• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin vücuduna ne oluyor

Ben mustelanın atopik serisinin bütün ürünlerini kullandım. Yaz gelince geçti çok şükür. Doğduğu zamandan 8 aya kadar uğraştık atopik dermatitle. Tam alerjik değil ama bazı ürünler tetikleyebiliyor.

Merhaba bebeğimin sırtında böyle birşey çıkmış ama fikri olan var mı kuru gibi sanki bölge. çok ufak diğer tarafında da var neden olabilir sizce Biodermanın kreminden sürdüm zarar vermez sanırım

Eklentiler

• IMG_20250213_204301.webp
    IMG_20250213_204301.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 21
Ben mustelanın atopik serisinin bütün ürünlerini kullandım. Yaz gelince geçti çok şükür. Doğduğu zamandan 8 aya kadar uğraştık atopik dermatitle. Tam alerjik değil ama bazı ürünler tetikleyebiliyor.
Mustela hiiç iyi gelmedi sürdükçe kabardı çocuk. Bioderma kullanıyorum 3 gündür ve kızarıklıklar geçti🤷‍♀️

Merhaba bebeğimin sırtında böyle birşey çıkmış ama fikri olan var mı kuru gibi sanki bölge. çok ufak diğer tarafında da var neden olabilir sizce Biodermanın kreminden sürdüm zarar vermez sanırım
Bioderma atoderm iyi geldi benim bebeğime

Hanımlar biz de bi kaç gundurbu konuda çok sıkıntı çekiyoruz. Bebegim 8 aylik, ek.gidaya gecis surecinde yumurta alerjisi cikti ardindan kolunda temre gibi bisey cikti. Her iki kolunda da akintili bir hale geldi ve büyüdü. Doktor atopik dermatit dedi. Kortizonlu kremler işe yaramadi. Son 3 gündür vucudunda minik uclari iltihapli ve ciddi kasintili dokuntuler çıktı. Sürekli kasiniyor. Ona da alerjik dedi ama 3 doktorun da verdigi kremler ise yaramadi. Ankarada bildiginiz iyi bir cocuk alerji doktoru var mi?

Eklentiler

• 1000045240.webp
    1000045240.webp
    82,7 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000045238.webp
    1000045238.webp
    70,8 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000045217.webp
    1000045217.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 7
Bebeğim 5.5 aylık. Yaklaşık 2 haftadır gövdesinde kızarıklıklar döküntüler oluştu kollar bacaklar ve yüzde yok git gide çoğalıyor. Kullandığım hiçbir ürünü değiştirmedim şampuan deterjan losyon hepsi doğduğundan beri aynı. Kakası normal hardal rengi pütürlü nadiren hafif salyalı yeşilimsi oluyor. Doktor alerji mi kuruluktan mı anlayamadı yumurtayı bırak dedi 1 haftadır yemiyorum ama düzelmedi. Mustela stelatopia losyon önerdi bugün kullanmaya başladım ama sanki onu sürünce daha çok kızardı. Ne yapmalıyım var mı önerisi olan?
Şampuanı kesip öyle deneyin, keçi yada deve sütlü sabunlar işe yarıyor.

Back
X