• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi temizleyen kokusuz deterjan var mı

Frosch denediniz mi?
Ben elde yıkama ve bulaşık makinesi tabletini kullanıyorum şu an,gayet memnunum. Koku yapmıyor bulaşıklarda.Bir ara Migros'a gidince çamaşır deterjanını alacağım yeniden,daha önce kullanmıştım,kokusuz diye hatırlıyorum,güzelde temizliyor.

Merhaba alerjik astim ve diğer alerjilerim var. Bebekte yolda malum. Temiz yıkayan kokusuz deterjan önerisi olan var mı? Bitkisel ve sertifikalı ürün olsa çok iyi olur.

Bi firma vardı adını hatırlamıyorum. Öğretmenimin herşeye allerjisi vardı. O firmaya üyeydi daha uyguna alıyodu bulaşık deterjanını bile ordan alıyodu. Bitkisel bi network firmasıymış ama inanın adını hatırlamıyorum

hem friendly hem de klar marka organik bulaşık temizleyiciler kullandım makina da dahil hiç memnun kalmadım
yeşil annenin mutfak ürünleri harika, tertemiz yıkıyor içime de siniyor.
kişisel bakım ürünlerinden de memnunum aloe veralı, gerçekten cildimin nemlendiğini fark ediyorum.
doğduğundan beri kuruluktan kaşınan ve egzama olan kızıma da iyi geldi.
bir tek çamaşır ürünlerini denemedim ama diğerleri böyle iyiyse onlar da iyidir diye düşünüyorum.

yumuşatıcı ve deterjan kokusu hamilelikten beri beni de çok rahatsız ediyor. hala midem bulanıyor keskin kokularda
hele bulaşık makinesi deterjanı :olamaz: sanki su değil deterjan içiyordum o zamanlar

bence bir deneyin.

Yeşil anneyi deneyeyim olmazsa. Hem Türk malı.

aa bu arada çamaşır için özel ve kokusuz bir alternatif var bunların dışında
sabun cevizi
onu bir araştırın derim

http://sormabulmadunyasi.blogspot.com/2012/05/sabun-cevizi-nasl-kullanlr-soapnut.html

burada ayrıntılı bilgi var

Okuyayım teşekkürler.

Frosch denediniz mi?
Ben elde yıkama ve bulaşık makinesi tabletini kullanıyorum şu an,gayet memnunum. Koku yapmıyor bulaşıklarda.Bir ara Migros'a gidince çamaşır deterjanını alacağım yeniden,daha önce kullanmıştım,kokusuz diye hatırlıyorum,güzelde temizliyor.

Denemedim.
Migros uğrayınca eşime kokturayim

Yeşil anneyi deneyeyim olmazsa. Hem Türk malı.

Okuyayım teşekkürler.

Denemedim.
Migros uğrayınca eşime kokturayim
Birde yakınınızda Rossmann var ise orada Domol ürünleri var,bulaşık,çamaşır deterjanları onlarında ekolojik yazanları iyidir,aklınızda olsun. Ekolojik ibaresi olmayanlar bildiğimiz standart deterjanlardan. Ben ikisini dönüşümlü kullanıyorum,memnunum.

yani illa yorum yapmak için yapan gereksizlerden biri olmanız çok sinir bozucu. farkındaysanız sizinle hiç muhatap olmamış, yokmuş gibi davranmışım. madem çok zekisiniz ve hayran kalacak fikirleriniz var konu sahibine yorum yapın. sadece bakıp bakıp durmuşsunuz. gören de düşünebiliyor ya da tecrübe sahibi ve yardımcı olmuş sanar :KK70: koca konuda cımbızlayıp yorumuma cevap verebilmiş :KK70: işiniz gücünüz yok boş vakit geçirecek boş işlerle uğraşacaksanızda ben olmayım. ok.

:) Sizin yorumunuza bakılırsa siz yorum yapmış olmak için yorum yapmışsınız. Konu sahibinin gelecekteki çocuğunun karakteriyle, astıma dokunmayacak deterjan önerisi ne alaka?

Konu sahibine vereceğim fikir daha önce yazılmıştı ve o yüzden yazmadım. Hamile olduğum ve deterjandan tiksindiğim için yorumunuz ilgimi çekti.

Burada yapılan yorumlara sadece konu sahibinin cevap verme hakkı varmış, bunu da öğrenmiş oldum.

Yokmuşum gibi davranmanız normal zaten yoktum bu konuda :) Ama şu an yokmuşum gibi davranamamışsınız :)

Benim düşünebilip düşünememem, zeka seviyem sizi neden bu kadar ilgilendirdi anlayamadım. Zira ben sizin zekanızla hiç ama hiç ilgilenmedim yorumumda :)

Huzurlu günler size...

Birde yakınınızda Rossmann var ise orada Domol ürünleri var,bulaşık,çamaşır deterjanları onlarında ekolojik yazanları iyidir,aklınızda olsun. Ekolojik ibaresi olmayanlar bildiğimiz standart deterjanlardan. Ben ikisini dönüşümlü kullanıyorum,memnunum.

Malesef rossman burada yok. Ama yakın ille gidersek bakayım teşekkürler

Merhaba alerjik astim ve diğer alerjilerim var. Bebekte yolda malum. Temiz yıkayan kokusuz deterjan önerisi olan var mı? Bitkisel ve sertifikalı ürün olsa çok iyi olur.
Kokusuz olani var mi bilmiyorum ama bitkisel ve helal sertifikalı+kaliteli olan "ersağ" ürünlerini tavsiye ederim.. Ustelik Türk malı.. Ben kozmetik urunlerinden cok memnunum..

Hepsi kimyasal. Ersağ ile niye tanısıp kulla mıyorsunuz hem uye olun hem satın nasil isterseniz cevrenizede tanitin sagliginizla oynamayin uyelik icin ulasabilrsiniz bana.yardimci olurum

Ersağ bitkisel içerik kullanıyor ama çok az, içinde kimyasallar var koruyucular var. Mesela el sıvısında Amonyum laureth sülfat var SLS benzeri bir kimyasal.. Ekolojik ürünler değil, hele kozmetik tamamen kimyasal.. her üründe parfüm var.. bence market ürünlerinden çok fazla farkı yok sadece onlardan biraz daha pahali

Ersağ bitkisel içerik kullanıyor ama çok az, içinde kimyasallar var koruyucular var. Mesela el sıvısında Amonyum laureth sülfat var SLS benzeri bir kimyasal.. Ekolojik ürünler değil, hele kozmetik tamamen kimyasal.. her üründe parfüm var.. bence market ürünlerinden çok fazla farkı yok sadece onlardan biraz daha pahali

Ersag dokundu bana. Yeşil anneye geçtim memnunum

Back
X