- 10 Şubat 2008
- 93
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haydi kizlar Mart ayinin toplanti tarihini belirliyoruz.... katilimcilar simdiden parmak kaldirmaya hazirlansin..ilerleyen saatlerde tarih saat ve yer bildirilecektir....
sevgimle
ay durun geldim uzun süreden sonra yer açın bakalımmmmm. bende aranızdayım kızlar. teşekkürler sevalcim.öpüldünüzzzzzz
bende doğma büyüme izmirliğim annem babamda burda doğmuş
izmirliler hadi burdan yazışalım izmirin güzelikklerini alışverişyerlerini yenilikleri burdan paylaşalım :dance::teytey::dance::teytey::dance::teytey::dance::teytey:a.s.
Arkadaşların nerde oturduğunu bilemediğim için kendimce öneride bulunmam gerekirse :Karşıyaka İskele üstü deniz ayağımızın altında olur manzarası çok güzelyerimseniben
selamlar,
istanbul dan izmir e yeni taşındım bende semt olarak bişey farketmedi ataşehirden mavişehir e ama dostluklar istanbul da kaldı ve ben sıkılıyorum burda
arkadaşlar slm ben aranıza yeni katıldım izmirlilerle sohpet etmek istiyorum:teytey:
Bize yine egs yolu gözüktü galiba.(düşünüp düşünüp işin içinden çıkamamış smiley)