- 4 Ağustos 2024
- 34
- 29
- 23
- Konu Sahibi anlamadimkartanesi
Kendim gibi insanlarla denk gelemediğimden bahsettim, hiçbir şey silinmiş ya da değiştirilmiş değil açıp okuyabilirsiniz mükemmelim tavırlarım yok.Niye nefret kusalım yahu. Sen bıktığını yazmadın ki. Ben mükemmelim ama kendim gibi mükemmel insanlarla bir araya gelemiyorum yazdın. Ne okuduğumuzu biliyoruz, çevirme şimdi.
Burada hava atamazsın zaten, yaşayarak öğrenmiş oldun. Başka yerlerde attığın havalar muhtemelen yalnız kalmana sebep oluyordur.
Biraz rahatlamayı ve yaşının gerektirdiği gibi davranmayı dene. Niye her yere fönlü gidiyorsun mesela? Ceo musun sen, toplantıdan toplantıya koşarken ahenkle dans eden saçlara mı ihtiyacın var? Ya da şampuan reklamı kızı mısın? Fazla özenilmiş bir dış görünüş yanlış ortamlarda insanları iter ve amaçladığının aksine özgüvensiz görünürsün.
Yaşayarak öğrenmiş oldum? Cidden gülünç bu kısım. Kimseye hava atıp ettiğim yok ne burada ne başka yerde. Bu kadar kesin konuşmanız da garip. Ayrıca yalnızlık da alakasız partnerime ya da partner adaylarıma hava attığım için mi yalnız kalıyorum yani Çıkarımlarınız o kadar ilgisiz ki.
Ben fönlü saçımla rahatım, özensiz çıkmak bana göre değil. Kendime değer vermek, güzel davranmak için ceo mu olmam lazım? Amaçladığının aksine özgüvensiz görünürsün? Ya ben saçımı yapılı seviyorum öyle mutlu oluyorum öyle yakıştırıyorum ne amacı ne rahatsızlığı. Toplumun benim hakkımda yanıldığı şeyleri yorum olarak yapmışsınız tek tek.