Izmir///35

evet valla benimda aklıma içinde herşey olan başka mekan gelmiyo.(hala düşünen smiley)o ilk kattaki kahveciyimi düşünsek acaba bu sefer (orayı çok merak eden smiley)yinede fikirlere açığız varsa öneri alabiliriz.(dört gözle bekleyen smiley )

:))) benim için no problem sizleri çok özledim vizelerime az kaldı 1 ay kaldı yksek tutayım dua edin ama Allah ın izniyle kendime güveniyorum olucak Şeniz :)

kızlar meraba nasılsınız ızmırde ev kıraları nasıl tayın ıcın ızmır yazdık bakalım cıkarsa gelıcez bılgı verırsenız sevınırım

kızlar meraba nasılsınız ızmırde ev kıraları nasıl tayın ıcın ızmır yazdık bakalım cıkarsa gelıcez bılgı verırsenız sevınırım

canim her yerde oldugu gibi İzmirde de kiralar semtlerine göre degisir..semt ismi soylemis olsa idin belki kucuk yardimlarimiz dokunurdu...

sevgi ile kal

redim kırmızım dualarım seninle ablam inşallah başarı seninle olucak canım.bende güveniyorum sana.benim güzel kardeşim başarır.toplantıya az kaldı bol bol hasret gidercez canım benim.mujkaaa

ablam biliyorum hepinizin kalbi okadar temizki inşallah başarıcam yavaş yavaş bitiricem acelem yok nasılsa evde kaldım :roflol: toplantı gelsin valla özledim cumartesi olsun ama bu sefer 1 saat kalıp gitmicem geçende öle oldu içimde kaldı sizi seviyrum okaaaaaa Şeniz

ablam biliyorum hepinizin kalbi okadar temizki inşallah başarıcam yavaş yavaş bitiricem acelem yok nasılsa evde kaldım :roflol: toplantı gelsin valla özledim cumartesi olsun ama bu sefer 1 saat kalıp gitmicem geçende öle oldu içimde kaldı sizi seviyrum okaaaaaa Şeniz

okulunu basari ile bitirecegini biliyoruz..ve de sana inaniyoruz..senin kiymetini guzelligini ve de o guzel kalbinin degerini bilecek bir damadimiz da olacagına cani gonulden inaniyorum...hadi bakalim soyle de kariyerde basarim evlenirim de :)))))))
sen bizim boncugumuzsun tatlimmmmmm

sevgimle

Ey İzmir'in güzel bayanları uyanın artık güzellik uykunuzdan bakın bahar geldi bile burlara.hava şahane :dance:nerdesiniz yaaaa:eek:klava:hadi öneri yok anladık ama siz nerdesiniz küsücem valla hepinize lülülülülülü haydi kızlar canlanın canlanın.bizim havalarımız bu havalar:dance::dance::dance:

Yettim Gariiiinaniknanik
Buyrun bakalım biraz geç kalmakla beraber yeni topic açılmış bulunmakta

http://www.kadinlarkulubu.com/01-03-2008-izmir-bulusmasi-t163731/index.html?p=2191811#post2191811

Hepinizi çok Seviyorum çok özledim çok çok çok anlatacak şey var Lütfen gelenler hemen birer not bıraksınlar yeni topiğimize mümkünse hepiminiz gelelim yine yenidena.s.a.s.

valla arkadaşlar gıpteyle okudum yazılarınızı ne güzel hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz bu çok güzel birşey dostluklarınız bir ömürboyu sürer tatlı kıskançlık oldu içimde ben ödemişlerde yalnız kaldım

KERMES 25-26-27 NİSAN 2008 DE FESHANE DE.LÖSDER OLARAK YARDIMLARINIZI VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ. SEVGİLER.

Şimdiden kolay gelsin.Kermes geniş çaplı olacakmış.Banuca ile yaptığım görüşmede satışın iyi olacağını öğrendim,paylaşmak istedim.İyi günler....

valla arkadaşlar gıpteyle okudum yazılarınızı ne güzel hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz bu çok güzel birşey dostluklarınız bir ömürboyu sürer tatlı kıskançlık oldu içimde ben ödemişlerde yalnız kaldım

İremcim bir gün yolun düşersen senide bekliyoruz canım..Öyle içten yazmışsınki:1hug: ama bilmen gereken yalnız olmadığın aramızda biraz mesafe olsada eşlik ederiz canım sanada herzaman ...olur yolunda düşer ayarlayabilirsen çok sevinirim senin için bir araya geliriz..Tatlı yorumların için çok teşekkürler..İzmirden kucak dolusu sevgiler sanaa.s.a.s.

Ayrıca kermes bilgileri içinde çok teşekkür ediyorum nrsknma39 elleriniz dert görmesina.s.

:) ben ev tadilatini bitirdim.bende bittim.ne usta gormek istiyorum nede kablo..alet edavat.aman ya..offf...derken ben bu sıkıcı gunlerden İstanbulda yasayan buyuk oglumun İzmir'e gelmesi kurtardi..iyiki geldi..hem ozlemimi gideriyor hemde gunlerime renk katiyor..pc.de songunlerde fazla kalamiyorum ..malum sebeplerden dolayi ama gonlum ve sevgim hep sizlerle..cumartesi gunu toplantiyi iple cekiyorum..gercekten sizi cok ozledim..burada yazismak yetmiyor canlarim sizleri KK da tanidim ama hep soyluyorum iyiki tanimisim...sizi gormem konusmam doya doya sarılmam lazim.....ablanizdan bu kadar sevgimle kaliniz.... gece yarisi gelirim ben yine :)))))))) ay emekli olunca gece kuşu oldum yahu ben..ne guzel gec yat gec kalk ..bayiliyorummmmmmmm

Arkadaşlar bende izmirli değilim ama izmirde yaşıyorum evim karşıyakada ben izmiri çok seviyorum

ginacım c.tesi karşıyaka egs de toplantımız.katılırsan çok memnun oluruz.a.s.

böyle görüşüyor olmanız çok güzel ben aliağadayım ama izmire geliyorum artık mayısta evlenicem kimseyi tanımıyorum izmir de eğer tanışırsak çok iyi olucak benim içinde çalışıyorum c.tesi ama gelmeyi çok isterim:a015:

bizde çok memnun oluruz canım.bekleriz,fırsat bulursan aliağa yakın k.yakaya.görüşmek üzerea.s.

bu buluşmanızda gelemesem bile birdahakine mutlaka ya peki nasıl buluşuyorsunuz mesela ben sizi tanımıyor olucam.biraz sıkılgan birisiyim hemen sohbete giremeyen birisiyim yani nasıl olur acaba tdirginim yani:çok üzgünüm:

Hiç öyle tereddütlerin olmasın canım.bende ilk buluşmaya giderken acabalarım vardı.ama şimdi çok iyi dostluklar kurdum.merhaba faslından sonra zaten kendini yanlız hissetmezsin.ne demek istediğimi katıldığın zaman daha iyi anlıycaksın.öpüyorum seni.a.s.

ayy çok saolya şimdi daha rahat evlenicem en azından arkadaşlarım olucak bende öpüyorum seni :dance:

sevindim ben ödemişin içindenim birgiden benimde eniştem var buralara geldin mi eğer gelmediysen bekleriz çok güzel
yerler
a.s.

evet iki kez gelmiştim orada birgi dede varya oraya gelmiştim o yüzden heralde ki oralıbirisiyle nişanlıyım şuan sırnaşık şeyteyzeler orda kayınvalidem gidip gelir arada ama onlarla hiç gelmedim evlenikten sonra götürürler herhalde

X