• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim çalışmamı istemiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi HandB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşinize hak verdim. Çağrı merkezinde ya da daha farklı masa başı işlerde çalışabilirsiniz. Motosiklet kullanıyorum ve kışın zor oluyor 😶 ayrıca öğrencilik zamanımda kuryelik deneyimim oldu ve kadın için de erkek için de tehlikeli ve zor bir meslek, yapması bir çok mesleğe göre eğlenceli ve kolay ama trafik tehlikleri paket bırakırken evde olan insanın sapık çıkması vs bir sürü riski var o yüzden Eşinize hak veriyorum. Birde çağrı merkezini deneyin

kızlar merhaba öncelikle

bundan 2 hafta öncesine kadar çalışıyordum kuryeyim ben ve çok fena hasta oldum sanırım bu koronanın alt varyantı varmış bana o geçti galiba gece nefes darlığından uyuyamıyordum kuru öksürüğüm vardı ateşim aşırı yükseliyordu sürekli halsizdim ve eşim bu süreçte bayağı yıprandı kaptığım şey virüs olduğu için ilaçlar etki etmedi sadece ateşimi ve ağrımı geçirebildi ilaçlar. hala daha tam iyileşmiş değilim ciğerlerimden hırıltı gelip duruyor. bu süreçte işi bırakmak zorunda kaldım. şimdi biraz düzeldim tekrar çalışayım diyorum eşim istemiyor havalar soğudu motor tepesinde oluyorsun kaza yaparsın bayılırsın bişi olur diyor. başka iş yapmama bir şey demez ama ben başka işe girsem ayakta kalmak zorunda kalacağım bende doğuştan skolyoz var bu yüzden kendime güvenemiyorum moto kuryelik rahat bi işti benim için. sen evde otur ben gerekirse 15 saat çalışırım diyor ama buna da benim gönlüm el vermiyor. açıkçası evde olduğum süreçte evimi düzene soktum, dinlendim, üşümedim ve daha rahatım. ödemelerimiz var taksitlerimiz var onlar yakında biticek fakat ben de birikim yapmak istiyorum mesela mutfağım ve mutfak dolaplarım aşırı küçük, mutfağa dolap alıcam 10bin lira bunun için 2 ay beklemem lazım çalışıyor olsaydım alırdım hemen ne yapmamı önerirsiniz evde de rahatım çalışırsam da ekonomik özgürlüğümüz olacak ikilemde kaldım çok...
Valla adam haklı, hâlâ cigererde hırıltı varsa ve motor üstünde soğuk yerseniz, toparlanmaniz daha uzun sürebilir. Mutfak dolapları bekleyebilir ama sağlığınız yerinde olmadıktan sonra mutfak dolapları bir işe yaramaz.

Ciğerler için de kozalak şurubu deneyin.

kızlar merhaba öncelikle

bundan 2 hafta öncesine kadar çalışıyordum kuryeyim ben ve çok fena hasta oldum sanırım bu koronanın alt varyantı varmış bana o geçti galiba gece nefes darlığından uyuyamıyordum kuru öksürüğüm vardı ateşim aşırı yükseliyordu sürekli halsizdim ve eşim bu süreçte bayağı yıprandı kaptığım şey virüs olduğu için ilaçlar etki etmedi sadece ateşimi ve ağrımı geçirebildi ilaçlar. hala daha tam iyileşmiş değilim ciğerlerimden hırıltı gelip duruyor. bu süreçte işi bırakmak zorunda kaldım. şimdi biraz düzeldim tekrar çalışayım diyorum eşim istemiyor havalar soğudu motor tepesinde oluyorsun kaza yaparsın bayılırsın bişi olur diyor. başka iş yapmama bir şey demez ama ben başka işe girsem ayakta kalmak zorunda kalacağım bende doğuştan skolyoz var bu yüzden kendime güvenemiyorum moto kuryelik rahat bi işti benim için. sen evde otur ben gerekirse 15 saat çalışırım diyor ama buna da benim gönlüm el vermiyor. açıkçası evde olduğum süreçte evimi düzene soktum, dinlendim, üşümedim ve daha rahatım. ödemelerimiz var taksitlerimiz var onlar yakında biticek fakat ben de birikim yapmak istiyorum mesela mutfağım ve mutfak dolaplarım aşırı küçük, mutfağa dolap alıcam 10bin lira bunun için 2 ay beklemem lazım çalışıyor olsaydım alırdım hemen ne yapmamı önerirsiniz evde de rahatım çalışırsam da ekonomik özgürlüğümüz olacak ikilemde kaldım çok...
Valla adam haklı, hâlâ cigererde hırıltı varsa ve motor üstünde soğuk yerseniz, toparlanmaniz daha uzun sürebilir. Mutfak dolapları bekleyebilir ama sağlığınız yerinde olmadıktan sonra mutfak dolapları bir işe yaramaz.

Ciğerler için de kozalak şurubu deneyin.

kızlar merhaba öncelikle

Oncelikle cok gecmis olsun. Ben esinize hak veriyorum. Ustelik daha tam iyilesmemissiniz bile. Zor bir is zaten.
Bir kere esinizinde kıymetini bilin. Adam gibi adammis. Burda neler okuyoruz ikide hic bir sey sagliginizdan önemli degil. Kuryelikte skolyoza uygun bir is degilki. Skolyozunuzun derecesini bilmiyorum ama sanirim çok yuksek olsaydi kuryelikte yapamazdiniz. Yani size uygun iş cok vardir diye düşünüyorum Arastirin. İnşallah en uygun ve hayirli bol kazançli bir is bulursunuz. 😊🌸

Konuya saydırmaya girenlerdenim ama eşin haklı. Bir de benim ofisten arkadaşlarım da o virüsten patır patır kaptı. Öyle iyileşmiş gibi durduğuna bakma hırıltı var diyosun 2. Tur yatak döşek yatırır seni dikkat etmezsen. Çok pis bir hastalık. Eşin haklı. Başka bir iş bak kendine.

Eşinizin kafası size olan aşkı ölene kadar garanti böyle gidecekse ne güzel yada pasif bir geliriniz varsa yada yarın istediğiniz birşeye para yok veya benim önceliğim değil ben istemiyorum demeyecekse bunlar garanti ise güzel tabiki fikir

Benim için ya başka iş varsa yada o maaşı her ay bana verecekse okey bu fikir .

kızlar merhaba öncelikle

Bahara kadar çalışmasan sağlığın için iyi olur gibi duruyor. Kuryelere sürekli iş var anladığım kadarıyla, daha tam da iyileşmemişsin. Baharda yeniden başlarsın. Alacakların 2 ay bekleyebilir sanki, sağlık daha önemli bence

Kuryelik erkek işi ya:/
Dolaptan sebep insan rahatindan vazgeçer mi hiç. Eşya nedir Allah aşkına bırak kocan yapsın bir eve bir koca yeter.

Bu arada ilk kez istemiyorsan çalışma senden önemli değil diyen erkek bu forumda görüyorum gerçek mi bu🤯🤯🤯para maas diyen erkek müsvettelerinden bay gelmişti!!!
Bu yoruma çok şaşırdım çoğu böyle değil mi zaten
Benim eşimde evlenmeden önce çalışma ben sana bakarım demisti evlendikten sonra çalışmanın lafını ettigimde ben sana bakamıyorum mu demişti.

Bu yoruma çok şaşırdım çoğu böyle değil mi zaten
Benim eşimde evlenmeden önce çalışma ben sana bakarım demisti evlendikten sonra çalışmanın lafını ettigimde ben sana bakamıyorum mu demişti.
özellikle burada son zamanlarda açılan konularda şöyle bir prototip var

-evlenmeden önce buluşmalarda kahve parasını ödemeyen -genelde bununla uzun sürmüyor neyse ki

-ödüyorsa hadi evlenelim bir an önce çoook aşığım, her sabah senle uyanmak isiyorum (!) türü işi hızlandıran -kızın işi maaşı filan iyiyse ya da ailesi sağlamsa özelikle

-sonra hoop evlenince işi bırakan, sen çalış ne olacak kadın erkek eşitti hani diyen, düğün altınlarıyla da eşya borcu filan ödeyen (çoğu kadın da sanıyor ki eşyaları adamın ailesi alıyor)

-evde oyun oynayan, yemek bile yapmayan, evde aylarca oturabilen, kadından bir de gelince yemek yapsın filan bekleyen ya da kadın ha bire adamın ailesine gitsin bekleyen yani çalışıp eve bakma konusunda acaip modern kalan toplumsal kadın-erkek rolleri konusunda ise acaip muhafazakar, değişik bir tür. bunlar türedi.

tabii ki burası derdim var, bu adamlar da safi dert olduğu için açılan konularda bunlardan var ama her yorum yazan da diyor ki ya benim de etrafımda size benzer şeyler var artık, artıyor böyle şeyler vs vs

Sizi de eşinizi de tebrik ederim , Allah istediğiniz ferahlıkta oturmayı nasip etsin.

Back