erkek arkadışımın babasının iş yerinde yaklaşık 20-30 tane bayan calısıyor küçük çaplı üretim yapılan bi iş yeri ve buraya kadar sıkıntı yok evet. ama gel gelelim ben artık sinir olmaya başladım.lütfen bi hatam varsa söyleyin haksızsın deyin bana.
gün içinde erkek arkadaşımı rahatsız etmıyorum çünkü tüm gün hatta gece yarılarına kadar iş yerinde vardiyalı bi yer olduğu için başlarında duruyor bazı zamanlar. o ne zaman ararsa o zaman konuşuyorum onunla işi var sık boğaz etmiyim diye.
geçenlerde telefonla konuşurken bi kız geldi 20-25 yaslarında bi kız bende duyuyorum '' x bey , şu bidonları surdan kaldırsanız olur mu'' dedi cilveli bi sesle benım erkek arkadasımda bana sert sert konuşuyordu kız gelip böyle diyince gülerek olur olur dedi kızda buna olur mu dedi tekrar bizimki gene olur olur dedi kız gitti. ben üstünde durmadım bu 1.
2.si , bi çalışan daha var bana hep bahsederken abla diye bahsediyordu ben mesaj attım dönmedi uzunca bi süre bana gece uyuycam diye yazdım. sonra beni aradı ablayı evine bıraktım ailesi falan merak eder diye malum saat gec oldu dedi geç oldu dedigi saatte gece 3bucuk kızın vardiyası bitiyo benımkı özel arabayla kızı eve bırakıyo.tamamda bu iş yerinde bi sürü adam var neden o bırakıyor ve ben sonra ögreniyorumki ben kızmıyım diye abla diyormuş kız 22 yasında bi kızmış.
3. sü bugün beni aradı dediki 5 dk sonra seni arıycam tamam dedim bende. aradan 4 saat geçti aradı ben dedim napıyosun nerdesin ? dedi ki ya işte çalışanlardan birinin bi ihtiyacı varmıs onla kipaya geldik şimdide wc ye girdi onu beklıyorum dönücez dedi. bende hıı ondan yani kaç saattir beklettin dedim kapattım telefonu.
ben gerçekten sinir oldum bu duruma haksız mıyım sizce ?