• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi ki almışım dedikleriniz...

shrylz

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
810
628
648
45
arkadaşlar biberondan, bebek arabasına bebeğiniz için aldığınız hangi ürün için; iyi ki almışım çok işime yaradı diyorsunuz? bizlere yol gösterici olması için burada paylaşalım. ilk olarak ben başlamak istiyorum "dondy beşik" kuzum kolik olduğundan çok mızmız dondy almadan önce kucağımızdan inmiyordu hayatımı kurtardı. bir de beşiğimizi sallanır aldığımız için çok memnunum. ayrıca gece lambası çok iyi oldu. gece beslenmelerini loş ışıkta yapıyorum uykusu açılmadan emip geri uyuyor. şimdilik aklıma gelenler bunlar...

kesinlikle mama sandalyesi
bu kadar işime yarayacağını tahmin etmezdim ama tepe tepe kullanıyoruz
yemek yedirirken, biz yerken, ben mutfakta iş yaparken vs. hep ona oturtuyorum
parasının hakkını çoktan verdi
arabamızdan da memnunum pierre cardin enigma
bunlar dışında herkesin aldığı gerekli şeyleri aldım, değişik orjinal birşey almadım

Bebek arabası,inglesina,müthiş,Mercedes gibi rahat..
Ana kucağı bebe confort,çok işe yaradı ve yarıyor.
Park yatak chicco lullaby XL seyehate giderken çantası ve tekerlekleriyle,evdeyken de müziği,alt açma ünitesi,emeklerken de işiniz olduğunda tecrit odası :roflol:
Araba koltuğu bebe confort Axiss,müthiş rahat,belime kadar içeri girmiyorum,bir düğmesi var yan dönüyor,yüzyüze bekerken kemerini bağlayıp,sonra tek harekette döndürüyorum.
Haaa bir de tiny love oyun halısı,tepe tepe kullandık
Aklıma gelenler bunlara.s

bebek arabası ve oto koltuğu chicco ct1 en çok işime yarayan hem hafif hemde fazla yer kaplamıyor şimdi binmek istemiyor olsada
kullan at önlükler
sebamed bebek ürünleri şimdilerde yağı çok seviyor banyodan sonra sürmem için hemen yatıyor
damlatmayan alıştırma bardağı meyve yerken bile su içtiği için,her 2 lokmada bir
şimdilik aklıma gelenler

kraft park yatağı mobilya beşikten çokdaha kullanışlı bence cihicco bakım çantası iyi almışım ürünleri çok iyi çantasınıda dışarı çıkarken hep kullanıyoruz annem normal bebek çantalarından almış çok büyük ve kaba kullanamıyorum kanguru iyiki almışım yakın yerlere giderken çok kullanışlı otokoltuğu cihicconunkini almıştım evde pek kullanamadık dışarı çıkarken kullanıyoruz genelde misafirliğe gidince çocuğu nereye yatırcam derdin olmuyor biraz ağar ama fişher price ana kucağı aldım onda daha rahat ediyor hem iki aşamalı sallanıyor bazen onda uyutuyorum şimdilik bukadar aklıma gelirse yine yazarım

Son düzenleme:
daha bebişim doğmadı ama kraft dondy yada dondolino (aynı amaç zaten)çok önerdiler.kademeli sallıyor ve müzikli.ayrıca yükseltince mama sandalyesi oluyor.ikisi bir arada olmuş oluyor.

Back