Izmir///35

amanda aman ne güzelll bir gündü. emelim teşekkürler arakadaşım yedik yine pizalar pastalar gelsin öbek öbek yağlar etler

Kızlar dün yazdıklarıma gözüm ilişti çokönemli bir ayrıntıyı atlamışıııım.
Giderken servise kadar çenemle kafasını şişirdiğim :roflol:mihracemin eşine ve dönüşte bana o güzel elleriyle güzel evinde kahve ikram eden mihraceme teşekkür etmemişim.Canım kendisi gibi kalbi güzel arkadaşım,herşey için teşekkürler a.s.

canım benim büyük bir zevkle yaptım ne demek her zaman başımın üstünde yeriniz var hepinizi çok seviyorum...

Kızlar bende izmir ksk liyim eşimin işi dolayııyla 10 aydır istanbuldayım ama 2 aya bir krizim tutuyor gidiyorum..Yaşamayan anlamaz izmir başka inaanı başka başkada başka ne diyimmm daha

-Eğer Kordon denince aklınıza elektrik değil de bir yer ismi geliyorsa,
-Eğer alsancak’ta hayatınızda bir kez bile piyasa yaptıysanız,
-Churchill’de çay içtim dediyseniz,
-”Tam 35″ ve “35 buçuk kavramları size bir şey ifade ediyorsa,
-”Gevrek”, “Üiğdem”, “Domat”, “Nohut” gibi kelimeler kullanıyorsanız,
-”Kumru”nun aslında bir kuş olmadığını, çok da lezzetli olduğunu biliyorsanız,
-Diliniz arada bir, “Geliyom, gidiyom, gelcen, yapçan, etçen” şeklinde sürçüyorsa,
-Atatürk ya da Hasan Tahsin anıtının yanında çekilmiş bir fotoğrafınız varsa,
-Karşıyaka denince aklınıza güzel kızlar geliyorsa,

-Kar görmek için Sabuncubeli’ne Spil’e gittiyseniz,
-Zeybek havası duyduğunuzda içiniz cız edip oynayasınız geliyorsa,
-”9 Eylül” size üniversite dışında şeyler de hatırlatıyorsa,
-”Hıdrellez denince aklınıza sokaklarda yakılan ateşler geliyorsa,
-Behçet Uz’un kim olduğunu biliyorsanız,
-Atilla İlhan, Can Yücel, Sezen Aksu isimlerini duyduğunuzda şöyle bir kabarıyorsanız,
-Sıcakkanlıysanız,
-İnsanlar size sanki bir düşman gibi bakmıyorsa,
-Heykel’de denizi seyrederek kocaman karışık samdviç yediyseniz,
-Pasaport kahvesinde boyozla çay içerek sabah kahvaltısı yaptıysanız,
-Turp otu, radika, cipez, ısırgan otu ve deniz börülcesi nedir biliyorsanız,
-Sevgi Yolu’ndan pazar günleri kitap alıyorsanız,
-İsmet Usta’nın yerinde çorba içmişseniz,
-Nisan ayından sonra sokaklarda şortla dolaşıyorsanız,
-Kısacası bunları okuyunca bile içiniz sıcacık oluyorsa,

SİZ İZMİRLİSİNİZ…

merhaba kızlar ben bozyakada oturuyorum sizlerle tanışmak istiyorum

a.s. merhaba canım bu gurupla tanış tanışta al başına bağımlılığı.:eek:klava:. bu izmir çetesi insan da bağımlılık yapıyro arkadaşım :eek: başına dert almak istemiyorsan bence vaz geç:dance::enbuyukkk:

slm arkadaşlar ben de izmirdenim burda doğmadım ama 7 yaşından beri burdayım artık buralı sayılırım çiğliden hepinizi öpüyorum

ya olsun bağımlılık yapsın sizlerle tanışmak istiyorum nerelerdesiniz

temem bidahaki buluşmaya bekliyoruz sizide daha tarih belli değil ama ablalarım nerelerdesiniz tarih belirlendimi her zamanki gibi egs ama hangi tarif fisfisfis
slm arkadaşlar ben de izmirdenim burda doğmadım ama 7 yaşından beri burdayım artık buralı sayılırım çiğliden hepinizi öpüyorum

anam çiğlimi dediniz bende şemiklerdenim ablam çiğlide oturuyoruz organizede sizide bekleriz memnuniyetleŞeniz

bir sonraki buluşmaya kesinlikle bende geleceğim...her seferinde ellerim böğrümde fotoşarına bakıyorum izmirli güzel arkadaşların:))

Burdayız kız küçük cimcime,sorun yok merak etme.Bizim olayımız sadece k.k olmaktan çıktığı ve birbirimizle özelde de görüştüğümüz için buraya yazmayı ihmal etmeye başladık,o kadar.Ama sizleride unutmuş değiliz,kızlar yakında başlar yazmaya merak etme sena.s.

X