• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerindeki evli arkadaşım bana yürüyor olabilir mi?

Bence sizinde hosunuza gitmiski tepki vermemissiniz biraz daha boyut atlayinca napim moduna girmissiniz. En bastan canim demesine musaade etmicektiniz normal arkadasiniz bile degil is arkadasiniz nalaka size canim desin. Bu kadar yuz verdikten sonra simdi mesafe koymaya calismaniz zor.

Mesafenizi koruyun bence ..onu hiç alakadar etmeyen şeyler erken evlendiginiz onunla olmasaydın baska seçeneklerin olurdu falan..tamam arkadaşta bana biraz fazla geldi..hem yeni basladiginiz bir işyerinde bu kadar samiyet gereksiz gibi
Bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum mesafemize dikkar edelim diyebilirsin.Soğuk davran.Yarın msj falan atmaya başlar eşinle priblem olur.Bu noktaya gelene kdar tepki koymamanız beni işkillendirdi yalnız.Bu davranışlar hoşunuza gitmiş olabilir mi

Son düzenleme:
Yani o anda gelişecek bi şey bu ve biraz da yapısal. Sessiz ve kibar bi yapıdaysan üstüne daha çok gelmesi kaçınılmaz. Ben de kibar biriyim ama tersim de kötüdür.
Ben olsam halimle tavrımla belli ederim mesela zaten, buz gibi bi enerji yayarım o niyeti hissettiğim an, yılışık bi iltifat ettiğinde de çemkirmeden, sakince "ben hoşlanmam böyle konuşmalardan" derim net şekilde, sonra da işle alakalı bi şey uydurur kalkar giderim veya işe yönelirim direkt.
Gorusmuyorum artık. Uzak durmaya çalışıyorum. Molalarda vs bambaska bir bölüme gidiyorum.
Bence sizinde hosunuza gitmiski tepki vermemissiniz biraz daha boyut atlayinca napim moduna girmissiniz. En bastan canim demesine musaade etmicektiniz normal arkadasiniz bile degil is arkadasiniz nalaka size canim desin. Bu kadar yuz verdikten sonra simdi mesafe koymaya calismaniz zor.
İnanilmazsiniz gerçekten. Biraz daha zorlarsaniz amiyane tabirle sen kuyruk sallamissin bile dersiniz... bravo..

Yüz vermek kelimesi gerçekten çok itham eden bir kelime. Bu adamla yeni tanışmiyorum 1 yil olmak uzere ama bunlar yeni yeni olmaya başladı. Yeni tanistigim biri olsa şu dediklerinizi yaparim zaten. Yani ben de kendimce eşimi nasil sevdiğimi vs soylerek savunmaya mesaj vermeye çalıştım.
Yeni tanımıyor olabilirsiniz ama böyle birini kaybetmekten de korkmamalısınız. Kaybedilesi bir arkadaş olmaya azmetmiş arkadaş kendini..

Yüz vermek kelimesi gerçekten çok itham eden bir kelime. Bu adamla yeni tanışmiyorum 1 yil olmak uzere ama bunlar yeni yeni olmaya başladı. Yeni tanistigim biri olsa şu dediklerinizi yaparim zaten. Yani ben de kendimce eşimi nasil sevdiğimi vs soylerek savunmaya mesaj vermeye çalıştım.
Öyle bir şey demiyorum zaten onu belirttim. Yeni ya da eski tanimaniz farketmez adam açık açık yürüyor size.

Esinizi çok sevdiğinizi söylemenize de gerek yok. Niye böyle bir muhabbete giresiniz? Bir sey ispat etmenize gerek yok adama.
Soğuk durmanız yeterli, gereksiz iltifatlar girerse de x bey hoşlanmıyorum bu tarz muhabbetlerden dersiniz açık açık.
Yanlış anladın, kötü niyetim yok diyecektir Cui Bono Cui Bono nun dediği gibi ben hoşlanmıyorum dersiniz. Açık olun, karşınızdaki insan gayet densiz, sessizliğini farklı algılayabilir.

Gorusmuyorum artık. Uzak durmaya çalışıyorum. Molalarda vs bambaska bir bölüme gidiyorum.

İnanilmazsiniz gerçekten. Biraz daha zorlarsaniz amiyane tabirle sen kuyruk sallamissin bile dersiniz... bravo..
Sizde ona gore tepki verceksiniz tepki vermezseniz boyle onunu alamazsiniz. Bir iste calistiginiza gore saf ergen bir kiz degilsiniz hala bana yuruyor olabilir mi diye soruyorsunuz. Bariz sizde farkindasiniz durumun. Ayni durumda esiniz olsa birisi esinize canim dese boyun posun masAllah dese esinizde acaba yuruyor mu diye sorsa sen aptal misin be adam nasil buraya kadar tepki vermedin bu kadina demez misiniz?

Bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum mesafemize dikkar edelim diyebilirsin.Soğuk davran.Yarın msj falan atmaya başlar eşinle priblem olur.
Ya bakın detayli anlatmam zaten bu hoşuna gitmiş vs konuları olmasin diyeydi zaten. Lutfen bunu yapmayın ya gerçekten rica ediyorum. Daha zor bir bölüme geçtim başta bunun moral amaçlı olduğunu düşündüm. Ama son konusmamiz çığrından çıktı biraz evet. Zaten yukarida da yazdım uzak duruyorum mumkun oldugunca.

Bazen erkek cinsi o kadar hadsiz ve o kadar özgüvenli oluyor ki sen kendinden şüphelenip "ulan ben mi yüz verdim bu dangoza?" diye kendinden şüpheleniyorsun. Nazik olmak , güler yüzlü olmak , sıcak kanlı olmak bazen yanlış anlaşılıyor, bi kadından iki güler yüz görünce şekilden şekle giriyor dangalaklar. Burda bile niyetin sorgulanıyor. İnsanın bazen basireti bağlanıyor, kitlenip kalıyor, hemen tersleyemiyor karşısındakini. Kaldı ki karşıdaki herif sen ne diyorsun arkadaşça iltifat ettim sen anlam yüklüyorsun diyip üste çıksa işler iyice saçma bir hal alacak. Ama adam iyice cesaretlenmeden terleyip gerekirse alttan alta tehdit etmelisiniz, vakti gelmiş yani.

Öyle bir şey demiyorum zaten onu belirttim. Yeni ya da eski tanimaniz farketmez adam açık açık yürüyor size.

Esinizi çok sevdiğinizi söylemenize de gerek yok. Niye böyle bir muhabbete giresiniz? Bir sey ispat etmenize gerek yok adama.
Soğuk durmanız yeterli, gereksiz iltifatlar girerse de x bey hoşlanmıyorum bu tarz muhabbetlerden dersiniz açık açık.
Yanlış anladın, kötü niyetim yok diyecektir Cui Bono Cui Bono nun dediği gibi ben hoşlanmıyorum dersiniz. Açık olun, karşınızdaki insan gayet densiz, sessizliğini farklı algılayabilir.
Haklısınız. Sadece ben sanırım onu farklı tanidigimi sanmisim ki başta bu yüzden moral veriyor diye kılıf uydurdum kendimce. Bunu gercekten son konusmamiza kadar böyle net bir sekilde görmek istemedim çünkü. Ya kizi geliyor ofise ofisteki kizlarla konusuyoruz kiziyla vs. Yani bu kadar olmaz diye düşünmüştüm

Bazen erkek cinsi o kadar hadsiz ve o kadar özgüvenli oluyor ki sen kendinden şüphelenip "ulan ben mi yüz verdim bu dangoza?" diye kendinden şüpheleniyorsun. Nazik olmak , güler yüzlü olmak , sıcak kanlı olmak bazen yanlış anlaşılıyor, bi kadından iki güler yüz görünce şekilden şekle giriyor dangalaklar. Burda bile niyetin sorgulanıyor. İnsanın bazen basireti bağlanıyor, kitlenip kalıyor, hemen tersleyemiyor karşısındakini. Kaldı ki karşıdaki herif sen ne diyorsun arkadaşça iltifat ettim sen anlam yüklüyorsun diyip üste çıksa işler iyice saçma bir hal alacak. Ama adam iyice cesaretlenmeden terleyip gerekirse alttan alta tehdit etmelisiniz, vakti gelmiş yani.
Ya valla sağolun gerçekten ya. Yani burda bile konuyu detayli anlatmamin sebebi yanlis anlasilmamakti. Yani getir eşini tanışalım vs diyor, kızı ofise geliyor mesela muhabbet ediyoruz diğer kizlarla.. yani ben yakistiramadim sanırım.

malesef böyle durumlarda insan bazen ne düşüneceğini bilemeyebiliyor. nasıl bir tepki versem diye basireti bağlanabiliyor çünkü aynı işyeri her gün ordasın insanın morali bozuluyor yaa. ama tavır koymak lazım çünkü iyice ileri gidebiliyorlar. yarın öbür gün mesaj falan atmaya kalkar. yani rahat dursa şu dangoz erkekler çok mu zor yani insanı zor duruma düşürüp huzursuz ediyorlar. en sinir olduğum şey ya

mide bulandırıcı yürüme yöntemleri..erken evlenmişssin yemin ederim otobüste kadına sulanan iş arkadaşlarından aynı repliği dinledim 2 adam aç aç bakıyordu kadınlara

malesef böyle durumlarda insan bazen ne düşüneceğini bilemeyebiliyor. nasıl bir tepki versem diye basireti bağlanabiliyor çünkü aynı işyeri her gün ordasın insanın morali bozuluyor yaa. ama tavır koymak lazım çünkü iyice ileri gidebiliyorlar. yarın öbür gün mesaj falan atmaya kalkar. yani rahat dursa şu dangoz erkekler çok mu zor yani insanı zor duruma düşürüp huzursuz ediyorlar. en sinir olduğum şey ya
Maalesef belki de bu yuzden son konusmada saçmaladım karşısında biraz yukarida da yazdim ya eşimi ovdum kendimce hani. Gerçekten kötü birsey. Daha bugün eşime yeni yerimi sevmedim diyordum..
Yukarıda biri yazmış evet yürümüyor uçuyor 😂
🙄

Kızların uzun bir aradan sonra Merhaba... Evli ve 2 çocuk annesiyim. Gecen sene sonuna doğru yeni bir yerde işe başladım. Aynı işyerinde ama başka bir bölümde olan bir adam var. O da evli ve çocuk sahibi. O dönemler yeni başladığım için zaten ofiste sürekli yeni kişilerle tanisiyordum ya da kendileri tanışmaya geliyolardi. O da onlardan biriydi ama daha sıcakkanlı birisi kendisi. Neyse arada normal iş konularinda konusuyorduk vs. Anormal hicbir durum yoktu.
Yaklaşık 1 ay önce başka bir birime geçtim ve bu bahsettiğim kişi ile bölümüm daha yakın oldu. Konuşurken canım'lar eklendi önce onda.. sonra işte yaptığın işler sana yakışıyorlar, sonra ofisin en guzel mühendisi sensin demeye başladı. Ben açıkçası flört islerinden vs cok anlayan biri değilim ama bir soru işareti olmaya başladı noluyor diye?
Geçen gün kurumda oturuyorduk önce saçlarımin rengini sordu kendi rengin mi diye? Çok guzel vs dedi... sonra laf arasinda boyun posun maşallahı var diye başladı. Senin gülüşün bile yeter vs oldu.eşim ile nasıl tanıştığımı kaç yıldır evli olduğumu sordu ve ekledi cok erken evlenmissin belki de sonra karsilassaydiniz onunla olmazdin seçeneklerin farklı olurdu dedi.. açıkçası başta bir soru isaretim vardı ama bu konusmadan suphelenmeye basladim. Adami da tersleyemedim kendi kendime triplere girip komik duruma düşmemek için. Yanlış anlasilma olmasin benden herhangi bir duygu vs yok. Ama arkadas olarak gördüğüm biriydi napacagimi bilemedim.Sizin fikirlerinize ihtiyacim var. Uzak durmaya başladım kendimce ama yani napacagimi da bilmiyorum.
Yürümüyor koşuyor resmen

Eşinle bu durumu paylaş bence.Yarın işler daha içinden çıkılamaz hal alırsa yanlış düşünebilir.Farklı bir fikre kapılabilir.Baştan bilsin

Ya bakın detayli anlatmam zaten bu hoşuna gitmiş vs konuları olmasin diyeydi zaten. Lutfen bunu yapmayın ya gerçekten rica ediyorum. Daha zor bir bölüme geçtim başta bunun moral amaçlı olduğunu düşündüm. Ama son konusmamiz çığrından çıktı biraz evet. Zaten yukarida da yazdım uzak duruyorum mumkun oldugunca.
vaay bunu okumadım çakalllll ...kadının zayıf zor zamanında ben seni anlıyorum deyip pohpohlayıp yürüyor hep mi aynı taktik?

Eşinle bu durumu paylaş bence.Yarın işler daha içinden çıkılamaz hal alırsa yanlış düşünebilir.Farklı bir fikre kapılabilir.Baştan bilsin
O çok sıkıntılı bir konu. Daha önce farklı bir konu yaşamıştım ve ona söyledim sakin kalamiyor... bunu ben kendim halledeceğim

Back