• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf etmeli miyim ? Sessiz mi kalmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öneri. Telefonun parasını bir şekilde ödeyin. Öyle ya da böyle hata sizin. Millet yok yere birbirine girmiş sizin yüzünüzden

Linçlik bir durum yok altı üstü yaptığınz hatanın sorumluluğunu alacaksınız. Ayrıca iPhone un son modelleri suya karşı korumalı değil miydi ? Ben androidciyim o yüzden iPhone u olanlar daha iyi bilecektir

Konunun ben de feyk olduğunu düşündüm. Bazen böyle sosyoloji araştırmalar yapıyorlar. Bir olay yazıp tepkileri ölçüyorlar 🙈
Açıkcası bana da öyle geldi. Biraz abartı var işin içinde. Umarım öyledir, çünkü bi telefonla aile faciasına göz yuman bir gelini ilerleyen zamanlarda düşünemiyorum, cuğarasını yakıp sülalenin yanışını izler :)

Neğğğhhhh ne yaptım dedinnnn o 14 bin senin haberin varmi falan dermişim 😂 inanamıyorum içim cız etti yaaaa ama olan olmuş bence telafi edeceginiz zaman itiraf edin ama telafi edin bisekilde

bari çenenizi kapalı tutsaydınız.. 30 yaşındaki kadın çocukların üstüne suç atmaya utanmamışsınız..
kötüsünüz. kendi suçunuz ortaya çıkmasın diye milleti birbirine düşürmüşsünüz.
Ben o an telefonun yerde bulunur
Resmen kendi elinizle kendinizi dibe çekmişsiniz.
Çayı dökünce söyleseniz sadece sakar olurdunuz milletin gözünde.

Şimdi yalancı, belki hırsız hatta iftiracı bile olacaksınız gözlerinde.
Vallahi bu olay itirafta etseniz her türlü size patlar. Fena toslamışsınız.
İşte bende ondan korktum ödücek param yok olsa sakarlık yaptım döktüm buyrun telefon masrafını karşılardım derdim .Telefonun parasını isterdi

borclarım bitince alırım anca
gerçekten alır mısınız? Sizin borçlar bitene kadar telefonun yenisi alınmış olur. İnsanları düzenbazlık yaparak tekrar borca sokun, hakka girin sonrada gönül rahatlığıyla yastığa başınızı koyun.
Çok beklersiniz siz borçlar bitecek diye. Niyetiniz bozuk dua edinde millete boş yere ödeteceğiniz paraları misliyle çıkarmasın Rabbim sizden.

Şimdi itiraf etseniz bile ailenin gözünde dalavereci, yalancı olacaksınız. İnsan o an şoka girip ne yapacağını şaşırabilir ama balkondan telefonu atacak kadar da soğukkanlı davranamaz. Panikleseniz sonrasında belli ederdiniz oradayken. Siz sakince delilleri yok edip kenara çekilmişsiniz. Bari gidip telefonu alsaydınız. sonradan ortaya çıkartırdınız. Hani çay döktüm üzülmeyin diye demedim, bir şekilde halledecektim derdiniz.

Ben vicdan azabi cekiyorum uyuyamıyorum 4 gündür.Siz başınıza gelse naparsınız paranız yok borclar cok siz söyleyebilir miydiniz ? Evet ben döktüm diye ?
Evet derdim....atmazdım o kesin....belki bin liralık bir zarar vermişken onu 10 bin liralık zarara dönüştürmezdim.

Evinize haciz getirmeyeceklerdi herhalde...düğün takılarınızla falan öderdiniz bir şekil...olmadı taksit taksit yapardınız bişeyler. Yalan, iftira ile kuyruk kurtarmak mı sizce çözüm?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back