- Konu Sahibi Metruk Sahil
-
Kıza nasıl bır ıyılık yaptınızda tepenıze bındı? Resmen kızı yerden yere vurdunuz,kızı oyle bır anlattın kı sankı suc makınesı ,madem beyenmıyorsun ,sızın kadar okumus bılmıs değıl ve aranızda kultur farkı var yol verın gıttsın.kendıne bebegıne onada yazık..
Madem bu kadar olaydan ve çocuğunuza bakan kişiden rahatsızsınız baktırmayın, tutun başka birini o baksın. Bu işler için profesyonelce çalışan kurumlar var. İnternetten telefonlarını rahatlıkla bulabilirsiniz. Böylece kızınız uzman kişilerin ellerinde olur sizde rahat rahat derslerinize çalışırsınız.
konu başlığı senin için değil o bayan için geçerli bence...kadın iyilik yapmaya çalışıyor kendince ,ama her hareketine maşallah bir kulp bulmuşsun..çarşafları değiştiriyor eşine ymek hazırlamaya kalkıyor,kadın kendi yiyeceğini bile dışardan alıp yapıyor ..belkide sırf sana yük olmamak için yapıyor bunu....kendince sana faydalı olduğunu düşünüyordur..al karşına kırmadan açık açık söyle ozaman..nerden bilsin senin böyle düşündüğünü ...yada başka çözüm bul kendine..
tamam kızın bazı hareketlerinden rahatsız olmuş olabilirsinde , sana iyilik yapmaya çalışan biri bukadarda yerden yere vurulmazki arkadaş...
eğer bu kız bu kadar kötüyse tek bişey sormak istiyorum size;neden hala o evde kızınıza bakmasına müsade ediyorsunuz o zaman?
ben olsam çoktan çaresine bakmıştım.
Ben açık açık söyliyeyim,senin yerinde olsam ben bırakmazdım kimselere çocugumu..evet önemli bir kurs olabilir ama çocugundan önemli olmasa gerek...ya da onun dışında kv ne sürekli bırakabiliyorsan öyle yap derim canım...kızın kötü niyetli oldugunu ben de düşünmüyorum bişeyler yapmaya çalışıyor sana yardım olsun diye ama sana hak veriyorum,yardım ederkende hayatının içinde o kadar olması hiç hoş degil..bian anlattıklarını düşündüm bende olsam katlanamazdım.her insanın kendince "olmazsa olmaz"ları vardır en ufak bişey bile olsa..mesela "balkon terlikleriyle evde dolaşıyor" demişsin.bu bile sinir bozucu..bilmiyorum ben biraz tikli bi insan oldugum için banda hepsi rahatsız edici geldi..hem ne münasebet canım girip çarşafları degişiyor yatak odanın.yani sen rica etsen tamam da çok ayıp etmiş bence..kim ne derse desin fazla aileden görmüş kendini.madem yardım etmek istiyor ne bilim çarşafı bıraksın da bi mutfak toplasın süpürsün silsin madem o kadar istiyosa...yanlız naçizane bir fikrimi daha söylemek istiyorum..bir konuda katılmadım sadece sana,ilkokul mezunu bir insanın çocuk bakma konusunda akıl vermesi bunaltıyor demişsin...evet akıl verilmesi kim verirse versin bazen insanı sinir edebilir ama bunu tahsile baglamayın bence...nicelerimizin annesi ilkokul mezunu ve aslanlar gibi evlatlar yetiştiriyorlar yetiştirdiler...ben böyle şeylerde tahsille kıyaslama yapılmasına karşıyım açıkçası...benim ablam ilkokul mezunu ve ben ona hayranım tek kelimeyle her konuda...gerek çocuk yetiştirmek olsun,hamaratlık olsun,olaylara yaklaşımı ve bize verdigi akıllar olsun herşeyiyle dört dörtlük bana göre...neyse bu konu uzar gider...yani bi tek bu konuda katılmadım sana ama gerisi çokkk haklısın canım...bence kvye bırak için daha rahat eder..hem cnm sadece hafta sonu yani çok da kasma...bence biran önce konuş kızla
Bu kadar rahatsızsanız ya başka bakacak birini bulun ya da kızınıza kendiniz bakın
Anlattıklarınız bana enteresan geldi
O kadar beceriksiz olduğundan ya da birşeyden anlamadığından bahsediyorsunuz ama o da sizin yaptığınız yemeği 'hayatta yemiyomuş'.. Kendi yapıyomuş özellikle.. Demek ki o da sizin yaptıklarınızda bir sakınca görüyo..
Bu işi meslek olarak yapan insanlar var ve zaten yalvarsanız da çocuğa bakmak dışında birşey yapmazlar, o kişilerden birini tutun ücretini verin kurtulun..
Konunun;sizin öğretmen olmanızla ve eğitim farkıyla ne alakası var?Beğenmiyorsanız,daha eğitimli birini bulun.O kızla kendinizi kıyaslayarak küçük düşürmek hoş olmamış.
Valla kızına baktırıyorsan eksilerine katlanacaksın, sonuçta o senin ücretli bakıcın değil tam senin istediğin şekilde davransın, işi bittimi gitsin senin işine yarayacağında geri gelsin.. Malesef iyilik bilmeyen sensin bu konuda...Bayana katlanamıyorsan başka birini tut ya da bul bebeğine baktıracak, başka bir çözüm gelmiyor aklıma
o zaman bi zahmet az yiyin de profesyonel bi bakıcı tutun çocuğunuza..
bu millete de yaranılmaz.
bende başlığa takıldım zaten..
iyilik yaparken tepene binerler
nedemek ?
senmi iyilik yaptında o tepene bindi...senin yaptığın iyilik neydi bu arada söylermisin..ben yazdıklarında görmedim öyle bişey kaçırdım heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?