Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar.sırf lazer epilasyon konusu için siteye şuan itibariyle üye oldum:)duygu hanım siz baya bilgili ve deneyimlisiniz bu konuda belli ki. bende bugün medslimle görüştüm.fiyatlar konusunda hiç bi bilgim yoktu kendimde sağlıkçıyım we bu cihazın en iyisi olduğunu bildiğim için oryla görüştüm.faytlar bana uçuk geldi ama izmirde piyasa bölearkadaşım istanbulda aynı cihazla paket program k.altı tüm genital we üst bacağı 1100 e yaptrıdı hemde 10 a böldülerizmir nie böle kii hiç paket program kampanya falan yokkmerak ettğim sizce ortalama ne kadar zamanda biter doktora sorudm kasım ayı gibi izmirden ayrılabilirm o zamana biter dedi ama ben emin değilim.birde 3 seanstan sonra fiyat değişiyor dediniz nasıl bir değişim oluo paylaşabilirmisiniz??
sen hangi bölgelerde kaçıncı seanstasın canım? benim daha ilk seans olduğu için meraktayım nasıl gidecek diye
bir de senin uygulamayı kim yapıyor. beni önce gamze die bir hemşireye yazmışlardı ben aradım uyuzlandım sonra sanırım denizdi adı doktor sarışın genç bi bayan, ona yaptırdılar. herkesten sena hanımı duyuyorum doktor mu o ? en iyisi hangisiyse ondan devam edeyim. dün yapan kadın iyiydi, beni rahatlatmak için sürekli muhabbet etti falan. bir de fiyat konusunda sana da standart mı çektiler?? yoksa bi kolaylık yaptılar mı
bende arkadaş gibi sadece lazerli epilasyon için üye oldum.manisada oturuyorum fakat en yakın izmir olduğundan oraya gidicem 2 yer vardı kafamda novara ve medslim ama novarayı kesinlikle eledim malum yorumlar:) resmen parasıyla reizl olmuş gidenler;( medslim düşünüyorum duyguege hanım yorumlarınızı okudum siz gayet memnunsunuz bizlere bu konuda yardımcı olabilirmisiniz???birde arkadaş demişki medslime giden biri odada işlem olurken 2 -3 kişide izliyormuş bu beni geri adım atmaya itti;((( malum bizler bekarız ve bu durumdan baya utanıyoruz kaldıki ben o acı ve utanç içinde karşımdaki 2-3 kişinin beni izlemesine katlanamam;( cvplarınızı bekliyorum. Çok üzgünüm çoook
Herkesin acı eşiği farklı kimisi ağlıyarak çıkıyormuş kimisi masadan kaçıyormuş kimisi acımıyormuş...
Ben acıyıpta dayananlar grubundayım ağlıcak bir acı yok bence..Sir yaptırdığım dönemden fazlasını yaşamıyorum kendi adıma...Çıkıncada hiç bir şeyim kalmıyor...
sağolsun buğün kuzen korkuttuda beni:S kendine yaptırdı nevşehirde resmen yanıyor falan filan dedi:SSS tırstım açıkcasıkaydirigubbakcemile3
sağolsun buğün kuzen korkuttuda beni:S kendine yaptırdı nevşehirde resmen yanıyor falan filan dedi:SSS tırstım açıkcasıkaydirigubbakcemile3
desabella'da hangi cihazı kullanıyorlar? paket fiyat kaç ve neleri kapsıyor öğrenebilir miyim? bir de kontrol seansı uyguluyorlar mı? benim medide beğendim bir nkta da ücretsiz kontrol senası yapması olmuştu.
bu arada fiyatlarla ilgili sormuş birisi, diğer şehirleri bilmiyorum ama izmir'de o cihazı kullanan nerdeyse başka bi yer yok. nd-yag var çoğu yerde, hastaneler de dahil. hastanelerin fiyatları daha pahalı, özel yerlerin de fiyatı ucuz olanları aletleri farklı.. medinin bu fiyatı çekmesi biraz tekel olmasından kaynaklanıyor denebilir. alex cihazını kullanan daha fazla yer olsa rekabetten dolayı fiyat kırmalar olurdu, istanbulda ucuz olmasının nedeni de her tür cihazdan birçok yerde farklı fiyatlarda bulabilme olanağınız. (bir endüstri mühendisinin piyasa yorumları )
ben desabellada ilk seansımı yaptırdım paket tüm vücut+ yarım kol (tam bacak,genital,k.altı) 1.700,nakit indirimi yapıldı, 10 seans ve 2 kontrol var oda ücretsiz. alex.in heryerde olmadığını söylüyorsunuz ama,asıl tam tersi bence,ben aylardır nd yag arıyorum,heryer alex dolu ve alexin.fiyatları daha uygun açıkçası, nd yag tedavi amaçlı kullanıldığı için mi bilmiyorum ama o zor alınan birşeymiş ve izmirde birkaç yer dışında yok. nd yag daha sonra çıkan cihaz vekarşılaştırılırsa daha derine iniyor, sadece uygulan bölgeye lazer ışını veriliyor. alex daha dağınık heryer etkilendiği için sanırım ince tüylerde uyarılıp sonradan çoğalma riski olabilir.özellikle yüze kesinlikle uygulanılmamalı bence.tamemen memnun olanı da yok zaten.medide iki cihaz vaar deniliyor ama burda medide.ndyag yaprtırdım diyen yok...neden acaba? hiç düşündünüz mü? ben de cevabını bilmiyorum tabii.henüz ilk seansımı da yaptırdığım içinde durumla ilgili daha birşey söyleyemem.
nd yag ve alex le ilgili farklar nedense sorulmuyor,araştırılmıyor,bu da çok garip bence...
nd yag ve alexin uygulama sonrası tüylerin dökülme süreleride farklıymış sanırım.ndyagda daha geç dökülüyor.
seansları henüz devam edenlerle değil de, tam bitirenlerle yani,bitip de en az birkaç ay sonraki yorumlar olsa...asıl onların yorumları önemli tabii.
Olabilir canım dedğim gbi herkes farklı iste ben hıc oyle bir acı hissetmedim ama hiç acımıyor demekte doğru değil..Ne demişler beklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır:lepi:
canım ben de ilk seansımı geçen hafta yaptırdım, ben de acı çekenlerden oldum açıkçası ama şöyle söyleyeyim bacağımda bazı bölgeler genitalden çok daha fazla acıdı ve hatta k.altım en çok acıyanıydı. ama genel olarak acı o kadar anlık ki. bacak uzun sürdüğü için biraz zorlandım fakat genital toplamda 3 dakka falan sürüyor heralde sen acıcak mı ölcem mi acaba die düşünürken bitiyor =) ve sonrasında acı falan yok emin ol sadece ışını verirken bir yanma oluyor ve anlık bir acı hemen geçiyor.işlem bittiğinde odadan çıkarken acı macı gitmiş oluyor.
bir şey daha ekleyeyimi benim bacak çk acıyınca ben genitalden vazmı geçsem die yakınıyordum doktor hanım oraya farklı çalışçam dedi, soğucuyu lazer ucunda ayırıp bütün o bölgeye baya yoğun hava üfletti o bölgeyi soğuttu yani belki daha az acımasının nedeni budur. çok endişeliysen bu tarz bi uygulama yapmalarını söyleyebilirsin. bu arada ben de medicilerdenim
sonsuz saadet için anlık acıdan korkma canım hadi kolay gelsin:lepi:kaydirigubbakcemile2
bu söylediklerin banada büyük bir moral oldu açıkcası ben bu gazla gidicem:)))şu sorundan bi kurtulayım destek olanlara büyük dua edicem:)))a.s.