Açıkcası bana da öyle geldi. Biraz abartı var işin içinde. Umarım öyledir, çünkü bi telefonla aile faciasına göz yuman bir gelini ilerleyen zamanlarda düşünemiyorum, cuğarasını yakıp sülalenin yanışını izler :)Konunun ben de feyk olduğunu düşündüm. Bazen böyle sosyoloji araştırmalar yapıyorlar. Bir olay yazıp tepkileri ölçüyorlar
Ne diye soruyorsun o zaman itiraf etmeli miyim diye?Şuan vericek durumum yok eltimler karşılıcak zaten ben ayda 500 lira zor buluyorum gırtlağımıza kadar borclandık nişanlımla .Herşeyimizi kendimiz aldık eşimin ailesi bir cöp bile almadı borclarım bitince alırım anca
Ben o an telefonun yerde bulunurbari çenenizi kapalı tutsaydınız.. 30 yaşındaki kadın çocukların üstüne suç atmaya utanmamışsınız..
kötüsünüz. kendi suçunuz ortaya çıkmasın diye milleti birbirine düşürmüşsünüz.
İşte bende ondan korktum ödücek param yok olsa sakarlık yaptım döktüm buyrun telefon masrafını karşılardım derdim .Telefonun parasını isterdiResmen kendi elinizle kendinizi dibe çekmişsiniz.
Çayı dökünce söyleseniz sadece sakar olurdunuz milletin gözünde.
Şimdi yalancı, belki hırsız hatta iftiracı bile olacaksınız gözlerinde.
Vallahi bu olay itirafta etseniz her türlü size patlar. Fena toslamışsınız.
Ya Allah iyiliğinizi versin gece gece kahkaha attımİyiki balkondan attıktan sonra vinç çagırıp üstünden geçirmemişsiniz
Mavi ekran vardı sadece mavi ekran ben sadece cay döktüm kırmadım yere felan asla carpmadımAyfonlar mavi ekran vermez ki veremezolsa olsa siyah ekran çıkar içinde de beyaz elma
gerçekten alır mısınız? Sizin borçlar bitene kadar telefonun yenisi alınmış olur. İnsanları düzenbazlık yaparak tekrar borca sokun, hakka girin sonrada gönül rahatlığıyla yastığa başınızı koyun.borclarım bitince alırım anca
söylesem mi sakin sakin düğünden sonra öderim desem ya da hic karışmasam sessiz mi kalsam .Lütfen linc etmeyin linc edin diye yazmadın tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
He he he tamam canım olur böyle şeylerMavi ekran vardı sadece mavi ekran ben sadece cay döktüm kırmadım yere felan asla carpmadım
Evet derdim....atmazdım o kesin....belki bin liralık bir zarar vermişken onu 10 bin liralık zarara dönüştürmezdim.Ben vicdan azabi cekiyorum uyuyamıyorum 4 gündür.Siz başınıza gelse naparsınız paranız yok borclar cok siz söyleyebilir miydiniz ? Evet ben döktüm diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?