Friendly hic bilmiyorum, Yesil Anneyi cok araştırdım, memnun olan da var olmayan da var. Ben biraz da ulaşılabilir olsun istiyorum, narketlerden surdan burdan alabilmek gerek. Temsilcilikle siparisle ugrasmak zor oluyor.Aynen ersaği bende hiç beğenmedim.
Friendly ve yeşil anne ürünlerini gördüm nasıl ki onlar...
Konu sahibi astimim var diyor zaten de fikrinize hayran kaldim. Benim de her kokudan midem bulaniyor, ozellikle deterjan. Bu tamamen hamilelikte duyularin tavan yapmasiyla alakali. Ilerde bebegim neden herseyden etkilensin :)
Boraksli eti matik var. Oda dokundu.
Astımı tetikliyor. Ne asabiliyorum ne ütüleye biliyorum. Giyemiyorum tabiki
Friendly hic bilmiyorum, Yesil Anneyi cok araştırdım, memnun olan da var olmayan da var. Ben biraz da ulaşılabilir olsun istiyorum, narketlerden surdan burdan alabilmek gerek. Temsilcilikle siparisle ugrasmak zor oluyor.
Çamaşırlar için etimatik yeşilanne Arap sabunu çamaşır sodası karışık karışık kullanıyorum, pert edicem makinenin beynini
Arap sabunu otomatik makine de kullanılabiliyor mu? Çok köpürmesi sorun olmaz mı?katı olanlarından alıp evde su ilave edip blendırdan geçiriyorum, renklilerde Arap sabunu etimatik beyazlarda yeşilanne sodamatik kullanıyorum, leke içinde leke çıkarıcısı var onu kullanıyorum. En son durulama suyunada sirke. Yeşilannenin yumuşatıcısıda var ama denemedim.
Genel olarak memnunum mis gibi içime siniyorkucukpisi
Teşekkürler :) İlk fırsatta ben de deneyeceğim.Samsonn benim makine dijital değil oranını ayarlayabiliyorum öyle çok köpürme yapmıyor. Malum dijitallerin programına müdehale edemiyosun.
bitki özlü temizleyicilerden ariel performansı beklememek lazım dediğin oh mis su kokusu:)
yok canım sadece Arap Sabunu olmuyor denendi. Destekleyici Bi deterjan şart, etimatikle beraber Yada başka bitki özlü temizleyici ile birlikte kullanılmalıSimdi ben arap sabunu diyecegim ama camasirda kullanilirmi emin olamadim. En dogal aklima o geldi
yok canım sadece Arap Sabunu olmuyor denendi. Destekleyici Bi deterjan şart, etimatikle beraber Yada başka bitki özlü temizleyici ile birlikte kullanılmalı
Aynen ersaği bende hiç beğenmedim.
Friendly ve yeşil anne ürünlerini gördüm nasıl ki onlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?