Izmir///35

siyah gece,ne kadar güzel anlatmışsın izmiri okudukça gerçekten içim sıcacık oldu ve sevgiyle doldu izmirde yaşamak bir ayrıcalık havası suyu insanları herşeyi bir başka canım izmirimmm

Mart ayi toplantimiz icin yavas yavas hem tarih hem de mekan icin onerilerinizi bekliyoruz....bu arada havalarin guzel gittigi bugunlerde soyle gonlumuzce keyifli bir toplanti yasayalim.haydi İzmirin guzel hatunlari sarilin bakayim klavyenize.. :)

sevgimle

Havalar ısındığına göre mart toplantısını Bostanlı da Yasemin cafe de yapabiliriz. Çocukları da salarız çimlere... jeyyar

:çok üzgünüm: biz ders çalışalım siz gezin bakalım şu sınavlarım bitsin hepinizle uğraşıcam jeyyar sizi okadar çok özledimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:a015:

selamlar hepinize izmirin güzel bayanları... annemin rahatsızlığından dolayı uzun zamandır yokdum... hepinizi cok özledim..

selamlar hepinize izmirin güzel bayanları... annemin rahatsızlığından dolayı uzun zamandır yokdum... hepinizi cok özledim..

canim gecmis olsun...umarim Mart ayi toplantimiza katilirsin da bizde ozlemimizi senden aliriz..annecegine acil sifalar olsun.seninde o guzel yuzun hic solmasin

sevgimle

Geçmiş olsun canım.Umarım anneciğin şimdi iyidir.Bizde seni çok özledik.En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.a.s.

hepinize teşekkürler...annem belfıtığından ameliyat oldu... şimdilik iyi.. inşallah böle devam eder... sevgilerimle.....

kızlar slm bende izmirliyim bornovadanım:)bana biri bostanlı pazarının yerini tarif edebilir mi??????pleasee:sm_confused::kahve:

selçuk ta doğdum ve annem bucalı. Buraya geleniniz oldu mu bilmiyorum ama bir arkeolog olarak size seve seve rehberlik yaparım kızlar:) efesi artemisi st.jean ı görmeyen kalmasınnnn...

Arkadaşım izmiri öyle anlatmışsınki okurken bir an kendimi izmirde zannettim,bende izmirliyim bakmayın kayseri yazdığına buraya gelin geldim :çok üzgünüm:

sevgili siyah gece o kadar güzel yazmışsın ki? kendimle gurur duymamı sağladın. şöyle bir koltuklarım kabardı.ben balıkesirde doğdum ama 25 yıldır izmirdeyim. sorana izmirliyim diyebiliyorum.(karşıyaka) ikiz bebek bekliyorum bu arada bebişlerim tamamen izmirli olacak inşallah

merhabalar bende izmirliyim yani 31 yaşındayım 6yaşından beri izmirliyim aynen siyahgece arkadaşımıza katılıyorum ve hissediyorum ben izmir dışında biryerde nefes alamıyorum bu arada evliyim mutluyum bir oğlum var 14 aylık. izmirde yaşayan havasını soluyan herkese merhaba demek istedim

X