- Konu Sahibi Metruk Sahil
Sizin anlattığınızda ben arkadaşların rahatsız olduğu konulardan değil de başka birşeylerden rahatsız oldum. Sanki başka bir imanız veya ima olmasa da aklınızın bi köşesinde dillendirmek istemediğiniz şeyler var. Size katılıyorum. Minicik bebeğimi ehil olmayan bir insanın bakmasına ben de razı olamam. Değil çarşafımı değiştirmek çamaşırlarımı alıp katlasa çok samimi olmadığım birisi, ona bile çok kızarım. Sanırım olayı nasıl sonuçlandıracağınızı bilemiyorsunuz. Ayşe, Fatma vs adı herneyse biz artık böyle yapmayalım. Bu şekilde ben ders çalışamıyorum. Kayınvalidem bakıcak bundan sonra hafta sonları çocuğa dersiniz uzatmadan konu hallolur. Kısa ve net olmanız iki taraf için de daha iyi.
Evet sorun daha cok kızıma bakılması değil de evime yerleşmesi, düzenimi bozması. İşini bitirip gitsin demiyorum ama dün 4ten beri evdeyim kız daha yeni gitti. Normal şartlarda da cuma gelmeyi planlıyor olsa salı çarşamba ve perşembe günleri evimde yayılıp oturabiliyorum. yayılıp oturmaktan kastım istediğimi yapabilmek, ders çalışmak, tv izlemek, nete girmek, duş almak, müziği açıp şarkı söylemek bile.. Fakat evde samimi olmadığınız biri varken bunları yapamıyorsunuz. Üstüne bir de hasta, kıza bulaştırmaktan hiç çekinmiyor. öpüyor sarılıyor. Ve evimdeki eşyaları yerinde bulamıyorum ya da mesela dantelli havlularıma ayaklarını siliyor, ocağı taşırıp geri temizlemiyor, bulaşık yıkamıyor. Ben zaten kızıma anca yetişebiliyorum bi de ona bakıyorum eve gelince. Üstüne bir de hiç durmadan ve bağırarak konusuyor, kızımın uyku düzeni bozuldu. Baska odaya götüremiyorum kızı çünkü evim ters dublex üst katta duyamam ağlarsa diye korkuyorum.