Izmir///35

ben doğma büyüme izmirliğim
hatta annem babam da izmirde doğmuşlar
izmirim

bende izmirliyim ama ist dayım yaza gelebileceğim düğünümüz var ancak keşk e orda olabilsem şimdi

toplanti tarihine az kaldi.katilmak isteyenler acele etsinler...biz her zamanki gibi yerimizi alacagiz...ozledim sizi hem de cokkkk..

sevgimle

Merhabaaa kızlar bende İzmir'deyim.Karşıyaka'dayım..
En yakın buluşma nerede,ne zaman?Gelmek isterim bir manim olmazsa..

ginacım c.tesi karşıyaka egs de toplantımız.katılırsan çok memnun oluruz.a.s.

canım haberim vardı gelmeği çok istiyorum ama c.tesi kızımın doğum günü var o yüzden aranıza üzülerek katılamayacağım ama bundan sonraki toplantılara inşaallah geleceğim. Şeniz

Merhabaaa kızlar bende İzmir'deyim.Karşıyaka'dayım..
En yakın buluşma nerede,ne zaman?Gelmek isterim bir manim olmazsa..

canım haberim vardı gelmeği çok istiyorum ama c.tesi kızımın doğum günü var o yüzden aranıza üzülerek katılamayacağım ama bundan sonraki toplantılara inşaallah geleceğim. Şeniz

En yakın buluşmamıza çok yakınsınsırnaşık şey Cumartesi saat 13.00 Karşıyaka EGS de en üst kattaki kahvecinin orda canım umarım bir fırsat yaratır gelirsin.:teytey:

Gina kızının doğum gününü bizde izmir k.k olarak kutlar yanaklarından öperiz tabiikia.s.Bundan sonraki ilk buluşmada senide aramızda görmekten büyük keyif alırız.a.s.

kızlar ben gelemeyeceğim malumunuz oğluşum gidecek pazartesi ve ben onunla vakit geçirmek istiyorum. hepinize iyi eğlenceler sizleri seviyor ve özlüyorum. öpücükler

kızlar ben gelemeyeceğim malumunuz oğluşum gidecek pazartesi ve ben onunla vakit geçirmek istiyorum. hepinize iyi eğlenceler sizleri seviyor ve özlüyorum. öpücükler

canim allah kavustursun. yigit yeni tezkeresini almis askerimizi bizim icinde op kokla..olsun biz daha cokkk beraber oluruz...keyfine bak...seni seviyoruzzzzzzzzzzzzz

ewettttt
izmirliyizzz
ki kendimi izmirli olmaktan ve izmirde oturmaktan yanada cokkkk sanslı hıssedıyorum

Ooooooooofffffff offffff... kaldım buralardaaa..vallahi hanımlar İzmirimizin kıymetini bilin...insan gidince daha iyi anlıyo...çıkıp bir sahilde çay içmek...sabahları çıtır çıtır gevrekle kahvaltı etmek...kordonda alsancakta yürümek...hepsi çok güzeldi..

Buzlukta boyoz saklanırmı hiç? ama ben saklıyorum...ablam izmir den buraya gelirken seviyorum diye almış...fazlaydı attım buzluğa çıkarıp mikrodalgada ısıtıp hasret gideriyorum...kilo aldırmaya gelince İzmir den buraya 60 kilo geldim şimdi 67 yim buranın börekleri mantıları inannın İzmir i sollar geçer..:)

Anlaşma yapalım canım Şöyleki sen bize mantı yolla biz sana durmadan boyoz yollayalım alalım kiloları olalım tombinik sonra yerimizden kalkamayıp toplantılara gidemeyelim:roflol::roflol:
Şaka biryana böyle tatlı yazını görünce şakayla karışık cvp vermek istedim Umarım birgün İzmire gelebilirsin ve senide görmek nasip olur hepimize..Bu arada mantıyıda iyi açarım geldiğinde aratmam bak Kayseriye sanaa.s.a.s.
Kızlarr yeni buluşma tarihini en kısa zamanda yeni konuyla sizlere bildiririm..Öpüyorum hepinizi

selam arkadaşlar nasılsınız buraya yazıyorum şimdi öncelikle eşimin yanına gitmiştim demin gezdim geldim :)))) eşim diyoki ya sanki burda eşimin dediği olcak gibi emirvaki gibi başladım cümleye ama idare edin :))))))) sınavı nisan ayında büyük ihtimal cumartesi ve pazar benim sınavımdan sonraki hafta yapın buluşmayı kesin götürücem diyo ya ben çok gelmek istiyorum sınavdan önce olursa bu buluşma 1 ay daha beklemem gerekecek ben hemen tanışmak istiyorum sizlerle nolurrrrr...ama işinize karışıp geciktirme yapmak istemem olmazsa mecbur 1 ay daha beklerim napalım neyse mekan konusuna gelirse....inciraltı tarafı konaktan 8 nolu otobüse biniliyo palmiye alışveriş merkezi çocuklar için uygun diye düşünüyorumbiz her pazar oradayız :)))) nuhun gemisi parkı var giriş çocuk başına 9 ytl biz ister içeride ister kapının önünde çocukları görebileceğimiz şekilde masalarda oturabiliriz....top havuzu,kaydırak,zıp zıp,küpler falan gibi oyun alanları var küçük ama sakin bi mekan.. ay inşallah sınavdan sonraki hafta olurda bende gelirim 1 senedir gelmek istiyorum hep resimlerine bakarak iç çekiyorum çok sıcak ve samimisiniz sizleri çok seviyorum o günü iple çekiyorum kendinize çok iyi bakın görüşmek umuduyla :))))))

Nazlıcım merhabalarrr....olurmu hiç öyle şey rica ederimm istediğini yazabilirisnn..ben öyle kolay kolay alınıp kırılmam...:) bizim ailede ben dışında herkes izmir de...inşallah haziran gibii gelmeyi düşünüyorum...hepinizlede tanışmaktan çok memnun olurum....bu aradaa güzel manntı yaptığını söylemişsinn...sonra geliriz bak sonra sana mantı yemeğe:)) şimdilik hoşçakalın...eşim gelicek pilav yapmam lazım:))) öpüyorum hepinizi...

İzmirli olduğunuzu sizinle tanıştıktan sonra ilk beş dakika içinde "izmirlimisin " diye sorup tahmin ediyorlarsa...
Kanınıza kadar işlemiştir bu eşsiz şehir...

öyle güzel anlatmışsınki ne diyebilirim ben de izmir beydağlıyım aslında ama antalyaya gelin gelince ancak baba evini ziyarete gelebiliyoruz.kordonda gezmeyeli,denizin kokusunu içime çekmeyeli o kadar uzun zaman olduki hepsi gözümde tütüyor:çok üzgünüm:

Merhaba canım
Gelin tabiki istediğin mantı olsun önce güzel bir boyozla kahvaltı sana Limanda sonra hadi bize mantı yemeğe tabi diğer arkadaşlarda ama şunu söyliyeyim mantı kalabalıkta güzel yapılır ben sen gelmeden önce kızları toplıyayım hepbirlikte yapalım hem daha lezzetli olur neşeli neşeli...
Bu arada eflatun cnm bize tam bir tarih yazarsan telefonlaşıp konuşur tez elden haber veririz toplantı tarihini umarım sınavında çok güzel geçer..Sizleri burada görmek çok güzel kızlar sıcaklığınız yazılarınızdanda belli aramıza hoşgeldiniza.s.a.s.
İzmir hasretiyle yazan arkadaşlarımızında yazdıklarınızı gördükçe benim bile burada içim tuhaf oluyor umarım herşey gönlünüzce olur:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…