İşyerindeki bayan sorunu!

Dediğim gibi bu durumlarda iyi bir örnek değilim. Çünkü içimde tutamam her şeyi söylerim...

Tam bir sessizliğe bürün önce. 3 gün sonra içinden geçen herşeyi konuş ve bitir.

Senin şu an için içini yiyor ya, bırak 3 gün aynı şeyi o yaşasın.

İntikam alayım, ders vereyim olayına da girme çünkü ders almaz.

adam teleskoplarını su yuzune cıkarmıs denizaltı mübarek, bence pek rahat durmamıs anlattıklarına göresin

ya kendine çekidüzen versin ya da salla gitsin.. -sana yalan da söylemiş zaten 22lik kızı abla diye yutturmuş

Canım sana yalan söylemiş bir kere burdam bile bir şeyler döndüğünü anlayabilmelisin

Haksızsın. Tipik, sevgilisini dişi sinekten bile kıskanan kadın modeli gibi geldin bana. Çünkü anlattıkların hemen aldatmış anlamına gelmiyor.

Son düzenleme:
Ayrıl derim ben

Bana da aldatıyosa da niye bu kadar açık veriyor o garip geldi.. Ya seni iyice gözden çıkarmış ya da biraz saf arkadaş..

Beni huylandiran tek sey 4 saat bekletip yanindakinin wc deyken konusmasi.
Sanki hepsi ayni kisi.
Servis yok mu ? O kadar bayan vardiyali calisiyormus, hepsini mi birakacak ?

Kızlar patronun oğlu diye etrafında fır dönüp kapmaya çalışıyorlardır. O kadar kıznın içinde illa ki güzel erkek arkadaşının hoşuna gidecek kızlar da vardır. Erkek arkadaşın da paslaşıyor karşılık veriyor net. Her an gol olabilir öyle diyeyim.
O iş yerine girip çalışma imkanın var mı? Ya da o iş yerinde çalışan bir arkadaşın?

Normalde pek kıskanç biri değilimdir ama bu kadar mezhebi geniş olamam. Besbelli cilveleşiyor kızlarla. Hiç hoşlanmadım bu durumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…