İyi niyetliyken neden kötü davranıyorlar lütfen bana öneride bulunun 😔

Kusur bakma kendim ayni seyleri yasadim bir tik farkla. Ben temizligine kadar kosturdum ama malesef deger kiymet bilmedim. Dogumdan sonra kendime zaman ayiramazken hanim efendi depreyona girmis ve ben destek olmadim diye eski bir ayakabi gibi ati. Cunku artik hic birseyini yapmadim benimde canima tak eti. Kendine ozel hizmeci tutmustu resmen cok uzuldum hemde cok buyuk bir depresyona neden oldu. Aman varsin sevmesin varsin gelmesin umrumda degil artik kimse sadece esim ve cocuklarima onem veriyorum. Her koyun kendi bacagindan asilir…

Artık bende herkes için aynı tavrı takınacağım önceliğim eşim ve çocuğum diğer herkes kapının dışında kalacak bunu bi anda yapmayacağım ama yavaş yavaş toparlayacağım bende çok büyük bi farkındalık oldu buraya yazmak

Hepimiz o yollardan geçtik ,en az zararla kurtulun istiyoruz kendiniz için , bebeğiniz için.....sizin çocukken yasadiklarinizi yaşamasın toplum içinde çöp , değersiz muamelesi görmesin isteriz . Gerekirse sert ve net olun ,aynı yolları tekrar yürümenin manası yok....

Hepinizden Allah razı olsun beni aydınlattığınız için ben hep şimdiye kadar karşı tarafı düşünmüşüm aman üzülmesin aman yanlış anlamasın diye susmuşum ve olan bana ve aileme olmuş ama ben bunu hiç farkedememişim ve bünyemdeki bu üzgünlük aslında buymuş ve Şuan o kadar rahatladım ki tüm bunları gördüğüm için yavaş yavaş özgüvenimi kazanmaya başladım ve kendimi geliştirmeye ve aileme odaklanmaya başlayacağım

Bence mesafe koyun bu iyi niyet felan değil kendini kullandırmak, siz kendinize değer verin ki başkaları da sizi ezemesin eltinize sürekli yaranmaya çalışıyormuşsunuz gibi bir haliniz var o da sizin üzerinizden ego tatmini yapmaya kendinde hak görüyor buna fırsat vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…