İyi temizleyen kokusuz deterjan var mı

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
Merhaba alerjik astim ve diğer alerjilerim var. Bebekte yolda malum. Temiz yıkayan kokusuz deterjan önerisi olan var mı? Bitkisel ve sertifikalı ürün olsa çok iyi olur.

Bildiğim bitkisel ürün yok ama durulama suyuna elma sirkesi koymayı deneyebilirsin

Var canım.Naturalive diye ürün var.Türkiyede imal ediliyor.Yer silme deterjanı felan anti alerjik.İstersen ara sor bak.

Türkiye'de var mi bilmiyorum ama Sagrotan'in artik temizlik ürünleri disinda camasir deterjani da var. Hem alerjisi olan insanlar hem de cocuklar icin düsünülmüs. Eger Sagrotan yoksa bile onun gibi antibakteriyel ürün satan markalara yönelin derim. Mutlaka daha Temiz ve daha kokusuz yikayacaktir.

Merhaba alerjik astim ve diğer alerjilerim var. Bebekte yolda malum. Temiz yıkayan kokusuz deterjan önerisi olan var mı? Bitkisel ve sertifikalı ürün olsa çok iyi olur.

miden mi bulanıyor?? eğer sadece çocuk içinse bu kadar sıkma kendini. ileride herşeyden kötü etkilenen bir çocuk olur Allah korusun.

Ersag denedim, hic temizlemiyor. Camasirlarda toz toz kalinti birakti.
Normal deterjanlarla 2 bazen 3 durulama yaptiriyorum, yine de koku kaliyor.
Benim de alerjim var, ariyorum ariyorum bulamiyorum istedigim gibi bir sey.
Piyasada denediklerim içinde en iyi leke cikaran Ariel, ama oyle bir parfumu var ki oksurmekten kendime gelemiyorum. Resmen başımın agrisi cikiyor.
Konuyu takipteyim.

Var canım.Naturalive diye ürün var.Türkiyede imal ediliyor.Yer silme deterjanı felan anti alerjik.İstersen ara sor bak.

Boraksli eti matik var. Oda dokundu.

miden mi bulanıyor?? eğer sadece çocuk içinse bu kadar sıkma kendini. ileride herşeyden kötü etkilenen bir çocuk olur Allah korusun.

Astımı tetikliyor. Ne asabiliyorum ne ütüleye biliyorum. Giyemiyorum tabiki

Aynen ersaği bende hiç beğenmedim.

Friendly ve yeşil anne ürünlerini gördüm nasıl ki onlar...

Canım eti matik farklı bir ürün.Bor madeninden elde ediliyor bende kullandım ama beğenmedim.
Ersağ da denedim.Olmadı.
Yindede sen bir denemelik kullan Naturalive ürünlerini.Ben hem fiyatından hemde temizliğinden memnunum.Ayrıca Ersağ,amway gibi elden elde olup fiyatıda artmıyor.Yerinden alıyorsun direkt.

LOC diye organik olduğu söylenen bir deterjan var, bir de ERSAĞ. annem evde LOC'un bütün ürünlerini kullanıyor. kokusu varla yok arası. ben de yeni kurduğumuz evimize o deterjanlardan aldım. ayrıca yanmamış yağdan yapılan, jel arap sabunları da var. sirke de doğal iyi bir yağ çözücü, kireç çözücü özelliği taşıyor. temizlik sirkeleri de var marketlerde. çamaşır için bilmiyorum canım. sabun tozları var ama, ne kadar temizler meçhul.

LOC organik değil, sertifikası olmadığı gibi diğer deterjanlar gibi içerisinde zararlı maddeler var. Ama ben de kullanıyor ve beğeniyorum kokusu az olduğu için.

Burda satışı yok galiba bulamadım.

Koalina dediği gibi loc'un sertifikası yok. Ersag da rita bitkisi organik. Diğerleri hakkında pek bilgi yok. Ersaği sevmedim. Dolapta duruyor. Tarihi de geçti gidecek çöpe

Erkan samci nin tariflerini denediniz mi ? Dogal temizlik urunleri tarifleri var bi deneyin isterseniz.
Bunun disinda ben de loc diycektim ama zannedersem dogal degil, ama cok guzel temizliyor. Kokusu da yok gibi bir sey

Ayrıca İbrahim saraçoğlunun da ürünler, var.
Sabun denemedim ama birkaç ürün kullandım memnun kaldım.

Konu sahibi astimim var diyor zaten de fikrinize hayran kaldim. Benim de her kokudan midem bulaniyor, ozellikle deterjan. Bu tamamen hamilelikte duyularin tavan yapmasiyla alakali. Ilerde bebegim neden herseyden etkilensin :)

İsrail malı kullanmamaya özen gösterdiğim için Bingo'nun ürünlerini tercih ediyorum. Bingo parfümsüz matik deterjan çıkarmış. yeni aldım henüz kullanmadım.

Erkan samci nin tariflerini denediniz mi ? Dogal temizlik urunleri tarifleri var bi deneyin isterseniz.
Bunun disinda ben de loc diycektim ama zannedersem dogal degil, ama cok guzel temizliyor. Kokusu da yok gibi bir sey

Araştırayım tarifi.

Ayrıca İbrahim saraçoğlunun da ürünler, var.
Sabun denemedim ama birkaç ürün kullandım memnun kaldım.

Teşekkürler araştırayım

Konu sahibi astimim var diyor zaten de fikrinize hayran kaldim. Benim de her kokudan midem bulaniyor, ozellikle deterjan. Bu tamamen hamilelikte duyularin tavan yapmasiyla alakali. Ilerde bebegim neden herseyden etkilensin :)

keşke hamilelikle ilgili olsaydı.

Tüh, aslinda Sagrotan'in tüm ürünlerini cok severim. Ben de biraz takintiliyim o konuda. Almanya'da hem camasir deterjani hem de camasir makinasini temizleme deterjani var.
Belki Perwoll veya Ariel'in vardir buna benzer alternatifleri.

İkisininde yok malesef. Parfümlemeyi çok seviyor millet. Arz talep meselesi. Tuvalet kağıtları bile parfümlu olmaya başladı . Yakında onuda zor bulacağım...

İsrail malı kullanmamaya özen gösterdiğim için Bingo'nun ürünlerini tercih ediyorum. Bingo parfümsüz matik deterjan çıkarmış. yeni aldım henüz kullanmadım.

Benim bayadır kullanıyorum da temiz yikamiyor. İlla içine çamaşır sodasi ve aspirin koymak zorunda kalıyorum. Ona rağmen çok da temiz olmuyor.

Ben AlmaVim kullanıyorum beyazlar için.

Anneminkiler gibi beyaz olması mümkün değil, ama bana gayet temiz, hijyenik geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…