Arkadaşlar evlendiğimiz ilk aylarda bunu yaşamıştım zaten .. burda baş ağrıtıp çok detay vermek istemiyorum . Anksiyetem vardı eşim de manipülatif davranıyordu . Sinirlendiğimde kavga ettiğimizde beni videoya alıyordu . Terapilerle sorunlar çözüldü vs üzerinden 1 yıl geçti . Bir kaç kes tartıştık ama hiç videoya aldığını görmemiştim . Geçenlerde burda soru da paylaşmıştım sanırım annesinde bi tartışmamız oldu . Orda beni videoya aldığını düşündüm ve inkar etti . Neyseki o anı değil ama ben koltukta oturuyorum ama gergin konuşuyorum kendisinin de çok sakin ve yapıcı konuştuğu bir anı ortalama 3 dk videoya almış . Ve evin içinde bulunan kuzenlerini de göstermiş videoda ve ben bunu hiç farketmemiştim .
Eşim evliliğimiz iyi gitsin diye uğraştığını düşündüğüm benim de onu onun da beni yıprattığı şeylerin illaki olduğu ama hep çözdüğümüz ve konuştuğumuzu düşündüğüm bir evlilikteyim . Ama kocaman bir hayal kırıklığı yaşadım bu videoyla . Ona söylemek istemiyorum bildiğimi zaten 9 aylık hamileyim iyice strese girmek kavga istemiyorum . Ama ayrılmayı düşünmeyen birisi olsa neden video çeksin ki dimi bence bişeyler kanıtlama amacı ayrılık düşüncesi felan var . Enteresan olan normalde çok iyi davranıyor ben bi hata yaptığımda da hep böyle ya çok uzatıyor ya böyle videoya felan almış işte . Ne dicem bilemiyorum şuan çok kötüyüm ..