evet valla benimda aklıma içinde herşey olan başka mekan gelmiyo.(hala düşünen smiley)o ilk kattaki kahveciyimi düşünsek acaba bu sefer (orayı çok merak eden smiley)yinede fikirlere açığız varsa öneri alabiliriz.(dört gözle bekleyen smiley )
kızlar meraba nasılsınız ızmırde ev kıraları nasıl tayın ıcın ızmır yazdık bakalım cıkarsa gelıcez bılgı verırsenız sevınırım
redim kırmızım dualarım seninle ablam inşallah başarı seninle olucak canım.bende güveniyorum sana.benim güzel kardeşim başarır.toplantıya az kaldı bol bol hasret gidercez canım benim.mujkaaa
ablam biliyorum hepinizin kalbi okadar temizki inşallah başarıcam yavaş yavaş bitiricem acelem yok nasılsa evde kaldım :roflol: toplantı gelsin valla özledim cumartesi olsun ama bu sefer 1 saat kalıp gitmicem geçende öle oldu içimde kaldı sizi seviyrum okaaaaaa Şeniz
Ey İzmir'in güzel bayanları uyanın artık güzellik uykunuzdan bakın bahar geldi bile burlara.hava şahane :dance:nerdesiniz yaaaaklava:hadi öneri yok anladık ama siz nerdesiniz küsücem valla hepinize lülülülülülü haydi kızlar canlanın canlanın.bizim havalarımız bu havalar:dance::dance::dance:
Boyozu,bergama Peyniri,vapurlari,paytonlari,kokusuuuuu.
arkadaşım nerdensin tireye yakınım demişsin sendemi ödemişlisin birtane ödemişli bulamadım nerden olduğunu bana yazarmısın merak ettimtireli değilim ama oraya çok yakınım :)
valla arkadaşlar gıpteyle okudum yazılarınızı ne güzel hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz bu çok güzel birşey dostluklarınız bir ömürboyu sürer tatlı kıskançlık oldu içimde ben ödemişlerde yalnız kaldım
arkadaşım nerdensin tireye yakınım demişsin sendemi ödemişlisin birtane ödemişli bulamadım nerden olduğunu bana yazarmısın merak ettim
ginacım c.tesi karşıyaka egs de toplantımız.katılırsan çok memnun oluruz.a.s.
bizde çok memnun oluruz canım.bekleriz,fırsat bulursan aliağa yakın k.yakaya.görüşmek üzerea.s.
Hiç öyle tereddütlerin olmasın canım.bende ilk buluşmaya giderken acabalarım vardı.ama şimdi çok iyi dostluklar kurdum.merhaba faslından sonra zaten kendini yanlız hissetmezsin.ne demek istediğimi katıldığın zaman daha iyi anlıycaksın.öpüyorum seni.a.s.
canım merhaba ben ödemişli diilim ama nişanlım ödemişli ama izmirdeler ödemiş birgi gelininiz sayılırım yani
sevindim ben ödemişin içindenim birgiden benimde eniştem var buralara geldin mi eğer gelmediysen bekleriz çok güzel
yerler
a.s.