Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İtiraf etmeli miyim ? Sessiz mi kalmalıyım
- Konu Sahibi sssszss
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Öneri. Telefonun parasını bir şekilde ödeyin. Öyle ya da böyle hata sizin. Millet yok yere birbirine girmiş sizin yüzünüzden
Linçlik bir durum yok altı üstü yaptığınz hatanın sorumluluğunu alacaksınız. Ayrıca iPhone un son modelleri suya karşı korumalı değil miydi ? Ben androidciyim o yüzden iPhone u olanlar daha iyi bilecektir
Linçlik bir durum yok altı üstü yaptığınz hatanın sorumluluğunu alacaksınız. Ayrıca iPhone un son modelleri suya karşı korumalı değil miydi ? Ben androidciyim o yüzden iPhone u olanlar daha iyi bilecektir
- 19 Nisan 2020
- 240
- 511
- 18
- 36
Açıkcası bana da öyle geldi. Biraz abartı var işin içinde. Umarım öyledir, çünkü bi telefonla aile faciasına göz yuman bir gelini ilerleyen zamanlarda düşünemiyorum, cuğarasını yakıp sülalenin yanışını izler :)Konunun ben de feyk olduğunu düşündüm. Bazen böyle sosyoloji araştırmalar yapıyorlar. Bir olay yazıp tepkileri ölçüyorlar
- 20 Mart 2008
- 5.872
- 8.376
- 723
Ne diye soruyorsun o zaman itiraf etmeli miyim diye?Şuan vericek durumum yok eltimler karşılıcak zaten ben ayda 500 lira zor buluyorum gırtlağımıza kadar borclandık nişanlımla .Herşeyimizi kendimiz aldık eşimin ailesi bir cöp bile almadı borclarım bitince alırım anca
- 29 Mayıs 2020
- 312
- 375
- 53
- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
Ben o an telefonun yerde bulunurbari çenenizi kapalı tutsaydınız.. 30 yaşındaki kadın çocukların üstüne suç atmaya utanmamışsınız..
kötüsünüz. kendi suçunuz ortaya çıkmasın diye milleti birbirine düşürmüşsünüz.
İşte bende ondan korktum ödücek param yok olsa sakarlık yaptım döktüm buyrun telefon masrafını karşılardım derdim .Telefonun parasını isterdiResmen kendi elinizle kendinizi dibe çekmişsiniz.
Çayı dökünce söyleseniz sadece sakar olurdunuz milletin gözünde.
Şimdi yalancı, belki hırsız hatta iftiracı bile olacaksınız gözlerinde.
Vallahi bu olay itirafta etseniz her türlü size patlar. Fena toslamışsınız.
Ya Allah iyiliğinizi versin gece gece kahkaha attımİyiki balkondan attıktan sonra vinç çagırıp üstünden geçirmemişsiniz
- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.789
- 158
- 32
Mavi ekran vardı sadece mavi ekran ben sadece cay döktüm kırmadım yere felan asla carpmadımAyfonlar mavi ekran vermez ki veremez olsa olsa siyah ekran çıkar içinde de beyaz elma
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
gerçekten alır mısınız? Sizin borçlar bitene kadar telefonun yenisi alınmış olur. İnsanları düzenbazlık yaparak tekrar borca sokun, hakka girin sonrada gönül rahatlığıyla yastığa başınızı koyun.borclarım bitince alırım anca
Çok beklersiniz siz borçlar bitecek diye. Niyetiniz bozuk dua edinde millete boş yere ödeteceğiniz paraları misliyle çıkarmasın Rabbim sizden.
- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
söylesem mi sakin sakin düğünden sonra öderim desem ya da hic karışmasam sessiz mi kalsam .Lütfen linc etmeyin linc edin diye yazmadın tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
Kendini parçalatmaya mı geldin guzum buraya? Güzel hikaye
- 7 Mayıs 2015
- 2.412
- 5.865
- 158
Şimdi itiraf etseniz bile ailenin gözünde dalavereci, yalancı olacaksınız. İnsan o an şoka girip ne yapacağını şaşırabilir ama balkondan telefonu atacak kadar da soğukkanlı davranamaz. Panikleseniz sonrasında belli ederdiniz oradayken. Siz sakince delilleri yok edip kenara çekilmişsiniz. Bari gidip telefonu alsaydınız. sonradan ortaya çıkartırdınız. Hani çay döktüm üzülmeyin diye demedim, bir şekilde halledecektim derdiniz.
- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
He he he tamam canım olur böyle şeylerMavi ekran vardı sadece mavi ekran ben sadece cay döktüm kırmadım yere felan asla carpmadım
- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Evet derdim....atmazdım o kesin....belki bin liralık bir zarar vermişken onu 10 bin liralık zarara dönüştürmezdim.Ben vicdan azabi cekiyorum uyuyamıyorum 4 gündür.Siz başınıza gelse naparsınız paranız yok borclar cok siz söyleyebilir miydiniz ? Evet ben döktüm diye ?
Evinize haciz getirmeyeceklerdi herhalde...düğün takılarınızla falan öderdiniz bir şekil...olmadı taksit taksit yapardınız bişeyler. Yalan, iftira ile kuyruk kurtarmak mı sizce çözüm?
- 29 Mayıs 2020
- 312
- 375
- 53
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.