Hanim kizim (baska sekilde hitap edemem size, benden daha olgunsunuz ama olsun)
Gidip ot falan kullanma tabi ama en azindan yasitlarin ne yasiyor, neler trend, neleri seviyor nefret ediyor bilecek kadar yasitlarina benzeki iddia ettigin o pozitif enerji konusmana da yansisin.
Universite arkadas grubumun en fakiriydim, bak fakiriydim diyorum ama okula arabayla gidiyordum mesela, tum arkadaslarim ya burokrat cocuguydu, ya da babasi muteahhitti, milletvekili bakan cocuklariydi hepsi. Ben de burokrat cocuguydum ama benim babam sanirim ailesindeki tek okumus kisi oldugundan kokten zenginligimiz olmadigi icin digerleri gibi cok zengin değildik diyelim.
Bizim erkek arkadaslarimizdan biri senin erkek versiyonundu, yemek yapar, dagcilik kulubune gider, aksam babasiyla is toplantilarina katilir, sonra eve gecer saati gelmeden uykusuna yatardi.
Aramizda en duzgun evlilik yapan bu cocuk oldu, bi tik gorucu usulu gibiydi (sanirim) ama cocuk mutlu. Esi ve sarisin ikiz kizlariyla, Koru'da havuzlu malikanesinde oturuyor.
Ben mesela mustakildeyim ama su an iki bebemle arabasiz bir hayat suruyorum. Keske bi tik bende uslu kiz olsaydım diyorum bazen, hos alkolum sigaram yoktu, hayatimda uyusturucu icilen bir ortama da girmedim ama arkadaslarla gece cikar, iceni si*ani eve dagitirdim, birgun bile ya sen alkol almiyorsun sohbetin acmiyor durumuna dusmedim.
Unideyken sevgilim vardi ama mahallemin serserisiydi. Kendisinden sonra 7 yil hic iliski yasamadim, sonra eşimle tanistim, esim de iyi aile cocugu degil, kotu ailenin iyi cocugu, gencliginde serseriymis ama durulmus bir adam. Cunku ailesinin yasadiklarindan ders cikarmis, ben bu donguyu kiracagim diyebilmis biri.
Yani dort dortluk olmak her zaman iyi ve sahane degil, hata yapmadan genclik olmaz. Sen benden de beter orta yasli hayati yasiyorsun gibi geldi bana.
Ipek Ongun'u birkac sefer okumayi denemis, ic sikintisina yenik dusup okuyamamis bir kadin olarak, ustteki bilgi akisina dahil olamadigim icin utanc duyarak ayriliyorum su an. Ama Serra bana bayaği uyuz biri gibi geldi.