• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

Canım yüz en zor bölge deniyor her zaman benimkiler resmen kıldı hormon bozukluğuda vardı bende Pko... Ama kalanlar tüy tüy ve beni rahatsız etmiyor...
Yani yüz bölgesi baya sabır istiyor canım..12 seans mı gittiniz ben anlamadım?

Canım yüz en zor bölge deniyor her zaman benimkiler resmen kıldı hormon bozukluğuda vardı bende Pko... Ama kalanlar tüy tüy ve beni rahatsız etmiyor...
Yani yüz bölgesi baya sabır istiyor canım..12 seans mı gittiniz ben anlamadım?
evet şuan 12 seansta ,((benimkiler tüy şeklindeydi.).Bazen hiç başlamasamaydım diye düşünüyorum.Şimdi bıraksam traş edildiğinde eski görünümüne alırmı ki.Sizce ne yapmalıyım?

Canım keşke baslamasaydın o zaman madem tüymüş...Muhtemelen eskisinden daha beter olma ıhtımalı yoktur ama bır uzmana danıssan daha ıyı olur sanırım.Benim gercekten ıhtıyacım oldugu ıcın yaptırmıstım:)

kızlar bayraklıda ziraat bankasının üstündeki merve aksoyuda tavsiye ediyorum çok temiz çokta uygun fiyat en azından başındakiler işini bilenler emin olun bende bi arkdş tavsiyesiyle gittim çok memnun kaldım siteside var dileyen ordanda araştırabilir ben devam edim bi yanlışlarını görürsemde yazacam :hulya:

arkadaşın bi hatası var sanırım. ben k.altı+tüm genital+tüm bacak 540 TL'ye başlıyorum BUGÜN =)
bakalım nası olacak. mediye gidicem. burada daha önce hastanelerin fiyatlarını falan yazmıştım. yine en uygunu medi.. orada da doktor gözetiminde olduğunu söylüorlar doktorla görüştüm zaten dün. ama bana bi indirim yapmadılar onu söyleyeyim. bu 540 da peşin fiyat. ben çok zorlayınca bu seferlik taksit yaptılar 3. ama taksitli fiyatı normalde 700e yakın bişiydi sanırsam...
ama bi hastane bu 3 bölgeye 900 demişti bana. taksit makstitte yoktu. yine iyi yani.
merak ediyorum medi de tüm vücut indirim yaptırabilen oldu mu???
bir de azalınca fiyat aynı kalmıyor heralde di mi???

canım merhaba, hala foruma bakıyor musun bilmiyorum. aylar önce mesajlaşmıştık ne zamandır bakmıyordum ben foruma. şimdi kararımı verdim bugün gidiyorum mediye. ama bir foruma bakayım dedim gelişmeler nedir diye. senin baya zaman geçti artık ilk seansından bu yana nasıl gidiyor? memnun kaldın mı? mediden ve lazerden(alexten). devam ettin mi değiştirdin mi? baktım da şikayetler artmış medi ile ilgili. gerçekten bence de çok kalabalık bi yer gibi. sırf doktor görüşmesi için bekledim kaç saaat. artık doydular heralde pek ilgili deiller sanki. yani burdaki eski yorumlara göre. bakalım bugün görcez seans nasıl geçecek:(

ilk gün izlenimleri ;)
benim cilt ve kıl tipim ne mutlu ki lazere çok uygunmuş, beyaz ten kalın siyah kıl.. bu tanım ağdalı zamanlar için felaketi ifade ediyordu ama lazerde hızlı ve etkili sonuç demek oluyor, yani YAŞASINNN =))
valla acımıyor diyenler yalan söylüor bildiğin acıyor bu lazer de :S gerçi doktor kıllar kalın olduğundan çok acır dedi. inceldikçe acı azalacak dedi ama bakalım hayırlısı. genitale direk soğuk havayı ayrı üfürttü orası bacaktan daha az acıdı böle yapınca, k.altı azıcık yer ama aya kötüydü acısı.
bu arada cihaz alex. 16 joul verdiler arada göz ucuyla baktım meraktan =)
mediye gelince.......... çok bekletiyorlaaaaarrrrr!!! randevuyla çalışıyorlar lafta ama sürekli bir bekleme hali.. en az yarım saat rötarlı gidiyor.
şimdilik şikayetim yok bakalım kontrole kadar nasıl gelişecek durumlar... 2hafta sonra gelişmeleri yazarım;)

söylediğiniz fiyat tek seans fiyatı sanırım,kimbilir kaç seans sürecek... bence pahalı. en az 6 seans gider ortalama örneklere göre...

Tuyler azaldıkça fıyat dusuyor canım 3 seanstan sonra bu ucretı odemıyorsun ben 4.seanstayım ve fıyat baya azaldı...

Bekletme oluyor haklısın cok yogun bır yer medıslım ama ben sonuç alayımda gerısı onemlı degıl agda yaparken cektıgım ezıyetlerı dusunuyorumda sımdı ohhh dıyorum...

Bekletme oluyor haklısın cok yogun bır yer medıslım ama ben sonuç alayımda gerısı onemlı degıl agda yaparken cektıgım ezıyetlerı dusunuyorumda sımdı ohhh dıyorum...

sen hangi bölgelerde kaçıncı seanstasın canım? benim daha ilk seans olduğu için meraktayım nasıl gidecek diye;)
bir de senin uygulamayı kim yapıyor. beni önce gamze die bir hemşireye yazmışlardı ben aradım uyuzlandım sonra sanırım denizdi adı doktor sarışın genç bi bayan, ona yaptırdılar. herkesten sena hanımı duyuyorum doktor mu o ? en iyisi hangisiyse ondan devam edeyim. dün yapan kadın iyiydi, beni rahatlatmak için sürekli muhabbet etti falan. bir de fiyat konusunda sana da standart mı çektiler?? yoksa bi kolaylık yaptılar mı;)

merhaba arkadaşlar.sırf lazer epilasyon konusu için siteye şuan itibariyle üye oldum:)duygu hanım siz baya bilgili ve deneyimlisiniz bu konuda belli ki. bende bugün medslimle görüştüm.fiyatlar konusunda hiç bi bilgim yoktu kendimde sağlıkçıyım we bu cihazın en iyisi olduğunu bildiğim için oryla görüştüm.faytlar bana uçuk geldi ama izmirde piyasa böle:(arkadaşım istanbulda aynı cihazla paket program k.altı tüm genital we üst bacağı 1100 e yaptrıdı hemde 10 a böldüler:(izmir nie böle kii hiç paket program kampanya falan yokk:(merak ettğim sizce ortalama ne kadar zamanda biter doktora sorudm kasım ayı gibi izmirden ayrılabilirm o zamana biter dedi ama ben emin değilim.birde 3 seanstan sonra fiyat değişiyor dediniz nasıl bir değişim oluo paylaşabilirmisiniz??

birde cilinis a plus sayannora ve desabelladan bhsedilmiş bunlarda cazip gibi bide bi doktor adı söylenmiş erkek fiyatlar uygun gibi onunla ilgili bilgisi olan warmı

clinic a plus özgörkeylerin baya kaliteli bi yer alsancakta,ama hepsinden aşırı pahalı,bizzat ziyaret ettim arkadaşım... ve sadece diod lazer yapıyorlar söyleyeyim.
ben desabellaya başladım,paket fiyat var ve 10 seans.ilk seansım oldu,fiyatlar gayet iyi ve kaliteli temiz bir yer.ilk seansım olduğu için daha başka yorum sonra yapacağım inşallah....

clinic a plus özgörkeylerin baya kaliteli bi yer alsancakta,ama hepsinden aşırı pahalı,bizzat ziyaret ettim arkadaşım... ve sadece diod lazer yapıyorlar söyleyeyim.
ben desabellaya başladım,paket fiyat var ve 10 seans.ilk seansım oldu,fiyatlar gayet iyi ve kaliteli temiz bir yer.ilk seansım olduğu için daha başka yorum sonra yapacağım inşallah....

desabella'da hangi cihazı kullanıyorlar? paket fiyat kaç ve neleri kapsıyor öğrenebilir miyim? bir de kontrol seansı uyguluyorlar mı? benim medide beğendim bir nkta da ücretsiz kontrol senası yapması olmuştu.

bu arada fiyatlarla ilgili sormuş birisi, diğer şehirleri bilmiyorum ama izmir'de o cihazı kullanan nerdeyse başka bi yer yok. nd-yag var çoğu yerde, hastaneler de dahil. hastanelerin fiyatları daha pahalı, özel yerlerin de fiyatı ucuz olanları aletleri farklı.. medinin bu fiyatı çekmesi biraz tekel olmasından kaynaklanıyor denebilir. alex cihazını kullanan daha fazla yer olsa rekabetten dolayı fiyat kırmalar olurdu, istanbulda ucuz olmasının nedeni de her tür cihazdan birçok yerde farklı fiyatlarda bulabilme olanağınız. (bir endüstri mühendisinin piyasa yorumları :P )

bende arkadaş gibi sadece lazerli epilasyon için üye oldum.manisada oturuyorum fakat en yakın izmir olduğundan oraya gidicem 2 yer vardı kafamda novara ve medslim ama novarayı kesinlikle eledim malum yorumlar:) resmen parasıyla reizl olmuş gidenler;( medslim düşünüyorum duyguege hanım yorumlarınızı okudum siz gayet memnunsunuz bizlere bu konuda yardımcı olabilirmisiniz???birde arkadaş demişki medslime giden biri odada işlem olurken 2 -3 kişide izliyormuş bu beni geri adım atmaya itti;((( malum bizler bekarız ve bu durumdan baya utanıyoruz kaldıki ben o acı ve utanç içinde karşımdaki 2-3 kişinin beni izlemesine katlanamam;( cvplarınızı bekliyorum. Çok üzgünüm çoook

bende arkadaş gibi sadece lazerli epilasyon için üye oldum.manisada oturuyorum fakat en yakın izmir olduğundan oraya gidicem 2 yer vardı kafamda novara ve medslim ama novarayı kesinlikle eledim malum yorumlar:) resmen parasıyla reizl olmuş gidenler;( medslim düşünüyorum duyguege hanım yorumlarınızı okudum siz gayet memnunsunuz bizlere bu konuda yardımcı olabilirmisiniz???birde arkadaş demişki medslime giden biri odada işlem olurken 2 -3 kişide izliyormuş bu beni geri adım atmaya itti;((( malum bizler bekarız ve bu durumdan baya utanıyoruz kaldıki ben o acı ve utanç içinde karşımdaki 2-3 kişinin beni izlemesine katlanamam;( cvplarınızı bekliyorum. Çok üzgünüm çoook

Canım benim öyle şey olur mu:)))seni yanlız odaya alıyolar. Sadece yapan kişiyle sen oluyosun. O konuda hiç endişen olmasın. Ama medislim beni gerçekten düşündürüyor. Bence bilerek seansları uzatıyolar. Ben bu kanıya vardım. Yani kimsenin günahınıda almak istemem ama memnun değilim açıkçası. Siz gittiğinizde 2. seanstan itibaren atış seviyesini yükselttirin. Onlar 16yla başlayıp 22ye kdr çıkıyolarMIŞ, ileriki seanslarda ama... Neden 2. seansta yüksek atmıyolar bilmiyorum.
Yinede izmirde en iyisi orası gibi duruyor, fiyat ve hizmet beraber düşünürsek

Canım benim öyle şey olur mu:)))seni yanlız odaya alıyolar. Sadece yapan kişiyle sen oluyosun. O konuda hiç endişen olmasın. Ama medislim beni gerçekten düşündürüyor. Bence bilerek seansları uzatıyolar. Ben bu kanıya vardım. Yani kimsenin günahınıda almak istemem ama memnun değilim açıkçası. Siz gittiğinizde 2. seanstan itibaren atış seviyesini yükselttirin. Onlar 16yla başlayıp 22ye kdr çıkıyolarMIŞ, ileriki seanslarda ama... Neden 2. seansta yüksek atmıyolar bilmiyorum.
Yinede izmirde en iyisi orası gibi duruyor, fiyat ve hizmet beraber düşünürsek

ya ben yorumları okurken gördüm odaya başkalarının alındığını.ayrıca manisadayım izmirde en iyi neresi var bilemiyorum netten novara ve medslimi buldum novarayı herkes eleştriyor bir tek medslim kalıyor geriye ne yapacağımı bilemedim;(((ne zormuş karar vermek. kafamçokkarıştı

merhaba kızlar
Karşıyaka Girne caddesinde var bitane dişi güzellik diye ama artık FDA diye geçiyor sanırım postanenin yanında ben oraya gidiyorum.aslında şuan evde kullanmak için cihaz bakıyorum ama..

Back