İşyerindeki bayan sorunu!

işyerini yeni kurdular ayrı bi şehire normalde babaları basında ama yaz ayı diye o şimdi oraya gitti. bu yüzden ben hiç görmedim iş yerini tanışmadım oradan kimseyle. ama ailenin tümü beni biliyor
Yani sevgilin simdi baska bir sehirde mi? Kusura bakma ama ben iyice huylanmayaya basladim

evet malesefki sehir dısında şöyle 4-5 saat mesafede diyim.
Yani direk hukum vermek istemem hemen aldatiyor demek istemem ama sen uzaktasin ve seninle iletisime gececegine 5 dk sonra arayacam diyip 4 saat sonra ariyor ve hep is yerindeki kadinlarla birlikte olmasi hemde isyeri disinda bana ilginc geldi.. Bunlar sana soyledigi kismi peki ya herseyi soylemiyorsa yaninda da degilsin ki..

evet işte cok endişeleniyorum kendisini hep masum gösterme çabalarında böyle sanki bu olanlar cok normal seylermiş gibi söylüyor bana hani sanki onlar sadece burada calısıyor ne büyütüyorsun der gibi ama aralarındaki ilişki calısan-işveren ilişkisini coktan aştı o bunu anlamıyor.

bir de şunu unuttum whatsapp durumunda ikimizin adı yazıyordu kalp falan koymuştu onu da silmiş 2 gün önce.

Senin horoz kumeste bol fındık kırıyor yol ver gitsin

Vardiyalı çalışanlar eve sevgiliniz yokken nasıl gidiyor? Ya da o kadın haricindekiler nasıl gidiyor? Hepsini servis gibi evlerine bıraksa anlarım ama neden tek kişi? Ya da herkesi kişisel ihtiyaçları için markete götürüyor mu? Böyle bir şirket politikaları mı var?

bilmiyorum işte resmen sinirden ateşim çıktı şu sıcak havada okkalı bi cevap yapıstırmak istiyorum ama cok kötüyüm

bilmiyorum işte resmen sinirden ateşim çıktı şu sıcak havada okkalı bi cevap yapıstırmak istiyorum ama cok kötüyüm
yalnız bu olanlara rağmen çok sakinsiniz sakinliğinize hayran kaldım..yani size gaz vermek gibi değil yanlış anlamayın hani gidip adamı paralayın da demiyorum ama o kadar olaydan sonra hala yorgun olmayınca işin bitince die rahat rahat konusuyorsun bence tepkin biraz sert olmalı..

bana kalsa suan da patlamak istiyorum ona ama adama öyle dedıkten sonra ne tek kelıme yazdı nede aradı bende sımdı yazarsam sankı ondan daha cok önemsiyomuş gibi görünürüm diye düşündüm yoksa içim içimi yiyor.

bence lafla değil, hareketlerinle dövmelisin onu. Etkiye tepki yaparak, onun hiç haz etmediği bir erkek arkadaşın varsa, onunla sende alışverişe çıkabilirsin mesela.

Ben olsam öncelikle tam bir sessizlik politikası uygularım. Aradığında açmam mesajlarına cevap vermem. Eğer seni aldatmıyor ve gerçekten iyi niyetliyse maksimum iki gün içinde ne oldu diye endişelenecektir. Hem kaybetme korkusu hem de birşey mi oldu başına birşey mi geldi diye düşünür zaten.

Ama yok aldatıyorsa zaten bence günlerce umursamayacaktır. Sonrasında da bir şekilde istemiyorsan bitsin muhabbetine girecektir. Size düşen şu an ne derim de mahvederim demek değil bence duvar gibi olun!

Ben okuyunca sinirlendim.
Kusura bakmayın ama elin kızının ihtiyacı var diye markete gidebiliyor, size beş dakika haber dahi veremiyor öyle mi?
Güldürmesin.

Ben okuyunca sinirlendim.
Kusura bakmayın ama elin kızının ihtiyacı var diye markete gidebiliyor, size beş dakika haber dahi veremiyor öyle mi?
Güldürmesin.
bende aşırı sinirliyim şuan ama ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum ya. sussam mı yoksa agzımı acıp bi güzel saysam mı bilemedim

bende aşırı sinirliyim şuan ama ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum ya. sussam mı yoksa agzımı acıp bi güzel saysam mı bilemedim

Ben olsam muhtemelen patlardım.
Ama size tavsiyem böyle yapmayın. Sessizce hal ve hareketlerini kollayın. Eski sıcaklıkla konuşmayın. Eğer seviyorsa zaten soracaktır ne oldu bir şey mi var diye.
Sevmiyorsa sen benden soğumuşsun zaten gibisinden bahanelerle bitirmeye çalışır.

yok zaten ben ona bidaha senınle konusmuyorum dedigim zaman ne oldu bitanem falan diyor 2 saattir kapattıgımdan beri ne yazdı ne aradı of deli gibi patlamak istiyorum ama bu seferde onun biyerlerini kaldırmak istemiyorum. benı arabayla tek bi yere götürmüşlüğü yoktur elin kızını marketlere götürüyor deliricem.

susmak istiyorum ama aynı zamanda ona söylemek istediğim tonla şey var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…