İtiraf etmeli miyim ? Sessiz mi kalmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi yapmıssını kanıtları yok etmişsiniz
Iphone yenı model çıkarsın onu alırsınız ne olacak
Arkada şahit bıraktınız mı?
şimdi değdi mi? Tiktok uğruna ne canlar gidiyor yarabbi şu uygulama kapansın

şimdi daha çok para ödeyeceksiniz telefon hep gitmiş
Sessiz kalın şeytan aldı götürdü satamadan getirdi dersiniz alınca da telefonu saklarsınız allahın işi dersiniz

konuya inanmadım ama
Umarım pro değildir yaaaaa

Bu gerçek mi yaa

1- kesinlikle itiraf etmelisiniz.
2-oldu bir kaza neden aşagı attın bacım acımadın mı ıpone için çız etmedi mi ?
3- eltingillere de ayıp olmuş yalan söylemeseydin keske. Çoçukların günahını aldınız.
4- hatanı telafi etmelisin. Yeni bir telefon almak gerek.

IPhone’lar mavi ekran vermiyor ama gene de sen bilirsin
Haha kaç senedir kullanırım hiç görmedim hakaten. Bir keresinde ufonun karşısında unuttuk telefonu sıcaktan bunaldı o zaman bile telefon çok ısındı daha sonra açılacak tarzı bir uyarı vermişti

Keşke keşke o an benim yaptığımı anlarlar sandım cünkü cocuklar değil ben cay iciyordum .Mavi ekran verdiği icin o an panikle attım keşke atmasaydım
Ayrıca insanız yani olur böyle seyler hanımefendi hatalar bizim için. Bende arkadasımın telefonundan birsey bakıyordum, yere düştü ekranı kırıldı. Hemen yaptırmayı teklif ettim zaten görmemişti bile o anda ne oldugunu. Yani sizde camdan atarak olayı karmasık hale sokmussunuz.

Şuan vericek durumum yok eltimler karşılıcak zaten ben ayda 500 lira zor buluyorum gırtlağımıza kadar borclandık nişanlımla .Herşeyimizi kendimiz aldık eşimin ailesi bir cöp bile almadı borclarım bitince alırım anca

İphone lar su geçirmiyor ya mavi ekran nasıl verdi anlamadım! Umarım konu faketir, gerçekten o çocuklara bağırılırken hiçmi vicdanınız sızlamadı benim içim cız etti burda
Konunun ben de feyk olduğunu düşündüm. Bazen böyle sosyoloji araştırmalar yapıyorlar. Bir olay yazıp tepkileri ölçüyorlar

Konuyu ciddiye alsak mi almasak mı?
Yorum yazacak gibi oluyorum sonra telefonu balkondan aşağıya attığınızi düşününce bir gülme geliyor
Etraftan bir gören olmamistir umarım. Tam olay unutuldu derken gelip sizi bulmasınlar

Yaw binlerce liralık telefonu tutup balkondan aşağıya atan insan 2 coçuk azarlandı diye bu saatten sonra yaptığını itiraf eder mi? Sanmam ki o vicdan olsun..

Konu da pek enteresan gerçi...
Ben vicdan azabi cekiyorum uyuyamıyorum 4 gündür.Siz başınıza gelse naparsınız paranız yok borclar cok siz söyleyebilir miydiniz ? Evet ben döktüm diye ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…