“İyi aile kızı” olmak ve yalnızlık?

Niye nefret kusalım yahu. Sen bıktığını yazmadın ki. Ben mükemmelim ama kendim gibi mükemmel insanlarla bir araya gelemiyorum yazdın. Ne okuduğumuzu biliyoruz, çevirme şimdi.

Burada hava atamazsın zaten, yaşayarak öğrenmiş oldun. Başka yerlerde attığın havalar muhtemelen yalnız kalmana sebep oluyordur.

Biraz rahatlamayı ve yaşının gerektirdiği gibi davranmayı dene. Niye her yere fönlü gidiyorsun mesela? Ceo musun sen, toplantıdan toplantıya koşarken ahenkle dans eden saçlara mı ihtiyacın var? Ya da şampuan reklamı kızı mısın? Fazla özenilmiş bir dış görünüş yanlış ortamlarda insanları iter ve amaçladığının aksine özgüvensiz görünürsün.
Kendim gibi insanlarla denk gelemediğimden bahsettim, hiçbir şey silinmiş ya da değiştirilmiş değil açıp okuyabilirsiniz mükemmelim tavırlarım yok.

Yaşayarak öğrenmiş oldum? Cidden gülünç bu kısım. Kimseye hava atıp ettiğim yok ne burada ne başka yerde. Bu kadar kesin konuşmanız da garip. Ayrıca yalnızlık da alakasız partnerime ya da partner adaylarıma hava attığım için mi yalnız kalıyorum yani :KK70: Çıkarımlarınız o kadar ilgisiz ki.

Ben fönlü saçımla rahatım, özensiz çıkmak bana göre değil. Kendime değer vermek, güzel davranmak için ceo mu olmam lazım? Amaçladığının aksine özgüvensiz görünürsün? Ya ben saçımı yapılı seviyorum öyle mutlu oluyorum öyle yakıştırıyorum ne amacı ne rahatsızlığı. Toplumun benim hakkımda yanıldığı şeyleri yorum olarak yapmışsınız tek tek.

Kendim gibi insanlarla denk gelemediğimden bahsettim, hiçbir şey silinmiş ya da değiştirilmiş değil açıp okuyabilirsiniz mükemmelim tavırlarım yok.

Yaşayarak öğrenmiş oldum? Cidden gülünç bu kısım. Kimseye hava atıp ettiğim yok ne burada ne başka yerde. Bu kadar kesin konuşmanız da garip. Ayrıca yalnızlık da alakasız partnerime ya da partner adaylarıma hava attığım için mi yalnız kalıyorum yani :KK70: Çıkarımlarınız o kadar ilgisiz ki.

Ben fönlü saçımla rahatım, özensiz çıkmak bana göre değil. Kendime değer vermek, güzel davranmak için ceo mu olmam lazım? Amaçladığının aksine özgüvensiz görünürsün? Ya ben saçımı yapılı seviyorum öyle mutlu oluyorum öyle yakıştırıyorum ne amacı ne rahatsızlığı. Toplumun benim hakkımda yanıldığı şeyleri yorum olarak yapmışsınız tek tek.
Tamam hiç değişme, hiç ilerlemeye çalışma, hiç esneme, böyle kazık gibi ben böyleyim toplum benim hakkımda yanılıyor de yalnız kal. Yapacak bir şey yok. Toplum henüz senin seviyene erişememiş, bu da senin kaderin ☹️

Atıyorsunuz ki belli ki yalnızsınız.
Üniversite öğrencisi bir kız üstelik ortalama gelirlilerin çok olduğu bir okulda neden marka takar mesela? Bulunduğun ortama göre giyinmekte bir marifettir.
Yani lüks bir mekana giderken nasıl eşofmanla gidemiyorsan bazı yerlere de kot tshirt göze batmayacak çantalar takarsın. Her yeri logolu olmayan bir çanta mutlaka bulursun mesela.
Yada arkadaşlarının hayatını “batak” benzetmesiyle anlatıp onlara akıl verdiğini bundan sıkıldığını söylüyorsun. Sürekli akıl verem, eleştiren, kendi doğrusunu empoze eden insanlar sevilmez tercih edilmez.
Kadın ve erkek diye ayırmıyorum bak. İnsan çevresinde huzur ve neşe arar. Yani kasmayan, sohbeti açan, gülen eğlenen, sorulmadan akıl vermeyen, yargı dağıtmayan insanların çevresinde çok insan olur.
Yaşın ufak kusurlarını gör ki ona göre bir hayat kur kendine.
Nerden okudunuz bunları anlamadım, kimsenin hayatına batak demedim bataklık diye bir kelime kullandım sadece. Bir de akıl vermekle ilgili hiçbir cümle geçmedi yanlış mı okudunuz acaba? Aksine bana ısrarla sorulmadığı sürece akıl vermem kimseye hiç öyle biri değilim :)

Marka konusuna gelmek istiyorum. Öncelikle hiçbir kıyafetim hayal ettiğiniz gibi üstünde marka adı yazan şeyler değil, o tarz şeyleri parayla rezil olmak gibi görüyorum şahsi fikrim.

Mesela çantaları çok severim bir sürü çantam var, x tlden başlayarak 10x tlye kadar çantalarım var yaklaşık olarak. Ben öğrenciyim okula giderken x olanı akşam bir yere çıkarken bilmem 5x olanı falan kullanıyorum. Tabi ki parasına bakıp ha bu okulda takılır demiyorum laptop girecek günlük bir çanta kullanıyorum. Parama göre alışveriş yapıyorum. Benim x çantam okuldakilere fazla geliyor. Okuldakilerin durumu benden kötü diye özellikle bütçemden düşük çanta alışverişi yapmamı mı istiyorsunuz? Tekrar üstüne basıyorum hiçbiri marka adı yazan şeyler değil ama insanlar fark ediyor. Sallıyorum 10 tane ceketim var insanların 2-3 tane var aynısını giyiyorlar diye çeşit çeşit giymeyim mi? Maddi durumum iyi diye bağıran kıyafetlerim yok, üstüne bir de gizlemeye mi çalışayım?

Şu dönemde İnsanlar durumunu zorlayarak logo satın alıyorlar bu gittikçe normalleşiyor, ben bütçeme göre hareket ettiğim zaman giyinmeyi bilmiyor oluyorum

Tamam hiç değişme, hiç ilerlemeye çalışma, hiç esneme, böyle kazık gibi ben böyleyim toplum benim hakkımda yanılıyor de yalnız kal. Yapacak bir şey yok. Toplum henüz senin seviyene erişememiş, bu da senin kaderin ☹️
Rastgele çeşitli insanlardan akıl almak umuduyla buraları okumama rağmen hiçbir şey katmamak konusunda ayak dirediniz hatta tüm yorumlarınızda saldırgan bir tutum vardı bile denebilir. Durduk yere yaşça küçük bir hemcinsine böyle davranan insanlardan haz etmem. Toplumu bilemem ama sizinle aynı kulvarda olmadığımız kanaatindeyim.

Nerden okudunuz bunları anlamadım, kimsenin hayatına batak demedim bataklık diye bir kelime kullandım sadece. Bir de akıl vermekle ilgili hiçbir cümle geçmedi yanlış mı okudunuz acaba? Aksine bana ısrarla sorulmadığı sürece akıl vermem kimseye hiç öyle biri değilim :)

Marka konusuna gelmek istiyorum. Öncelikle hiçbir kıyafetim hayal ettiğiniz gibi üstünde marka adı yazan şeyler değil, o tarz şeyleri parayla rezil olmak gibi görüyorum şahsi fikrim.

Mesela çantaları çok severim bir sürü çantam var, x tlden başlayarak 10x tlye kadar çantalarım var yaklaşık olarak. Ben öğrenciyim okula giderken x olanı akşam bir yere çıkarken bilmem 5x olanı falan kullanıyorum. Tabi ki parasına bakıp ha bu okulda takılır demiyorum laptop girecek günlük bir çanta kullanıyorum. Parama göre alışveriş yapıyorum. Benim x çantam okuldakilere fazla geliyor. Okuldakilerin durumu benden kötü diye özellikle bütçemden düşük çanta alışverişi yapmamı mı istiyorsunuz? Tekrar üstüne basıyorum hiçbiri marka adı yazan şeyler değil ama insanlar fark ediyor. Sallıyorum 10 tane ceketim var insanların 2-3 tane var aynısını giyiyorlar diye çeşit çeşit giymeyim mi? Maddi durumum iyi diye bağıran kıyafetlerim yok, üstüne bir de gizlemeye mi çalışayım?

Şu dönemde İnsanlar durumunu zorlayarak logo satın alıyorlar bu gittikçe normalleşiyor, ben bütçeme göre hareket ettiğim zaman giyinmeyi bilmiyor oluyorum

Sen ne okuyorsun, 23 yaşına kadar hiç çalışmadın mı?

ayh tamam en iyi aile kızı sensin en mükemmel en olgun insan sensin. Yaşıtın gençlerin hepsi bataklık gülü hepsi çocuksu sorun onlarda sende değil.
zaten o paçoz ortamdan bulacağın ilişkiyi dert edip konu açman saçma. Kendi mükemmelliğinde insan bulursun az sabret kurtul şu fakir ortamdan(!)
Hayır konuya ekleme yaptıkça bana burdan daral geldi. Ben ikna oldum herkesten akıllı olgun güzel fönlü zengin falan hep sensin

Bilgisayar mühendisliği okuyorum, özel ders verdim ve devam ediyorum.

Sen özel dersi çocuklara veriyorsun ya hani, sen o dersleri çocuklara verme. Sen çok böyle pelinsu tarzı bir tipsin, ilkel düşüncelerin var, çocuklara öğretmenlik yapabilecek olgunluğun yok.

Mühendislikte okuyan kızlar daha gerçekçi, daha kafa dengi olurlar. Erkeklerle arkadaşlıkları iyidir. Sen çok anormal bir karaktersin. Bilgisayar mühendisliğinde çoğu öğrenci daha okurken çok yüksek paralar kazanıyorlar yazılımla ilgili çalışıp, senin o paranı kıskanma dertleri asla mümkün olmaz. Sen zaten kendi kafanda kurup öyle algılıyorum diye konudaki ilk mesajı düzenlemişsin. Zaten dersi dinlemeden çıkıp gidiyormuşsun. Tam sen de pelinsu tipi var.

Burada insanlar sana o kadar tavsiye verdiler hiçbirini ısrarla dinlemiyorsun yanlışlarını görmüyorsun. Kimsenin umrunda değil 23 yaşında okulunu bitirememiş, kendi mesleği dışında çalışıp harçlığını çıkaran, arkadaş edinemeyen birinin sorunları. Buradakilerin çoğu 30 yaşının üzerinde, okul işlerini, arkadaş ilişkilerini kafa yormayan çocuklarıyla kendi hayatlarıyla meşgul olan tipler.

Çok keskin sınırların var kafanda, özellikle hayatla ilgili. Biraz geliştirmeye çalış kendini.

Sen özel dersi çocuklara veriyorsun ya hani, sen o dersleri çocuklara verme. Sen çok böyle pelinsu tarzı bir tipsin, ilkel düşüncelerin var, çocuklara öğretmenlik yapabilecek olgunluğun yok.

Mühendislikte okuyan kızlar daha gerçekçi, daha kafa dengi olurlar. Erkeklerle arkadaşlıkları iyidir. Sen çok anormal bir karaktersin. Bilgisayar mühendisliğinde çoğu öğrenci daha okurken çok yüksek paralar kazanıyorlar yazılımla ilgili çalışıp, senin o paranı kıskanma dertleri asla mümkün olmaz. Sen zaten kendi kafanda kurup öyle algılıyorum diye konudaki ilk mesajı düzenlemişsin. Zaten dersi dinlemeden çıkıp gidiyormuşsun. Tam sen de pelinsu tipi var.

Burada insanlar sana o kadar tavsiye verdiler hiçbirini ısrarla dinlemiyorsun yanlışlarını görmüyorsun. Kimsenin umrunda değil 23 yaşında okulunu bitirememiş, kendi mesleği dışında çalışıp harçlığını çıkaran, arkadaş edinemeyen birinin sorunları. Buradakilerin çoğu 30 yaşının üzerinde, okul işlerini, arkadaş ilişkilerini kafa yormayan çocuklarıyla kendi hayatlarıyla meşgul olan tipler.

Çok keskin sınırların var kafanda, özellikle hayatla ilgili. Biraz geliştirmeye çalış kendini.
Ne kadar negatifsiniz şaşırdım gece gece. Öncelikle ilk mesajı düzenlemedim ekleme yaptım. Ne dediysem zıttını söylemeye çalışınca rahatladınız mı?

Okulda maddi durumum yüzünden dışlandığımı uyduruyor muyum yani :KK70: Bu nasıl bir fantezi Allah aşkına. Bir vakıf üniversitesine gitseydim bu dışlanma olayını yaşamazdım. Evet bölüm arkadaşlarımdan güzel paralar kazanan var ama yine de aramızda fark var ki anlattığım olaylara maruz kalıyorum. Yani sizi bölümdeki insanlarla aramın soğuk olmasının sebebinin yalnızca bu olduğuna ikna etmek için detayları dillendirmem mi gerekiyor tatillerimi şurada yapıyorum şurada oturuyorum maddi durumum şu kıvamda vs diyerek? Böyle yaparsam da kibirli diyeceksiniz?

Harçlığımı çıkarmak için çalışmıyorum, sevdiğim için yapıyorum ve ileride de öğretmenliği meslek haline getirmek istiyorum. Öğretmenliğime laf etmeniz de sizin haddinize değil zaten böyle ahkam keserek ne kadar 30 yaş üstü hayatıyla uğraşan olgun bir insan olduğunuzu da kanıtlamaktan çekinmiyorsunuz maşallah.

Kötü özelliklerimi cımbızla çekip sıralamanıza ayrı hayran kaldım. Kaldı ki onlar da yalnızca kısmen doğru.

Sınırlarımın keskin olduğunu ben de düşünüyorum. Daha farklı şeyler yapayım, benlik olmayan şeyleri deneyim sınırlarımdan çıkayım derken yamaç paraşütünde profesyonel oldum ama değişen bir şey olmadı.

Ya bilmiyorum yanlış mıyım ben 36 yaşındayım ve 14 yaşımda bile her gün okuldan kaçıp içki içer ve Beyoğlu'nda sabahlardim. Ama vardı benim çevremde de böyle dışarı çıkmayan içki içmeyen çalışkan derli toplu büyümüş de kuculmus gencler. Onları öldürsen ertesi gün sınav oldugu aksam disari cikaramazdin. Zaten bizim takildigimiz yerlere gelmezlerdi daha şık restoranlara giderlerdi büyük adam gibi sağlıklı yasarlardi. Ciddi ilişkileri olmadan cinsellige sıcak bakmazlardi da. Bize o zamanlar eğlenceli gelmezlerdi tabi ama anormal de gelmezlerdi yani severdim çoğunu. Hatta çoğu Fen B sınıfında toplanmıştı o sınıfa Pembe derdik parfüm koktuğu için sınıf. Ama dislamazdik yani severdik çoğunu. Böyle gençler hep vardi bence. Her genc ayni yasamiyor ki. Bu kızımızın kendi gibi bakış açısına sahip bir arkadaş grubu bulamaması garibime gitti. Butun 23 yasindaki gençler mi cinselligi ilk aydan yaşıyor artık bana olası gelmiyor. Biz y kuşağında da cinsellik hizli yasanmaya baslamisti ama farklı farklı bakış açıları vardı ve saygı duyulurdu sanki.

Arkadaşım bence sakın kendinden büyük birinin arayışına girme. Elbette vardır sana benzeyen birileri çıkar yani ortamlarında. Hobilerine normal hayatına devam et.
Kesinlikle aynı düşünüyorum. Bizde de arkadaş ortamında herkes birbirine ayak uydurur çok uyduramayacağı durumda da gayet anlayışlı karşılanır, arkadaşlık devam ederdi. Şimdi sevgilisi olmayan, alkol kullanmayanlarla dalga geçenler var. Onunla istediği yere gitmeyince arkadaşlığı bitirenler.. Çok ilginç. Mesela benim bi arkadaşım alışverişi sevmezdi beni alışveriş bitince çağırın derdi biz de öyle yapardık. Yeter ki beraberken zaman güzel geçsin. Kimse için '' neden bara gitmiyorsun?, nasıl geç saate çıkamıyorsun? '' gibi dışlarcasına bi bakış yoktu. Ben konu sahibinin sıkıcı olduğunu düşünmüyorum sadece hem arkadaş hem sevgili olarak kafa dengini bulamadığı için uzak kaldığını düşünüyorum. Yoksa sınırlarını kaldırabilir. Ben de kolay kolay eve geç gelmem ailem sorun etmez. Ailem sigara da içer alkol de kullanır hiçbiri ben de yoktur. Sadece ev kuşu olamam hiç tek farkımız bu sanırım. Ama bu dönemde arkadaşlığın çok zor kurulduğunu görüyorum hem çevrem de hem de burada açılan konularda genel bi problem olduğunu anladım.

ayh tamam en iyi aile kızı sensin en mükemmel en olgun insan sensin. Yaşıtın gençlerin hepsi bataklık gülü hepsi çocuksu sorun onlarda sende değil.
zaten o paçoz ortamdan bulacağın ilişkiyi dert edip konu açman saçma. Kendi mükemmelliğinde insan bulursun az sabret kurtul şu fakir ortamdan(!)
Hayır konuya ekleme yaptıkça bana burdan daral geldi. Ben ikna oldum herkesten akıllı olgun güzel fönlü zengin falan hep sensin
Bataklığa girmiyorum cümlesi mantığımla hareket ediyorum, hata yapmaktan belki biraz fazla kaçınıyorum anlamındaydı bence bunu anlayıp özelliklere saçma sapan yerlere çekip eleştiri yaptınız.

Zaten sırf su böreği dedim diye beni ev kızı ilan edip barzo biriyle yakıştırmıştınız. İnsanları böyle tak tak kalıplara koymak hayatınızı güzelleştiriyor mu? Hem su böreği yaparım hem focaccia. Hem temizlik yaparım hem skydiving, şimdi hangi kalıba koyacaksınız?

Rastgele çeşitli insanlardan akıl almak umuduyla buraları okumama rağmen hiçbir şey katmamak konusunda ayak dirediniz hatta tüm yorumlarınızda saldırgan bir tutum vardı bile denebilir. Durduk yere yaşça küçük bir hemcinsine böyle davranan insanlardan haz etmem. Toplumu bilemem ama sizinle aynı kulvarda olmadığımız kanaatindeyim.
Kesinlikle aynı kulvarda değiliz. Ben senden daha eğlenceli, daha pozitif, daha mutlu ve hatta daha gencim. Sen haminnesin. Haydi selametle haminnecim 🥰

Sadece yaşıtları değil ki biz de sorunluyuz. Hepimiz tü kaka, olgunlaşmamış insanlarız ve nefret saçıyoruz. Maruz kaldığı negatif enerjinin kendi tavırlarından kaynaklandığını anlamayacak. O yüzden uğraşma.

Siz bakmayın budaki kıskanç kadınlara konu sahibi. Kimse için kendiniz değiştirmeyin. Sizin hayat tercihiniz kimseyi ilgilendirmez. Siz hobilerinize vakit ayırmaya devam edin. Sizin gibi düşünen birisini mutlaka bulacaksınız. Yaşını daha genç. Ama bence biraz daha farklı sosyal ortamlara girmeye çalışın. İnsanlarla iletişimi koparmayın. Elbette bunu kendinizden ödün vermeyerek yapın.

Konu sahibesi valla ünvdeyken ben de çok sayıda iyi aile oğlanı tanırdım, ne oldu soyları mı tükendi🤐🤐🤐

Şaka bir yana madem değerlerin var, değerlerinden vazgeçme. Ben seni gayet akıllı gördüm bence dengini bulursun ama okukda olmayabilir 23te senin kadar olgun insan pek yok😁😁😁 ex şirketimdeki CTO, erkekler kadınların bilinç düzeyinde değil, daha basit düşünür ve yaşar demişti ona göre çok da beklentiye girme peşinen söyleyeyim😁😁

Sadece şöyle bir tavsiyem olabilir, gençken flört tatlıdır ciddi ilişki olmasa bile bence ilgi gösterenlerle flört et keyfini sür. Okul zamanının güzelliği ilerki yıllarda asla olmuyor biraz tadını çıkar, kendinden ödün vermeden de eğlenebilirsin.

Siz bakmayın budaki kıskanç kadınlara konu sahibi. Kimse için kendiniz değiştirmeyin. Sizin hayat tercihiniz kimseyi ilgilendirmez. Siz hobilerinize vakit ayırmaya devam edin. Sizin gibi düşünen birisini mutlaka bulacaksınız. Yaşını daha genç. Ama bence biraz daha farklı sosyal ortamlara girmeye çalışın. İnsanlarla iletişimi koparmayın. Elbette bunu kendinizden ödün vermeyerek yapın.

Kıskançlık kelimesini ilk ben kullansam “kıskandığınız için mi böyle saldırgansınız?” yazsam linç yerdim muhtemelen. İnsanların bu yorumları beni gerçekten kötü etkilemişti ama sizin gibi düşünen samimi insanlar da olduğunu gördüğüm için rahatladım. Çok teşekkür ederim birçok kişi farklı sosyal ortamlara girmem gerektiğini söyledi kesinlikle değerlendireceğim.

Konu sahibesi valla ünvdeyken ben de çok sayıda iyi aile oğlanı tanırdım, ne oldu soyları mı tükendi🤐🤐🤐

Şaka bir yana madem değerlerin var, değerlerinden vazgeçme. Ben seni gayet akıllı gördüm bence dengini bulursun ama okukda olmayabilir 23te senin kadar olgun insan pek yok😁😁😁 ex şirketimdeki CTO, erkekler kadınların bilinç düzeyinde değil, daha basit düşünür ve yaşar demişti ona göre çok da beklentiye girme peşinen söyleyeyim😁😁

Sadece şöyle bir tavsiyem olabilir, gençken flört tatlıdır ciddi ilişki olmasa bile bence ilgi gösterenlerle flört et keyfini sür. Okul zamanının güzelliği ilerki yıllarda asla olmuyor biraz tadını çıkar, kendinden ödün vermeden de eğlenebilirsin.
Küçük flörtler ediyorum yaptıkları kibarlıkları jestleri vs hep kabul ediyorum aslında. Belki de biraz daha alan tanıyabilirim.

Beklentiye ister istemez giriyor insan hani elbet karşıma çıkar gibisinden ama hayırlısı diyelim

Kesinlikle aynı kulvarda değiliz. Ben senden daha eğlenceli, daha pozitif, daha mutlu ve hatta daha gencim. Sen haminnesin. Haydi selametle haminnecim 🥰
Hadi eğlence lafı geçti de mutluluk ne alaka :KK70: :KK70: Mutlu değilim gibi bir şey yazmadım nazar değmesin çok neşeli ve mutluyumdur. Daha gencim?????? :KK70: Genç olmakla övüneni de ilk kez görüyorum yazık. Kaldı ki 27 olduğunuzu söylemiştiniz. Fiziksel olarak yaşlısınız ama beyin yaşı konusunda haklı olduğunuza eminim zira 14-15 ergenliği var üstünüzde.

Bir çatlamadığınız kalmış gibi duruyor aman diyim. Mesajları okuyan üçüncü kişiler fark edebiliyor bunu. Allah mutluluğunuzu bozmasın.

Kıskançlık kelimesini ilk ben kullansam “kıskandığınız için mi böyle saldırgansınız?” yazsam linç yerdim muhtemelen. İnsanların bu yorumları beni gerçekten kötü etkilemişti ama sizin gibi düşünen samimi insanlar da olduğunu gördüğüm için rahatladım. Çok teşekkür ederim birçok kişi farklı sosyal ortamlara girmem gerektiğini söyledi kesinlikle değerlendireceğim.
10 tane aksi yorum olsun 1 tane sizin işinize gelen yorum gelsin, hemen sizin gibi samimi insanlar diyin😂 yani buraya gelip hayatım böyle neden sevgilim yok diye konu açan sizsiniz, yorum yapanların da üniversite dönemleri çok güzel geçmiş. Emin olun kimse sizin hayatınızı kiskanmiyordur yani çünkü böyle bir post açmaya gerek görmeyecek kadar eğlenceli ve güzel geçmiş zaten o yaşları.

Hadi eğlence lafı geçti de mutluluk ne alaka :KK70: :KK70: Mutlu değilim gibi bir şey yazmadım nazar değmesin çok neşeli ve mutluyumdur. Daha gencim?????? :KK70: Genç olmakla övüneni de ilk kez görüyorum yazık. Kaldı ki 27 olduğunuzu söylemiştiniz. Fiziksel olarak yaşlısınız ama beyin yaşı konusunda haklı olduğunuza eminim zira 14-15 ergenliği var üstünüzde.

Bir çatlamadığınız kalmış gibi duruyor aman diyim. Mesajları okuyan üçüncü kişiler fark edebiliyor bunu. Allah mutluluğunuzu bozmasın.
Yok 27 değilim 38’im. Evet genç olmak övünülecek bir şeydir. Genç hissetmek, yaşamayı sevmek, pozitif olmak önemlidir. Fiziksel olarak da sana taş çıkartırım muhtemelen 🥰

Çatlayacak bir durum göremedim, senden daha iyi şartlarda okumuşumdur, üstelik çok da eğlenerek. Çevresinde kimse olmayan, kendini ancak aldığı kıyafetle çantayla mutlu eden bir üniversite öğrencisinin kıskanılacak bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Ama sen kendini böyle avutabilirsin tabi ki.

X