Izmir///35

Hepinizi Çok Seviyorum ve Çok Çok Özledim..15 tatil geldi biz full kadro devam misafirler Allah eksik etmesin ne diyeyim ama yoruldum buda bir gerçek..Sanırım tatil biter ben aktif olurum henüz misafirlerim gitmiş değiller ..Özleyin anacım özleyinnaniknanik ben yeterince hepinizi özledim :asigim:Yoklama almayacağım sanmayın tek tek kontrol varyerimseniben

benim de bir suru islerim var...onlari halletmekle mesgulum..umarim bir an evvel biter de..buradaki yerimi alirim..gun icinde ara ara bakabiliyorum..onun disinda fazla pc de olamiyorum...dedigim gibi oncelikle su islerimin bitmesi...kendinize iyi bakin sevgiler

selam kızlar bende doğma üyüme izmiriyim 24 senedir şirinyerde oturuyorum ksk çarşıda işyerim buluşma günlerinizde neler yapıyonuz kaç kişi oluyonuz çok merak ettim

İzmir'liyim ben de .Burda doğdum,büyüdüm ve hep burda yaşamak istiyorum.Bi tanecik İzmir'imiz:))) 35.5 :)))))))

selam kızlar ben izmirli değilim ama 3 yıldır izmir bucada oturuyorum benide aranıza alırmısınız :)

selam,ben izmir ödemiş'liyim.öğrenciliğimin 4 yılı izmir'de geçti ve şu an sivas'ta yaşıyorum.yılda en fazla 2 kez gelebiliyorum.buralarda 35 plaka görünce akrabamı gördüm sanıyorum.hele harmandalı duyunca içim acıyor.aslında 20 yıldır izmir'den uzakta yaşıyorum ama son yıllarda daha çok koymaya başladı ayrılık.sanırım yaş ilerledikçe daha çok özlüyor insan.neyse herkese selam ..muck muck

canlarım ben doğma büyüme izmirliğim bir izmirliğegönül verip evlendim
izmirimi çok seviyorum
başka şehirlerde yapamamam gibi geliyo annemlerde izmirli izmirli arkadaşlarım olsun istiyorum hadi yazışalım....

.

canım izmirim çok sevdiğim anılarımın olduğu yaşlanmayı düşündüğüm tekşehir
yerimsenibenşutarafagitti:dance::1rolleyes::1hug::teytey::içelim:

izmirimize hoş geldin izmirde vakit o kadar çabuk geçer ki anlamassın bi de bakmışsın akşam olmuş sen bostanlıda oturuyorsun karşıyakada çok güzeldir gezcek çok yere sahipsin bol şana

selamlar,
istanbul dan izmir e yeni taşındım bende semt olarak bişey farketmedi ataşehirden mavişehir e ama dostluklar istanbul da kaldı ve ben sıkılıyorum burda

merhabalar oncelikle guzel İzmirimize hos geldiniz sefalar getirdiniz..bende karsiyaka carsi kismin da oturuyorum.dogma buyume Izmirliyim.. gecen ay emekli oldum..simdi ev hanimi modundayim :)))burada sıkılmazsınız biraz zaman gecince bunu anlarsiniz...guzel sohbetlere ve paylasimlara elele olsun
sevgimle

arkadaşlar slm ben aranıza yeni katıldım izmirlilerle sohpet etmek istiyorum:teytey:

sevgili hamarat bayanimiz sende hos geldin sefalar getirdin..biz KK İzmir uyeleri gercekten aramizda simsicak baglar kurup yuzyuze toplantilar yapip harika zaman gecirebiliyoruz..son 20 gundur okullarin tatile girmesi bir cok arkadasimizin sehir disinda olmasi , evlerine misafir gelmesi ve benim gibi evinde altindan kalkamiyacagi tadilatlara girmesi sebebiyle fazlaca ne burada olabildik ne de yuzyuze toplantimizi gerceklestirebildik..ama bundan sonraki zamanlarda yine ayni tempoda ayni guzellikte birlikte olacagiz

tekrar hos geldiniz...sevgilerimle

slm arkadaslar bende izmirliyim doğma büyüme 6 ay oldu evleneli ve elazığdayız.suan eşimin görevi icabı 3 sene daha elazığdayım nasıl özledim memleketimi 3 ay oldu görmeyeli lütfen benim için bikez memleketimin havasını içinize çekin derin derin buda sevgi için deyin 2ay sonra ordayım arkadaslar....sırnaşık şey

bugün 14 şubat mış benim neyime herkes sevgilisile sanırım:roflol: ben yalnız olaraktan buralarda nöbetteyim siz merak etmeyin ablalarım Şeniz

kıyamam sana bende kabul edersen sana sarılıyorum hemde sımsıkıŞeniz

(bugün 14 şubat mış benim neyime herkes sevgilisile sanırım ben yalnız olaraktan buralarda nöbetteyim siz merak etmeyin ablalarım )redrose

askim canimin ici guzel redim...ben inaniyorum ki onumuzdeki yil degil 14 subat tum gunler senin sevgi cemberin olacak...bosver bugunde yalniz degilsin sevdiklerin dostlarin var..:) vallahi ben kendi adima soyluyorum bu özel gunlerin cok da anlami yok bende..hergun sevdigin insani 14 subatta dahadami cok seviyorsun..yooo..sadece ticari kaygilar uzerinde komple planlar yapilmis ABD/AB geleneklerini surduren bir toplum olduk... Ben anneyim Anneler gununde illaki aranacam sorulacagim diye de bir kaygi hic tasimam..ben zaten anneyim...:) bu ornekleri mi daha da fazlalastirabilirim ama sen beni anladin demi redim rosum tatlim bir tanemmm...seni seviyorumm...kardeslerin guzeli

:teytey:selam bende izmirliyim urlada oturuyorum sahil kesiminde türkiyenin en sıcak insanlarının arasında yaşamak o kadar güzel ki iyi ki izmirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…