- Konu Sahibi Metruk Sahil
-
2 aylık bebeyi keyfine göre hareket eden birine mi emanet ediyorsun birde ciddi sorun yok gibi ama diyorsunuz... bence sizde enteransınız.... çocuk pişik oluyor aç kalıyor Allah aşkına gönderin şu kızıyazık günah yavrucuğa belliki ailesiyle pekde mutlu değil insan 20 dk.mesafede yatıya mı kalır ya hadi kardeş falan olur anlarım... birde kafasına göre hareket ediyor bence bilmediğinden falan değil canı ne isterse onu yapıyor ne işine gelirse....
siz çekiniyorsunuz bebenin günahı ne.... göndermekten çekinmeyin.... sonuçta bakamıyor, ve siz onu baksın diye çağırıyorsunuz..... 1.derecede kusurlu neyiden çekiniyorsunuz... o çekinmiyor kafasına göre hareket ediyor....
para vererek mi baktiriyorsunuz ? Ondan hani is buldum ona iyilik yaptim mi demek istediniz? Parasiz bakiyorsa siz begenmeseniz de size iyilik yapan o olmus oluyor..
tek suçlu sizsiniz..! bi kere çocuk bakmaktan habersiz birine ne diye emanet ediyosun evladını?eminim becereksizliği de genç ve toy olduğundandır...her şekilde iyilik yapan kendisi hatasıyla doğrusuyla....
Asıl konuyu anlamaya çalışmak yerine başlıga takılıp saptıran arkadaslar..bence iyi okuyun
"iyilik yaparken tepene binenler"demiş arkadas...yani evindeki kızın ev sahibine iyilik yapayım derken evini sahiplenip,yatak odasına kadar girip,evinde kendi evi gibi takılıp çokkk rahat davranmasından bahsediyor
önce çocuğuna artık kayınvalidenin bakacağını söyleyecksin telefonda
sonra helallik isteyeceksin ve küçük bir hediye alıp teşekkür edeceksin
ondan sonra kursa giderken sen bebeğini alıpkayınvalidenin evine bırakacaksın dönüşte de alacaksın kışın soğuk olduğunda kayınvalide gelip evinde bakacak bu kadar
sen kimseyi beğenmiyorsanda onun hakkında arkasından konşmak buda rabbimizin beğenmediği işlerdendir
günahtır yüzüne söyeleyip burada konuşsan neyse ama arkadan konuşmak kötülemek olmuş sizinkisi
belki bakan kişi yaptığının hata olduğunun farkında değildir her hoşuna gitmeyen şeyde ikaz edceksinbelki düşünememiştir olamaz mı sosyal çevresi yoksa bir okul görmemişse bu kişi nerden bilsin nerde nasıl davranacağını bizlerde göre göre öğrendik bunları veya sevdiklerimizn ikazıyla bunda birşey yok bu kadar abartacak
daha ıyı bırısını bulana kadar kursunuzu ertelersınız.cunku bu kurs sadece haftada 2 gun anladıgım kadarıyla.ya bır de ıse gırersenız ne olacak kım bakacak.bu kız parasız bakıyor anladıgım kadarıyla.profesyonel bır bakıcıdan destek alabılırsınız ama o zaman kesenın agzını acmanız gerekıyor.yanı hayatya hersey dumduz gıtmıyor
konuyla ilgili yorum yapabilcek kafaya sahip değilim şu an ama huzursuzluğunu çok iyi anladım. Fazlasıyla gerilmişsin. Kızlar çözer bu sorunu :))
daha ıyı bırısını bulana kadar kursunuzu ertelersınız.cunku bu kurs sadece haftada 2 gun anladıgım kadarıyla.ya bır de ıse gırersenız ne olacak kım bakacak.bu kız parasız bakıyor anladıgım kadarıyla.profesyonel bır bakıcıdan destek alabılırsınız ama o zaman kesenın agzını acmanız gerekıyor.yanı hayatya hersey dumduz gıtmıyor
O kız da kasten "tepenize binmemiştir" emin olun. Belki sizi sandığınızdan yakın görüyor, belki kendi evinde bulamadığı imkanları sizin evinizde tadabiliyor. TV olsun bilgisayar olsun ya da siz ve çevrenizle sohbet imkanı olsun.. Ben kendi yemeği için malzeme getirmesini, eve alışveriş yapmasını iyi niyet nişanesi olarak gördüm sizin aksinize. Sizin ona evinizi açtığınızı bildiğinden yük olmamaya çalışıyor. Sizin istediğinizden fazla zaman geçiriyor olmasıysa mesele, o halde kırmadan "canım bir şey diyeceğim ama yanlış anlama, ben evde birileri varken dersime çalışamıyorum yakında da sınavım var." gibi bir şey dersiniz. Anlayacağını umuyorum. Baktınız anlamadı diğer arkadaşların dediği gibi helalleşirsiniz, ufak bir hediye alıp bakacak başka birini bulursunuz.
Aşağılayıcı geldi kızı tasviriniz, rahatsız oldum açıkçası...:44:
Yapacağınız belli ya kursa gitmiyeceksiniz,bebeğinize kendiniz bakıcaksınız ya da 1 günlük bakıcı bulacaksınız.Size yardım etmeye calısmıs kızınıza(amatör olarak bakmıs olabılır)bakmış size göre bakamamısta cok yüklenmişsiniz yasının sızden buyuk olması cocuk bakma konusunda tecrubelı olmasını gerektırmez(sonucta bekar).Ayrıca kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.Bende diğer arkadaslara katılıyorum kadıncağız size iyilik yaparken(parasız bakmış) siz tepesıne binmişsiniz şu yazdılarınızı okusa ne düşünür acaba..
Benim oğlumun turnağını komsum kesmışti ben beceremem diye.Ama kadın 2 aylık bebeğimin parmağını kanattı içim gitti.Arkadas da anne ve hassas.Samimi olmadığın biri evinde niye kalsın,yatak çarsıfının yıkasın vb.
eğer eşiniz o kızın bakmasnda ısrarcı falan değilse yada aman ayıp olur bişey demeyelim falan diye düşünmüyorsa yol verin bence acilen
sonuçta hoşlanmadınız..ve ortadaki bebiş söz konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?