İşyerindeki bayan sorunu!

O kızlar aynı kız. Tek sevgili değilsin, hiç kafa yormadan yol ver. Her iş yerindeki ablaya böyle davranacaksa erkekler, kimse kocasını sevgilisini işe gönderemezdi.

Valla döndüm iki kere okudum konuyu. güzelce davranıp, sonra habersizce çalıştığı yere git, 4-5 saat mesafede bir yer sonucta. O zaman ne b.k yediği anlaşılır. Ama benim fikrimce o kızlar tek bir kişi. On kızla sevgili ler ya da olacaklar. Erkek aklı bu kadar açık verdiğini fark etmez bile. 3te bırakıyor, Kipa ya götürüyor, wcde bekliyor ve beklerken seni arıyor. Ve tüm bunlar 22 yaşında ablasiyla oluyor. Sana ilgi göstermeye gelince yorgun oluyor. İş yeri dışında özel şoförluk yapmaz, başka kadınların ihtiyaçlarını karşılamaya calismazsa sana vakit ayırabilir bence. Tee Allam ya sabah sabah sinirim zipladi

Sevgiliniz ne münasebetle çalışanları markete eve falan götürüyor? Bir çok kişi olsa da hep tek kişi. Ve ben bunların hep aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Sizi fazla iyimser gördüm.

Erkek arkadasınız patron diilde destek hizmetleri personeli heralde baksanıza her yardıma o kosuyor

hayır ne belliki gece 3 e kadar çalıştığı ordan eve bıraktığı oda var ?
herkes hemfikirse ozaman ne yapıyoruzzzzzzzzzz ?

Biz ıs yerinde aile gibiyiz Herkes birbirinin derdine koşturur,Özelmiş değişmiş farketmez.. Gec oldu mu eve de bırakır, markete de gideriz, cay içmeye de,Yemek yemeye de... Ama ailelerde birbirini tanır yani.. Şüphelenecek bişey yok sanki..
İçiniz rahat etsin istiyorsanız İş yerini bi ziyaret edin derim..

canım o calısan dediği o cilveli kız bu 1
aralarında bisi var buda 2

SEVGİLİN GİTMİŞ ELDEN UĞURLAR OLA Bİ FATİHA ÇEK KİM BİLİER KAÇIYLA AMANIN UTANDIM

siz ne kadar zamandır sevgilisiniz ? ve güvenmiyor musun sevgiline yoksa ortama mı güvenmiyorsun ?

SEVGİLİN GİTMİŞ ELDEN UĞURLAR OLA Bİ FATİHA ÇEK KİM BİLİER KAÇIYLA AMANIN UTANDIM

siz ne kadar zamandır sevgilisiniz ? ve güvenmiyor musun sevgiline yoksa ortama mı güvenmiyorsun ?

Mevzu iki sene önce geçmiş o sevgilinin üstüne bir tane daha olmuş o da en son mutlu son masaj salonlarına dadanmış öyle işte. Hayırlısı. Ölmüş başlığı hortlattınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…