Izmir///35

bende izmirliyim ama istanbulda oturuyorum 4 senedir izmiri çok özlüyorum en kısa zamanda geri dönücem ve orda yaşamaya devam edicem çünkü izmirin yerini hiç bi yer tutmuyo

haydi kizlar Mart ayinin toplanti tarihini belirliyoruz.... katilimcilar simdiden parmak kaldirmaya hazirlansin..ilerleyen saatlerde tarih saat ve yer bildirilecektir....

sevgimle

haydi kizlar Mart ayinin toplanti tarihini belirliyoruz.... katilimcilar simdiden parmak kaldirmaya hazirlansin..ilerleyen saatlerde tarih saat ve yer bildirilecektir....

sevgimle

Sanırım 1 Mart Cumartesi ye geliyor. Ama güzel , rahat ve uygun bir yer konusunda tereddütlerimiz var. fikirlere açığız. Malum EGS deki yerimiz kapandı.01 Mart 2008 Cumartesigünü toplantıya katılcaklar parmak kaldırsın :sm_cool:

ay durun geldim uzun süreden sonra yer açın bakalımmmmm. bende aranızdayım kızlar. teşekkürler sevalcim.öpüldünüzzzzzz

ay durun geldim uzun süreden sonra yer açın bakalımmmmm. bende aranızdayım kızlar. teşekkürler sevalcim.öpüldünüzzzzzz

rica ederim...canimcim..oh be vallahi bu gecede bu isi halletmeseydik catlardim..simdi kaldir bakayim parmagini toplanti icin bi goreyim soyle uzun uzun havada kalsin bakayim..... :)))
optum canimsin

bende doğma büyüme izmirliğim annem babamda burda doğmuş
izmiri çok severim hadi arkadaşlar yazışalım
:teytey::teytey::teytey::teytey:

Arkadaşların nerde oturduğunu bilemediğim için kendimce öneride bulunmam gerekirse :Karşıyaka İskele üstü deniz ayağımızın altında olur manzarası çok güzelyerimseniben

Arkadaşların nerde oturduğunu bilemediğim için kendimce öneride bulunmam gerekirse :Karşıyaka İskele üstü deniz ayağımızın altında olur manzarası çok güzelyerimseniben

Canım senin şahsında tüm yeni arkadaşlara hoşgeldiniz sefalar getirdiniz dioruma.s.
Yer fikrin bence harika fakat düşünmemiz gereken miniklerimiz varki elimizi kolumuzu işte onlar bağlıyor.Çocuklu arkadaşların çocuklarını oyalayabilecek bir yer bulamazsak çocuklar yarım saat sonra sıkılıyor gidelim demeye başlıyor.Bu açıdan EGS arkadaşlarımız için mükemmeldi fakat oradaki yerimiz maalesef kapanınca yersiz kaldık.Bu yüzden yer için seçenek sunan bütün arkadaşlardan ricam çocukların da oyalanıp annelerin azıcık nefes alabileceği gibi yerlere bakmaları.İlgilenen bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürler.a.s.

Ve bizimkiler.Bilmem bu kadar yazıdan ve on saat muhabbetten sonra geliyorum dememe gerek varmı:teselli:hepinizi seviyorum ve tabii ki oradayıma.s.

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
selamlar,
istanbul dan izmir e yeni taşındım bende semt olarak bişey farketmedi ataşehirden mavişehir e ama dostluklar istanbul da kaldı ve ben sıkılıyorum burda

canım benim ,güzel izmirimize hoş geldin,izmirimizin en güzel yerindesin,kanımca yenisin ,ama alışırsın,merak etme,bizler varız ,canın sıkılmaz

a.s. Hoşgeldin Hamarat Bayan arkadaşım, ben de İzmirdeyim Balçovada oturuyorum. Sitede ii vakit geçireceğine inanıyorum. Sevgiyle kal...:)):teytey::içelim:

siyah gece teşekkürler arkadaşım gercekten cok güzel anlatmışın izmirli olmak başka bir duygu ve ayrıcalık bence ben yeşilova (camdibi de) büyüdüm izmir ticaret meslek lisesinde okudum şu an ödemişte oturuyorum ama izmirin her türlü kokusunu özlüyorum bu kadar çok seviyorum

merhaba arkadaşlar bende izmirliyim burada doğdum burada büyüdüm bende başkabiryerde yaşayamam gibi geliyor.kk yeni katıldım benide aranıza kabul edermisiniz

Bize yine egs yolu gözüktü galiba.(düşünüp düşünüp işin içinden çıkamamış smiley)

Canim banada oyle geliyor. Biz yine en iyisi EGS de kendimizi bulalim...herseyden once cocuklarimizin rahati on planda.onlar ne kadar eglenirlerse anneleri de o kadar ozgur birakiyorlar.EGS bu anlamda da ideal yer..eh artik ne yapalim..mekanimiz kapansada EGS icinde bir baska mekanda toplaniriz..maksat muhabbet ve gonullerin birolmasi

sevgimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…