• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi temizleyen kokusuz deterjan var mı

Aynen ersaği bende hiç beğenmedim.

Friendly ve yeşil anne ürünlerini gördüm nasıl ki onlar...
Friendly hic bilmiyorum, Yesil Anneyi cok araştırdım, memnun olan da var olmayan da var. Ben biraz da ulaşılabilir olsun istiyorum, narketlerden surdan burdan alabilmek gerek. Temsilcilikle siparisle ugrasmak zor oluyor.

zaten dediğim gibi organik olduğu söyleniyor. ama kokusu hafif ve ağır bir deterjan değil, onu biliyorum. eğer o da dokunursa arap sabununa yönlenebilirsin. o da likit olanlara değil, jel olanlara. nalburculardan kiloyla alabilirsin. çünkü sanayide de kullanılıyor. biz aile apartmanındayız, merdiven temizliğinde kullanıyoruz. hem pırıl pırıl yapıyor, hem de toz tutmasına engel oluyor. temizlik sirkesini de cam ve yüzey temizliğinde kullanabilirsin.

Konu sahibi astimim var diyor zaten de fikrinize hayran kaldim. Benim de her kokudan midem bulaniyor, ozellikle deterjan. Bu tamamen hamilelikte duyularin tavan yapmasiyla alakali. Ilerde bebegim neden herseyden etkilensin :)

yani illa yorum yapmak için yapan gereksizlerden biri olmanız çok sinir bozucu. farkındaysanız sizinle hiç muhatap olmamış, yokmuş gibi davranmışım. madem çok zekisiniz ve hayran kalacak fikirleriniz var konu sahibine yorum yapın. sadece bakıp bakıp durmuşsunuz. gören de düşünebiliyor ya da tecrübe sahibi ve yardımcı olmuş sanar :D koca konuda cımbızlayıp yorumuma cevap verebilmiş :KK70: işiniz gücünüz yok boş vakit geçirecek boş işlerle uğraşacaksanızda ben olmayım. ok.

Boraksli eti matik var. Oda dokundu.

Astımı tetikliyor. Ne asabiliyorum ne ütüleye biliyorum. Giyemiyorum tabiki

çok geçmiş olsun dikkatimden kaçmış. reklam yapmak istemiyorum ama lr ürünleri çok beğeniliyor ve bitkisel olarak onaylı. belki onun vardır çamaşırlar için temizleyici bir maddesi.

Çamaşırlar için etimatik yeşilanne Arap sabunu çamaşır sodası karışık karışık kullanıyorum, pert edicem makinenin beynini

Friendly hic bilmiyorum, Yesil Anneyi cok araştırdım, memnun olan da var olmayan da var. Ben biraz da ulaşılabilir olsun istiyorum, narketlerden surdan burdan alabilmek gerek. Temsilcilikle siparisle ugrasmak zor oluyor.

Frendlyi ebebek te gördüm. Kokusuz olanı varmış. Yeşil anne de netten sipariş veriliyormuş. Bilmiyorum nasıl...

katı olanlarından alıp evde su ilave edip blendırdan geçiriyorum, renklilerde Arap sabunu etimatik beyazlarda yeşilanne sodamatik kullanıyorum, leke içinde leke çıkarıcısı var onu kullanıyorum. En son durulama suyunada sirke. Yeşilannenin yumuşatıcısıda var ama denemedim.
Genel olarak memnunum mis gibi içime siniyor kucukpisi kucukpisi

Son düzenleme:
en güzeli karbonat...zor kirlerde üzerine limon suyu dökün,mesela banyodaki su izleri kireç vs için.lavabo açıcı olarak da kullnılıyor.
benim de alerjim var ,özellikle banyoda,sıcak suyu açınca o deterjan kokuları geliyor devamlı.o yüzden karbonat kokusuz ve harika temizleyicidir.çok fazla kullanım alanı var nette araştırın isterseniz.

katı olanlarından alıp evde su ilave edip blendırdan geçiriyorum, renklilerde Arap sabunu etimatik beyazlarda yeşilanne sodamatik kullanıyorum, leke içinde leke çıkarıcısı var onu kullanıyorum. En son durulama suyunada sirke. Yeşilannenin yumuşatıcısıda var ama denemedim.
Genel olarak memnunum mis gibi içime siniyor kucukpisi kucukpisi
Arap sabunu otomatik makine de kullanılabiliyor mu? Çok köpürmesi sorun olmaz mı?

İlgilenen arkadaşlara organik tüm deterjanlar internette satılıyor. Ben genelde organik pazarlardan alıyorum.
almawin_2105.jpg
Biraz pahalı gibi gelse de 5 kg ürünle 90 yıkama yapılıyor. Ama dediğim gibi Ariel'in beyazlığını asla organik bir ürün yakalamaz. Ama sağlık mı görsellik mi? Üstelik miss gibi su kokuyor sadece :D
En azından teninizle direk temas eden çamaşırlar için mümkün olduğu kadar doğal ürünler seçin. Olmadı az deterjan kullanıp, 2 kez durulayın.

Samsonn Samsonn benim makine dijital değil oranını ayarlayabiliyorum öyle çok köpürme yapmıyor. Malum dijitallerin programına müdehale edemiyosun.

bitki özlü temizleyicilerden ariel performansı beklememek lazım dediğin oh mis su kokusu:)

Samsonn Samsonn benim makine dijital değil oranını ayarlayabiliyorum öyle çok köpürme yapmıyor. Malum dijitallerin programına müdehale edemiyosun.

bitki özlü temizleyicilerden ariel performansı beklememek lazım dediğin oh mis su kokusu:)
Teşekkürler :) İlk fırsatta ben de deneyeceğim.

Simdi ben arap sabunu diyecegim ama camasirda kullanilirmi emin olamadim. En dogal aklima o geldi

Ya ben ariel kullanıyorum. Profesyonel diye bişey.bu lokanta otellerin kullandığından. Baya iyi temizliyor ama kokusu var mı bilemiyorum. Kendim hassas olmadığımdan almadım kokusunu ama görümcemin kızı alerjik yapılı onu rahatsız etmiyor bu deterjan yumuşatıcı falan kullanamıyor da ariel profesyonel kullanıyor

Simdi ben arap sabunu diyecegim ama camasirda kullanilirmi emin olamadim. En dogal aklima o geldi
yok canım sadece Arap Sabunu olmuyor denendi. Destekleyici Bi deterjan şart, etimatikle beraber Yada başka bitki özlü temizleyici ile birlikte kullanılmalı

yok canım sadece Arap Sabunu olmuyor denendi. Destekleyici Bi deterjan şart, etimatikle beraber Yada başka bitki özlü temizleyici ile birlikte kullanılmalı

Sagol canim bende aklimda tutayim o zaman. Gerci ben yurtdisindayim burda dogal bulmak sorun olmuyor cevreciler hep yeni yeni urunler cikariyorlar belkide o tarz gruplardan yardimci olabilirler. Bu cevre dostlarinin vardir muhakkak tercih ettigi urunler

Eti matik kullanıyorum .
Bulaşıkta ise naturalive kullanıyorum ve memnunum , çamaşır deterjanını kullanıp memnun olanlar var . Alternatif olarak düşünebilirsiniz .

Aynen ersaği bende hiç beğenmedim.

Friendly ve yeşil anne ürünlerini gördüm nasıl ki onlar...

hem friendly hem de klar marka organik bulaşık temizleyiciler kullandım makina da dahil hiç memnun kalmadım
yeşil annenin mutfak ürünleri harika, tertemiz yıkıyor içime de siniyor.
kişisel bakım ürünlerinden de memnunum aloe veralı, gerçekten cildimin nemlendiğini fark ediyorum.
doğduğundan beri kuruluktan kaşınan ve egzama olan kızıma da iyi geldi.
bir tek çamaşır ürünlerini denemedim ama diğerleri böyle iyiyse onlar da iyidir diye düşünüyorum.

yumuşatıcı ve deterjan kokusu hamilelikten beri beni de çok rahatsız ediyor. hala midem bulanıyor keskin kokularda
hele bulaşık makinesi deterjanı :olamaz: sanki su değil deterjan içiyordum o zamanlar

bence bir deneyin.

Back
X