Düzenleme: Hobilerim var, yamaç paraşütü yapıyorum ve binicilikle uğraşıyorum ikisinde de profesyonelim fakat oradan da kısmet çıkmadı :) Devlet okulunda okuyorum ve “zengin” olduğum için bölüm arkadaşlarım tarafından haksız bir nefrete maruz kalıyorum (marka kıyafetlerimden bu çıkarımda bulunmuşlar) yani okuldan birileriyle bir aşk tutturabileceğimi sanmıyorum.
Merhabalar, kulağa çocuksu gelebileceğinin farkındayım ama ciddi cevaplar istiyorum lütfen. 23 yaşındayım, iyi bir üniversitenin zor bir bölümünü okuyorum bu yıl 6. senem olacak ama bitireceğim inşallah.
Benim sıkıntım tanıdığım en “iyi aile kızı” olmam. Alkol sigara kullanmam hiçbir kötü alışkanlığım yoktur. Geç olmadan eve dönerim, aileme hiç yalan söylemem, izin vermedikleri yere gitmem (genelde hep izin verirler) Partilere, mekanlara gitmem. Ailem baskıcı değildir, muhafazakar da değilim sadece içimden gelmiyor. Dahası temizlik takıntım var sürekli temizlik yaparım, ev işlerinde iyiyim, güzel yemek yaparım su böreği bile yapabiliyorum.
Bu yaşıma kadar bir tane sevgilim oldu onunla da 3 sene sürdü ve ayrılalı 2 sene oldu. Bu durum canımı sıkıyor ilişkim olduğu zamanları özlüyorum insan vakit geçirecek birini arıyor. Ayrıca zamanı gelince evlenmek de istiyorum ama 2 senedir tek flörtüm bile olmadı. Tüm erkekler tamamen cinsellik peşinde. Bir kere buluşsanız ikinciye eve çağırıyorlar. Cinselliğe tamamen karşı değilim ama tanımadığım sevmediğim biriyle yaşamak istemiyorum, erkeklerin ilk amacı cinsellik oluyor bu da bana ters.
Liseden, üniversiteden birkaç kız arkadaşım var erkeklerle arkadaş da olamıyorum. Bana arkadaşım kankam diyen erkekler mutlaka seviyesiz espriler yapıyor ve gereksiz temas etmeye çalışıyorlar soğuyorum. Böyle yıllarım yalnız geçecek ve kimseyi bulamayacağım gibi geliyor umutsuzluğa kapılıyorum. Ev okul arası takılıyorum yeni insanlarla tanışma fırsatım olmuyor.
Özetleyecek olursam bu devirde cinsellik olmadan sevgili olmak mümkün değil mi? Yaşıtlarım benim gibi yalnız değil istedikleri sıklıkla sevgili değiştiriyorlar acaba sorun bende mi? Yeni ve seviyeli insanlarla tanışmanın bir yolu var mı? Belki yaşım küçük olduğu için yaşıtım erkekler henüz olgunlaşmamıştır diye düşünüyordum ama yaşımdan büyüklerle nerede tanışabilirim ki?