Izmir///35

amanda aman ne güzelll bir gündü. emelim teşekkürler arakadaşım yedik yine pizalar pastalar gelsin öbek öbek yağlar etler

canım benim büyük bir zevkle yaptım ne demek her zaman başımın üstünde yeriniz var hepinizi çok seviyorum...

Kızlar bende izmir ksk liyim eşimin işi dolayııyla 10 aydır istanbuldayım ama 2 aya bir krizim tutuyor gidiyorum..Yaşamayan anlamaz izmir başka inaanı başka başkada başka ne diyimmm daha

eeeeeeeeeeeeeee uyudunuzmu bu ne yahu kimse yok ortalarda herkes kabuğuna mı çekildi :dance:

merhaba kızlar ben bozyakada oturuyorum sizlerle tanışmak istiyorum

a.s. merhaba canım bu gurupla tanış tanışta al başına bağımlılığı.klava:. bu izmir çetesi insan da bağımlılık yapıyro arkadaşım başına dert almak istemiyorsan bence vaz geç:dance::enbuyukkk:

slm arkadaşlar ben de izmirdenim burda doğmadım ama 7 yaşından beri burdayım artık buralı sayılırım çiğliden hepinizi öpüyorum

ya olsun bağımlılık yapsın sizlerle tanışmak istiyorum nerelerdesiniz

temem bidahaki buluşmaya bekliyoruz sizide daha tarih belli değil ama ablalarım nerelerdesiniz tarih belirlendimi her zamanki gibi egs ama hangi tarif fisfisfis
slm arkadaşlar ben de izmirdenim burda doğmadım ama 7 yaşından beri burdayım artık buralı sayılırım çiğliden hepinizi öpüyorum

anam çiğlimi dediniz bende şemiklerdenim ablam çiğlide oturuyoruz organizede sizide bekleriz memnuniyetleŞeniz

bir sonraki buluşmaya kesinlikle bende geleceğim...her seferinde ellerim böğrümde fotoşarına bakıyorum izmirli güzel arkadaşların:))

Burdayız kız küçük cimcime,sorun yok merak etme.Bizim olayımız sadece k.k olmaktan çıktığı ve birbirimizle özelde de görüştüğümüz için buraya yazmayı ihmal etmeye başladık,o kadar.Ama sizleride unutmuş değiliz,kızlar yakında başlar yazmaya merak etme sena.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…