İşyerindeki bayan sorunu!

sevgilisi çok kıskanç olduğu için yalan söylemiş olabilirr.
yani adam çalışıyor, üstelik işveren tabiki bayanlarla muhatap olcak.
valla zorladım ama tuhaf bişi bulamadım ben

ben cok kıskanc biri degilim aksine gün içinde kesinlikle arayıp nerdesın napıyosun diye sorgulamam her bayanda oldugu kadar bendede var kıskanclık.

ya zaten günde konuştuğumuz toplasanız yarım saattir oda napıyosun nasılsın muhabbeti onun dısında bi paylasım yok cok yorgunum deyip direk uyuyor

Diger arkadaslarin da dedigi gibi canim biraz daha gozlem yap. Bazi seyleri, iliskinizi gozden gecir. Umarim uzulmezsin.

Bende oyle dusundum ama direk aldatiyordur anlamina geldigi icin yangina korukle gidip konu sahibini uzmek istemedim.. Sanki degisik mazaretlerle ve isimlerle hep ayni kisiyle gorusuyor gibi geldi

Tabiki konu sahibi üzülmesin isterim ama malesef durum öyle görünüyor.
Tabi kesin böyle demiyorum ama herkese hizmet vermiyordur herkesle flört edemez sanırım aynı ortamda.
Yaptığının yanlış olduğunu kendisi de biliyor ki kıza abla demiş azar işitmemek için.
Sonuçta vardiyalar hep bu şekildeyse eve bırakması bile saçma.
5 dakika sonra arayacağım deyip 4 saat sonra araması başkasının işini daha önde tutması ayrıca kırıcı.
Nerden tutsak elimizde kalıyor, o yüzden dikkatli olmalı konu sahibi, çok güvendiklerimiz bile fos çıkıyorken.

muatap olmasina bisey demiyoruz ki.. gayet normal bir durum.. ama isyeri disinda neden muhatap olsun ki?

Yaşı küçük henüz sanırım. Üretim ortamlarında genelde gönül ilişkisi olmaz olsa da ciddi boyutta olur ama seninki ayran gönüllü gibi geldi bana.

ya zaten günde konuştuğumuz toplasanız yarım saattir oda napıyosun nasılsın muhabbeti onun dısında bi paylasım yok cok yorgunum deyip direk uyuyor

Ay başkalarını eve bırakırken veya kipalara götürürken yorulmuyormuymuş beyfendi!
Kusura bakma ama ben burdan sinirlendim şuna iyi bir ders vermelisin.

Sesli güldüm sen yaşa
Dedi naber dedi iyidir
Bi rap şarkısı vardı böyle gercekten bazen konuları okurken dedi dedim dedi
Didi didi didi hop konu bitiyor geriye akılda sadece dediler

Konu sahibine döncek olursam ortada bi sorun olduğunu düşündüm

Aynen benim takildigim yerlere takilmissin, umarim tahminimiz dogru cikmaz

Ay başkalarını eve bırakırken veya kipalara götürürken yorulmuyormuymuş beyfendi!
Kusura bakma ama ben burdan sinirlendim şuna iyi bir ders vermelisin.
en son telefonu kapattıktan sonra gene aradı dedım bak ben sen rahat rahat calıs diye aramıyorum bile sen dedım yanında bayan var diye benı 4 saat aramıyorsun. ya dedim şu işlerin ne zaman biterse benı o zaman ara yada hiç arama dedim kapattım. çok üzgünüm.

Hic uzgun olma iyi yapmissin bence.. Hic isyerine gittin mi? Orda davranislari nasildi seni insanlara tanitti mi?

Hic uzgun olma iyi yapmissin bence.. Hic isyerine gittin mi? Orda davranislari nasildi seni insanlara tanitti mi?
Üretimde işçi olarak çalışan insanların sevgilileri ve aileleri pek gelmezler iş yerine. Gösterilecek pek ortam olmadığından mı yadırganacağından mı bilmiyorum. Burada 10 yıldan fazladır çalışıyorum çoğu işçinin ailesinden tek kişi görmedim.
O yüzden iş yerine gidip ziyaret etmesi çok mümkün değil. Olsa da giremez zaten içeri.

Resmen kadına ped almaya gitmiş birde bunu söylüyor tuvaletin önünde beklerken.
Hergün acaba ile yaşayacağına ayrıl başkası çekerse çeksin bu kahrı.

işyerini yeni kurdular ayrı bi şehire normalde babaları basında ama yaz ayı diye o şimdi oraya gitti. bu yüzden ben hiç görmedim iş yerini tanışmadım oradan kimseyle. ama ailenin tümü beni biliyor

yok erkek arkadasım calısan degil orada babasının iş yeri diye göz kulak oluyor sadece.

Yanlis anlamadiysam sevgilisi isci degil ki oranin sahibinin oglu.. Bence sevgilisinin ziyarete gitmesi normal bisey

O aramadan siz aramayın yazmayın diyeceğim ama bu taktikler işe yaramaz gibi, çünkü sevgiliniz ilgisiz değil dahası var. O yüzden temkinli olun gerekirse gidin iş ortamını görün kendinizi gösterin sevgilisiyim diye tanıtın hatta.

Aynen benim takildigim yerlere takilmissin, umarim tahminimiz dogru cikmaz
Umarım..

iyi de özel ihtiyaclarını neden erkek arkadaşın karşılıyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…