Izmir///35

sizlerle kaynaştıkça kendimi tanıttıkça buluşmalarınıza katılmak isterim zaman içersinde benide aranıza alırsanız çoook sevinirim

a.s.a.s.a.s.Sizlerle tanışmaktan çok memnun oluruz sevgili gizsu ve yazan diğer arkadaşlar. Toplantıları Nazlıcım organize eder :asigim: Bu topicten ulaşabilirsin buluşma günlerine... İzmir KK.ya hoşgeldiniz diyorum]a.s a.s a.s

Ben de İzmirliyim.İzmir bir şehir olmaktan çok daha fazla özelliğe sahip. İzmir havasını soluyan insana ruhunu bulaştırıyor sanki; daha bir insancıl daha bir duyarlı daha bir özel insan yapıyor .Bu başka şehir insanlarını küçümsemek değil, sadece İzmir insanını daha dost, daha sevecen ve daha az depresif bulmak. İzmir'i özlemek bile güzel!

merhaba arkadaşlar
ben izmir doğumluyum ve 8 yaşından beri istanbulda yaşıyorum
ama çokkkkk özlüyorum
o güzel huzurlu şehri

siyahgece nerelerdesin seni hiç bir yerde bulamıyorum. bu bölümün ilk sayfasında yazmışsın ya izmirli olmanın anlamını anlatan yazıyı istiyorum senden(mümkünse tabii),nasıl alabilirim. buradan mesajını alırım. teşekkürler... desibel arkadaşıma da sevgiler

ay resimleri gordum hepnizde cok hos cikmisiniz ben kayseriliyim ama hollandaya gelin geldim hep izmiri gormeyi istemismdir bi kismet olmadi babamin isi dolayisi ile 5yil asgeri lojmanlarda oturduk ve izmirli komsularim vardi onlari cok seviyorum onlar ikinci bi ailem oldu kizlari anneme cici anne derdi yilardir gorusuruz kismet oldukca ondanmidir nedir izmire bi zafim var tabi zafi olnumucak biyerde deyil hani insallah bi firsatini yakalarsam cok istiyorum gelip o guzellikleri gormeyi yakindan hepinizi opuyorum izmirin sicak kanli guzelleri allaha emanet olun gorusmek dilegiyle (iyi varsin kk)

Ne güzel dilekler cnm çok teşekkür ediyoruz a.s....Umarım bir gün yolun İzmir'e düşer seni burada ağırlamak hepimize keyif verecektir..:1hug:Yeni arkadaşlarımızın yazdıklarını okudukça İzmirin keyfini bir kez daha yaşıyorum..Yaşadıkçada yaşayasım geliyor..Bu şehir büyülü ,sıcacık,,, kalpler nerede olursa olsun İzmir için atan bir kalbe rastlamak mümkün umarım Kalbi egede kalan tüm arkadaşlarımda bizler gibi bir gün kavuşurlara.s.a.s.

Expo2015 için çok üzüldüm kızlar..Darısı başka yıllara demekten başka birşey kalmıyor..Yinede Güzel İzmirimi o sahnede öyle görünce çok ama çok gurur duydum..Önce kazandık deyipte sonra kaybetmekte bihayli üzdü beni..İnanıyorumki İzmir dünya şehirleri arasına dünki toplantıda milanoyla olan yarışında girdi zaten bundan sonrasıda gelecektir..Tebrikler İzmirim a.s. a.s.

slm arkadaşlar .. ben ilçesinde otryrmm ama bi mahsuru var mı:) :) Ben de ole bi alışkanlık var ki ege bölgesindn başka yerde adeta nefes alamıormm..

slm.bende izmirliyim.bende tire ilçesinde oturuyorum.izmir güzel ama yeşil tire bi başka güzel...başka yerde yaşayamam..herkesi tireye beklerimmm...

selam izmirin güzel hatunları
bende izmirliyimmmm ama görev icabı boluda yaşıyorum
baharın yaklaştığı bugünlerde memleketimi o kadar özledim ki
hepinizi sevgiyle kucaklar, selamlarımı sunarımmm

ah canım ahh
sezenin şarkısı var ya kalbim egede kaldı
izmir özlemim tavan yaptığı, anamın kokusu burnumda tüttüğü anlarda o şarkıyı dinler, hasretime yenilerini eklerim
izmirin sokaklarında kendimi gezinirken, karşıya vapurla geçerke, konakta güvercinlere yem verirken hayal ederimmm

bir elimde defne
bir elimde sevda kalbim egede kaldıııı...

ahh izmirim sabah güneş açan akşam yağmur yağan izmirim :dance:
harika bi şehir yaw diyecek bir kelime bulamıyorum expo yu kazanamadık ama izmir kadar güzel bir şehir bilmiyorum..
expo konserine gittim sertab erener dedi ki ;
izmirin güzel kızları olmasa mankenlik nolucak dedi yerimseniben
izmirimin kızları kadar güzel var mııı ??
:dance::dance:

bende izmirliyim veee izmirli olmaktan cok mutluyum ayrıcada gurur duyuyorum :hooray:

SLMMMM İZMİRİMİZİN GÜZEL KK BAYANLARI
BENDE İZMİRLİYİM:hooray:YEŞİLYURTTA OTURUYORUM
EE KIZLAR İZMİRDE BULUŞMA DÜZENLEMİYORMUYUZ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…