine iniyor, sadece uygulan bölgeye lazer ışını veriliyor. alex daha dağınık heryer etkilendiği için sanırım ince tüylerde uyarılıp sonradan çoğalma riski olabilir.özellikle yüze kesinlikle uygulanılmamalı bence.tamemen memnun olanı da yok zaten.medide iki cihaz vaar deniliyor ama burda medide.ndyag yaprtırdım diyen yok...neden acaba? hiç düşündünüz mü? ben de cevabını bilmiyorum tabii.henüz ilk seansımı da yaptırdığım içinde durumla ilgili daha birşey söyleyemem.

nd yag ve alex le ilgili farklar nedense sorulmuyor,araştırılmıyor,bu da çok garip bence...
nd yag ve alexin uygulama sonrası tüylerin dökülme süreleride farklıymış sanırım.ndyagda daha geç dökülüyor.

seansları henüz devam edenlerle değil de, tam bitirenlerle yani,bitip de en az birkaç ay sonraki yorumlar olsa...asıl onların yorumları önemli tabii.

Merhaba arkadaşlar gelişmeleri paylaşıyım dedim :) ciddi bi dökülme var her bölgede şimdi bu dökülenler bir daha çıkmıycaklar mı? ıpl'ye benzemesin sonra,şu haliyle çok mutluyum :))))) hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum tekrar...

ben desabellada ilk seansımı yaptırdım paket tüm vücut+ yarım kol (tam bacak,genital,k.altı) 1.700,nakit indirimi yapıldı, 10 seans ve 2 kontrol var oda ücretsiz. alex.in heryerde olmadığını söylüyorsunuz ama,asıl tam tersi bence,ben aylardır nd yag arıyorum,heryer alex dolu ve alexin.fiyatları daha uygun açıkçası, nd yag tedavi amaçlı kullanıldığı için mi bilmiyorum ama o zor alınan birşeymiş ve izmirde birkaç yer dışında yok. nd yag daha sonra çıkan cihaz vekarşılaştırılırsa daha derine iniyor, sadece uygulan bölgeye lazer ışını veriliyor. alex daha dağınık heryer etkilendiği için sanırım ince tüylerde uyarılıp sonradan çoğalma riski olabilir.özellikle yüze kesinlikle uygulanılmamalı bence.tamemen memnun olanı da yok zaten.medide iki cihaz vaar deniliyor ama burda medide.ndyag yaprtırdım diyen yok...neden acaba? hiç düşündünüz mü? ben de cevabını bilmiyorum tabii.henüz ilk seansımı da yaptırdığım içinde durumla ilgili daha birşey söyleyemem.

nd yag ve alex le ilgili farklar nedense sorulmuyor,araştırılmıyor,bu da çok garip bence...
nd yag ve alexin uygulama sonrası tüylerin dökülme süreleride farklıymış sanırım.ndyagda daha geç dökülüyor.

seansları henüz devam edenlerle değil de, tam bitirenlerle yani,bitip de en az birkaç ay sonraki yorumlar olsa...asıl onların yorumları önemli tabii.

merhaba canım. öncelikle sen desabellada hangi cihaza o kadar verdin? baya uygunmuş da.. gerçi 10 seans çok deil mi? normalde maximum 8 seans da bitmedi lazım. ortalama 6-8 seansta sonuç alıyor insanlar. belki göz boyamak için 10 diyolardır. çünkü yüz dışında o kadar süren duymadım da ben.
alex nd yag muhabbetine gelince. ben ten ve kıl rengine göre bu cihazların farklılık arz ettiğini biliyorum. daha sarı tüyler ve esmer tenler için nd yag daha iyi sonyç veriyor die biliyorum. bir de yüzde nd yag kullanılıyor en çok. alex arttırıyor dediğin gibi diğer zayıf tüyleri tetikliyor. ama lazerin hepsinde var aslında bu sorun doktorlar kendisi de söylüyor.
mesela bana medideki doktor kolda da çok iyi sonuçlar alamadıklarını söyledi, en fazla incelme ve seyrelme oluyor dedi. onu bile yarım ağız söyledi açıkçası. tavsiye etmedi kola yaptırmamı.
bölgeye tene kıla göre değişiyor kısacası makina olayı. (bu arada nd-yag çok aradım dedin, şifada vardı ama pahalıydı biraz daha. bu başlıkta yazmıştım daha önce fiyatları ve aletleri izmirdeki.hastanelerdekileri. eski sayfalarda görebilisin.)

çok uzun oldu soriiiii ve de byekaydirigubbakcemile2

Kol,dudak üstü,diz ve genitalin bazı bölgeleri daha zor bitiyormuş diye banada söylenmişti..
Gerçektende ben en son seansıma giderken kolun ön kısımlarında nerdeyse hiç bir sey yoktu ama iç kısımda dirsek tarafında ince ama öbek öbek baya tüy vardı..
Dudak üstüde asla 3 4 ay beklemiyor ben gidene kadar bir kaç kez sirle aldırıyorum mesela..
Zaten rahatsız edici boyutta değil benim asıl amacım bacaklarım ve bikini bölgesi..Onların bittiği günü göreyim yeter bana:)

Olabilir canım dedğim gbi herkes farklı iste ben hıc oyle bir acı hissetmedim ama hiç acımıyor demekte doğru değil..Ne demişler beklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır:lepi:

artık dayanacak gücüm kalmadı bu ay içinde mutlaka gidicem izmire medslimle görüşmeye yaptırıcam artık böle baş olmuyor ya bıktım valla:olumunekankayizsmile acıcak diye diye bu zamana erteledim ama böyle daha bi acı oluyor birde ağda ve makine batık yapıyor bacaklarımın kenarında bu dahada acı veriyor:SS destek ve yardımın için teşekürler.sonuçları mutlaka sizle paylaşıcam:))):lepi:

canım ben de ilk seansımı geçen hafta yaptırdım, ben de acı çekenlerden oldum açıkçası :( ama şöyle söyleyeyim bacağımda bazı bölgeler genitalden çok daha fazla acıdı ve hatta k.altım en çok acıyanıydı. ama genel olarak acı o kadar anlık ki. bacak uzun sürdüğü için biraz zorlandım fakat genital toplamda 3 dakka falan sürüyor heralde sen acıcak mı ölcem mi acaba die düşünürken bitiyor =) ve sonrasında acı falan yok emin ol sadece ışını verirken bir yanma oluyor ve anlık bir acı hemen geçiyor.işlem bittiğinde odadan çıkarken acı macı gitmiş oluyor.
bir şey daha ekleyeyimi benim bacak çk acıyınca ben genitalden vazmı geçsem die yakınıyordum doktor hanım oraya farklı çalışçam dedi, soğucuyu lazer ucunda ayırıp bütün o bölgeye baya yoğun hava üfletti o bölgeyi soğuttu yani belki daha az acımasının nedeni budur. çok endişeliysen bu tarz bi uygulama yapmalarını söyleyebilirsin. bu arada ben de medicilerdenim;)
sonsuz saadet için anlık acıdan korkma canım hadi kolay gelsin:lepi:kaydirigubbakcemile2

bu söylediklerin banada büyük bir moral oldu açıkcası ben bu gazla gidicem:)))şu sorundan bi kurtulayım destek olanlara büyük dua edicem:)))a.s.

bence de gidin kızlar, evt acı oluyor ama dayanılamayacak gibi değil.. ayrıca her seansta bir öncekinden daha az acıyor.. bence kesinlikle değer.. zemuszemus

slm arkadaşım bornova özkanlarda bir güzellik merkezinde tüm tüyler bitene kadar bikini bölgesini 350 tl yaptıyor kol altı 150 tl . 2 seans gitti ve baya azalma olmuş 1 en fazla 2 seans sonra bitecek sanırım. hangi yöntem kullanılıyor tam olarak bilmiyorum ama ıpl kullanılıyor olabilceğini söyledi pek araştırmadan gitmiş.ben başka bi yerde sordum ıpl sadece bikini bölgesi 750 kol altı 600 tl. alex le farkını sordum alex sanırım derinin 7 kat altına kadar uşabiliyormuş. Açıkcası kafam çok karıştı fiyatlarda çok büyük fark var acaba kullanılan yöntemler farklımı? Kol altı içi düşünüyorum problemli kıl dönmesi oluyor çok fazla tüy yok ama temizlik sonrası ciddi bir sorun . lütfen bana yardım edin bu konuda hangi yöntemi tercih etmeliyim ve bu ıpl kullanıldığı takdirde tekrar tüyler çıkarmı?

bu söylediklerin banada büyük bir moral oldu açıkcası ben bu gazla gidicem:)))şu sorundan bi kurtulayım destek olanlara büyük dua edicem:)))a.s.

canım korkunun ecele faydası yok git kurtul haha:dance: ben de kıllarıyla başı dertte olan insanlardan olduğum için gözümü kararttım sonunda ve bakalım görcez değer inşallah.. kıskanıyorum ya kıl tüy problemi olmayan arkadaşlarımı. sir yaptım bitti artık benim çıkmıyor falan diyolar :( genetiğime tüküreyim yani bitmiyor benim kıllar =))))))

Back