Ben de aynı şeyi yaşadım

. Hatta buradan bi kaç kişi ile konuştum nasıl yapalım edelim diye. Sabahları genelde yufka kızartıp (paketli etiketi olan) arasına salatalık domates yeşil biber falan ittirip yiyorum ben evde tekken

, vaktiniz varsa ıspanaklı börek gibi veya haşlanmış patates gibi yapabilirsiniz. Benim vaktim pek olmuyor, hafta sonu eşim 2 gün evde olursa (asker) öyle bişeyler yapıp ve vegan arıştırmslıklar yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum. Bence diyette buzluk çok hayat kurtarıcı olur. Eğer evdeyse zeytin biber salatalık avokado vs gibi bişeyler hazırlıyorum kendime.
Doktorum bir önceki günkü yemeği de yiyebilirsen iyi olur demişti bazen de öyle yapıyorum. Öğlenleri de kuruyemiş ama hep değil çünkü sanırım kabuklularda da bi sıkıntı var, kayısı kurusu, meyve gibi şeyler. Vaktim olsa yulaf haşlayacağım ama yok yine maalesef.
Akşamları da sebze ağırlıklı arada kuzu eti, tavuk, balık sıkıştırmaya çalışıyorum. Domateste çok alerjen bişeymiş. Benim kendimce bulduğum yöntem alerjen olabilecek yüksek şeyleri çok ard arda yememek. Mesela her gün tavuk yememek (o da çapraz reaksiyon olabiliyormuş)
Bir de ben yaptım siz yapmayın vegan ürünlere yöneldiğim bir ara yine tepki oluştu, ya içlerindeki abuk sabuk bişeye alerjisi var ya da eser miktarda süt ürünü var onu çözemedik. Hazır hızlı yemek diye yönlendim, vegan peynir falan tükettim ama o ara noldu anlamadık, alerji doktoru yeme dedi.
Bol bol su için bir de kalsiyum takviyesi alın bence mutlaka beni direk kalsiyuma başlattılar diyete girdiğim anda.
Elde gaz yapacak başka bişey kalmıyor bi noktada da ama ben ekstra fazla gaz yaptığını düşünmüyorum onların da yine de 1 günden fazla yemeyin siz