- 11 Aralık 2018
- 39.734
- 246.316
-
- Konu Sahibi anlamadimkartanesi
Bataklık?Ne binicilik ne de yamaç paraşütü yapmamı ailem teşvik etmedi. Sandığınız gibi proje değilim, olsaydım başarısız olurdum muhtemelen. sıkıntım şu, gördüğüm bataklığa girerek mi öğrenmek zorundayım hayatı? Görüyorum, arkadaşlarıma ve saygı duyduğum insanlarla münakaşa ediyorum ve çevresinden dolaşıyorum. Böyle yapınca da “genç” gibi hissetmiyorum ve sıkılıyorum.
Ne binicilik ne de yamaç paraşütü yapmamı ailem teşvik etmedi. Sandığınız gibi proje değilim, olsaydım başarısız olurdum muhtemelen. sıkıntım şu, gördüğüm bataklığa girerek mi öğrenmek zorundayım hayatı? Görüyorum, arkadaşlarıma ve saygı duyduğum insanlarla münakaşa ediyorum ve çevresinden dolaşıyorum. Böyle yapınca da “genç” gibi hissetmiyorum ve sıkılıyorum.
Gençliğini yaşamak neden “bataklık” olsun?Ne binicilik ne de yamaç paraşütü yapmamı ailem teşvik etmedi. Sandığınız gibi proje değilim, olsaydım başarısız olurdum muhtemelen. sıkıntım şu, gördüğüm bataklığa girerek mi öğrenmek zorundayım hayatı? Görüyorum, arkadaşlarıma ve saygı duyduğum insanlarla münakaşa ediyorum ve çevresinden dolaşıyorum. Böyle yapınca da “genç” gibi hissetmiyorum ve sıkılıyorum.
Bugün de senle bataktan çıktık. Bataklık gülleriBataklık?
Bataklık eğlenmekse 1 haftalık çok fena bir bataklık partisinden şimdi eve döndük beyimlen. Açım ama yorgunluktan yemek yiyecek gücüm yokBugün de senle bataktan çıktık. Bataklık gülleriAy dur kocalarımız bizi bataktan çekti çıkardı diyebiliriz
Gerçi yaşam tarzı olarak hala batakta da yaşıyor olabiliriz konu sahibine göre ya bilemedim.
İstemediğim rahatsız olacağım olaylar ve bunlara sebep olma ihtimali yüksek insanlar?Bataklık?
batak insan ne bilecek öyle yemek falan tabii sor konu sahibine kolayından bir börek tarifi versin de yapBataklık eğlenmekse 1 haftalık çok fena bir bataklık partisinden şimdi eve döndük beyimlen. Açım ama yorgunluktan yemek yiyecek gücüm yok
Mesela?İstemediğim rahatsız olacağım olaylar ve bunlara sebep olma ihtimali yüksek insanlar?
Valla aşırı sıkıcı bir insansın. İçinde 1920lerde doğmuş pek de kendini geliştirememiş önyargılı bir insan yaşıyor.İstemediğim rahatsız olacağım olaylar ve bunlara sebep olma ihtimali yüksek insanlar?
İstemediğim rahatsız olacağım olaylar ve bunlara sebep olma ihtimali yüksek insanlar?
Ne binicilik ne de yamaç paraşütü yapmamı ailem teşvik etmedi. Sandığınız gibi proje değilim, olsaydım başarısız olurdum muhtemelen. sıkıntım şu, gördüğüm bataklığa girerek mi öğrenmek zorundayım hayatı? Görüyorum, arkadaşlarıma ve saygı duyduğum insanlarla münakaşa ediyorum ve çevresinden dolaşıyorum. Böyle yapınca da “genç” gibi hissetmiyorum ve sıkılıyorum.
Gazozuna ilaç atıp kötü yola düşürecekler sanıyor sanırımBataklik mi? Acilen o Nuri Alco filmlerini birakmalisin guzel kiz.
Ne kadar kibirlisiniz. Sizin dışınızda herkes yanlış yaşıyor, bataklıkta debeleniyor ve iyi aile kızı değil. Okulda sizi sevmiyorlar çünkü zenginsiniz. Buradaki insanların ne demesini bekliyorsunuz? “Evet, çok haklısın, bu erkekler iyi aile kızından anlamıyorlar işte.” falan mı?Ne binicilik ne de yamaç paraşütü yapmamı ailem teşvik etmedi. Sandığınız gibi proje değilim, olsaydım başarısız olurdum muhtemelen. sıkıntım şu, gördüğüm bataklığa girerek mi öğrenmek zorundayım hayatı? Görüyorum, arkadaşlarıma ve saygı duyduğum insanlarla münakaşa ediyorum ve çevresinden dolaşıyorum. Böyle yapınca da “genç” gibi hissetmiyorum ve sıkılıyorum.
Bataklık eğlenmekse 1 haftalık çok fena bir bataklık partisinden şimdi eve döndük beyimlen. Açım ama yorgunluktan yemek yiyecek gücüm yok
Gerçekten dalga mı geçiyorsunuz çözemedim. İyi aileymiş kötü aileymiş bunlar zaten insanların bana yapıştırdığı sıfatlar, ben bundan bıktığımı ve diğerleri gibi olmadığım için hayat tarzımdan şüpheye düştüğümden bahsediyorum siz bana nefret kusuyorsunuz.Ne kadar kibirlisiniz. Sizin dışınızda herkes yanlış yaşıyor, bataklıkta debeleniyor ve iyi aile kızı değil. Okulda sizi sevmiyorlar çünkü zenginsiniz. Buradaki insanların ne demesini bekliyorsunuz? “Evet, çok haklısın, bu erkekler iyi aile kızından anlamıyorlar işte.” falan mı?
Sigara da alkol de tüketiyorum, sarhoş da oluyorum, gece dışarı da çıkıyorum, daha önce seks de yaptım, sevgilimle de ilk görüşmemizde seks yaptık ve çok seviliyorum, değer görüyorum. Demek ki şimdiki zamanın erkekleri benim gibi kötü aile kızlarından hoşlanıyorlar, şansınıza küsün :)
Gerçekten dalga mı geçiyorsunuz çözemedim. İyi aileymiş kötü aileymiş bunlar zaten insanların bana yapıştırdığı sıfatlar, ben bundan bıktığımı ve diğerleri gibi olmadığım için hayat tarzımdan şüpheye düştüğümden bahsediyorum siz bana nefret kusuyorsunuz.
Şüpheye düşmüş gibi yazmıyorsunuz. Gayet ben iyiyim mükemmelim. Harici tüm yaşam tarzları batak diyorsunuz.Gerçekten dalga mı geçiyorsunuz çözemedim. İyi aileymiş kötü aileymiş bunlar zaten insanların bana yapıştırdığı sıfatlar, ben bundan bıktığımı ve diğerleri gibi olmadığım için hayat tarzımdan şüpheye düştüğümden bahsediyorum siz bana nefret kusuyorsunuz.
Şüphe değil de kibir hissetsem gelip burada mı atacağım havamı? Okulda, kursta hatta mahallede atarım. Kimseyi bulamasam Instada paylaşım yaparım “mükemmel” hayatımı? Biraz samimi olun gönül gözünüzü açın rica ediyorum, canımı sıkan ve insanlarla paylaşmaktan çekindiğim bir konu olmasa neden buraya yazsın bir insan?Şüpheye düşmüş gibi yazmıyorsunuz. Gayet ben iyiyim mükemmelim. Harici tüm yaşam tarzları batak diyorsunuz.
Niye nefret kusalım yahu. Sen bıktığını yazmadın ki. Ben mükemmelim ama kendim gibi mükemmel insanlarla bir araya gelemiyorum yazdın. Ne okuduğumuzu biliyoruz, çevirme şimdi.Gerçekten dalga mı geçiyorsunuz çözemedim. İyi aileymiş kötü aileymiş bunlar zaten insanların bana yapıştırdığı sıfatlar, ben bundan bıktığımı ve diğerleri gibi olmadığım için hayat tarzımdan şüpheye düştüğümden bahsediyorum siz bana nefret kusuyorsunuz.
Atıyorsunuz ki belli ki yalnızsınız.Şüphe değil de kibir hissetsem gelip burada mı atacağım havamı? Okulda, kursta hatta mahallede atarım. Kimseyi bulamasam Instada paylaşım yaparım “mükemmel” hayatımı? Biraz samimi olun gönül gözünüzü açın rica ediyorum, canımı sıkan ve insanlarla paylaşmaktan çekindiğim bir konu olmasa neden buraya yazsın bir insan?